Προϊόντα για μάγειρα (7)

Ατμομάγειρας Τόνου - Προηγμένη τεχνολογία ατμομαγειρέματος για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ποιότητας παραγωγής τόνου

Ατμομάγειρας Τόνου - Προηγμένη τεχνολογία ατμομαγειρέματος για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ποιότητας παραγωγής τόνου

Ο ατμομάγειρας τόνου έχει σχεδιαστεί με εξειδίκευση για να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής τόνου, εστιάζοντας στην αύξηση της συνολικής απόδοσης ψαριού μέσω ακριβούς ελέγχου θερμικού κλίματος και διατήρησης της περιεκτικότητας σε υγρασία. Αυτό διασφαλίζει ότι το ψάρι παραμένει υγρό, διευκολύνοντας τον καθαρισμό μετά το μαγείρεμα. Σχεδιασμένος για ευελιξία, προσφέρει προσαρμογές για καρότσια συγκεκριμένων πελατών και την επιλογή μαγειρέματος χωρίς κενό, ενισχύοντας τη χρησιμότητά του σε διάφορα περιβάλλοντα επεξεργασίας. Οι δυνατότητες απομακρυσμένης υποστήριξης επιτρέπουν διαγνωστικά και ρυθμίσεις μέσω υπολογιστή και Ethernet, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία και επίλυση προβλημάτων. Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 L, ο ατμομάγειρας είναι φτιαγμένος για αντοχή και συμμόρφωση με τις υγειονομικές προδιαγραφές. Κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: - Πλήρως αυτόματη διαδικασία μαγειρέματος - Επιλογές για μαγείρεμα με βάση το χρόνο ή τη θερμοκρασία απευθείας στο κόκαλο του ψαριού - Προηγμένος έλεγχος διαδικασίας μέσω της τελευταίας γενιάς PLC με αποκλειστικό πρόγραμμα μαγειρέματος τόνου - Παρακολούθηση θερμοκρασίας μέσω θερμοζεύγους
Εμπανάδας - μοσχάρι, τόνος, κοτόπουλο με μανιτάρια, χταπόδι,...

Εμπανάδας - μοσχάρι, τόνος, κοτόπουλο με μανιτάρια, χταπόδι,...

Οι πιτάκια Da Cunha είναι ένα χειροποίητο προϊόν που παρασκευάζεται με φυσικό κρεμμύδι, φρέσκες πιπεριές και υλικά πρώτης ποιότητας. Με τους καλύτερους επαγγελματίες τεχνίτες, προσφέρουμε έως τρεις διαφορετικούς τύπους ζύμης με ελαιόλαδο, ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή, προσφέροντας έτσι προστιθέμενη αξία σε όλα μας τα προϊόντα.
Σαλιγκάρι - Μαγειρεμένο σαλιγκάρι διατηρημένο σε άλμη

Σαλιγκάρι - Μαγειρεμένο σαλιγκάρι διατηρημένο σε άλμη

Χάνοι της ποικιλίας hélix aspersa müller της καλύτερης ποιότητας, επεξεργασμένοι με παραδοσιακό τρόπο (επιλογή, πλύσιμο και μαγείρεμα) Συσκευασμένα χωρίς συντηρητικά. Διάρκεια ζωής 2 χρόνια
Συνεχής Μαγειρευτής για Πελαγικά - Σχεδιασμένος για να μαγειρεύει συνεχώς σαρδέλες ή άλλα πελαγικά ψάρια, κατάλληλος για κονσερβοποίηση.

Συνεχής Μαγειρευτής για Πελαγικά - Σχεδιασμένος για να μαγειρεύει συνεχώς σαρδέλες ή άλλα πελαγικά ψάρια, κατάλληλος για κονσερβοποίηση.

Ο Συνεχής Μάγειρας για Πελαγικά είναι μια καινοτόμος λύση σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες της βιομηχανίας επεξεργασίας θαλασσινών, προσφέροντας αποδοτικό και ομοιόμορφο μαγείρεμα σαρδέλας και άλλων πελαγικών ψαριών. Είτε τα ψάρια κονσερβοποιούνται είτε τοποθετούνται απευθείας σε σχάρες, αυτός ο μάγειρας είναι εξοπλισμένος με προαιρετικά χαρακτηριστικά όπως ένα σύστημα ξήρανσης με ζεστό αέρα και η δυνατότητα συμπερίληψης ενός συνεχούς συστήματος πλυσίματος σχαρών κάτω από τον μάγειρα, ενισχύοντας την επιχειρησιακή αποδοτικότητα και την ποιότητα του προϊόντος. Αυτός ο μάγειρας αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στην επεξεργασία θαλασσινών, προσφέροντας έναν συνδυασμό αποδοτικότητας, ασφάλειας και ποιότητας.
Μπλανσέρ Μαγειρέματος Τόνου - Προσαρμόσιμη λύση υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία τόνου

Μπλανσέρ Μαγειρέματος Τόνου - Προσαρμόσιμη λύση υψηλής απόδοσης για την επεξεργασία τόνου

Προσαρμοσμένο για να καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής των πελατών, το Μηχάνημα Μπλανσέρισμα Τόνου είναι μια προηγμένη μηχανή σχεδιασμένη για την βέλτιστη μαγειρική του τόνου. Διαθέτει ένα σύστημα κλεισίματος καπακιού που λειτουργεί με υδραυλικό κύλινδρο, εξασφαλίζοντας μια αδιάβροχη σφράγιση με μια αυλάκωση νερού που αποτρέπει την διαφυγή ατμού, εκτός από έναν καθορισμένο αγωγό στο πίσω μέρος. Αυτός ο σχεδιασμός όχι μόνο αποτρέπει τη συσσώρευση ατμού στον χώρο εργασίας, αλλά μειώνει επίσης τον χρόνο μαγειρέματος διαχειριζόμενος αποτελεσματικά την απελευθέρωση ατμού. Η συλλογή λίπους διαχειρίζεται με ευφυΐα στο πίσω μέρος του μπλανσέρ, με διαχυτές νερού τοποθετημένους μπροστά που ενεργοποιούνται κατά την αφαίρεση του ψαριού για να απομακρύνουν την στρώση λίπους, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα εισχωρήσει στο ψάρι. Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιτυγχάνεται μέσω ενός στρατηγικά τοποθετημένου θερμοζεύγους, με τη ροή ατμού να διαχειρίζεται από ηλεκτροβαλβίδες. Επιπλέον, ο χρόνος μαγειρέματος ελέγχεται προσεκτικά από έναν προγραμματιστή, ειδοποιώντας τους χειριστές με οπτικά και ακουστικά σήματα όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί. Η διεπαφή περιλαμβάνει μια οθόνη αφής.
Μηχανή συσκευασίας για φιλέτα τόνου - Ημι-αυτόματη συσκευασία μαγειρεμένων φιλέτων τόνου για αποτελεσματική επεξεργασία και κατάψυξη

Μηχανή συσκευασίας για φιλέτα τόνου - Ημι-αυτόματη συσκευασία μαγειρεμένων φιλέτων τόνου για αποτελεσματική επεξεργασία και κατάψυξη

Η Μηχανή Συσκευασίας για Φιλέτα Τόνου έχει σχεδιαστεί για την ημι-αυτόματη τοποθέτηση μαγειρεμένων και καθαρών φιλέτων τόνου σε σακούλες, απλοποιώντας τη διαδικασία προετοιμασίας για την επόμενη κατάψυξη. Ικανή να χειρίζεται σακούλες 7 κιλών με ρυθμό έως 8 σακούλες ανά λεπτό και σακούλες 10 κιλών με ρυθμό έως 6 σακούλες ανά λεπτό, αυτή η μηχανή απαιτεί 4-5 χειριστές για βέλτιστη απόδοση. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό και υγιεινό ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316-304, εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και συμμόρφωση με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων. Το σύστημα γεμίσματος με όγκο εγγυάται μεγάλη ομοιομορφία στον όγκο των γεμισμένων σακουλών, χωρίς να παράγει κομμάτια ή νιφάδες, βελτιώνοντας την ποιότητα του προϊόντος. Ο σχεδιασμός της διευκολύνει τον εύκολο καθαρισμό, καθώς μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως, επιτρέποντας την πρόσβαση σε όλα τα μέρη. Επιπλέον, η μηχανή προσφέρει την ευελιξία να λειτουργεί με διάφορα μεγέθη σακουλών απλά τροποποιώντας το μήκος, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες συσκευασίας. Αυτή η μηχανή συσκευασίας αντιπροσωπεύει μια σημαντική αποδοτικότητα.
Εμπανάδες - με κρέας, τόννο, ζαμπόν και τυρί...

Εμπανάδες - με κρέας, τόννο, ζαμπόν και τυρί...

Οι empanadas μας παράγονται εξ ολοκλήρου χειροποίητα και με 100% φυσικά συστατικά. Τις παρασκευάζουμε με δύο διαφορετικές ζύμες: την παραδοσιακή ζύμη και τη ζύμη σφολιάτας.