Η πιπεριά τσίλι είναι μέλος της οικογένειας Σολανaceae, όπως η ντομάτα. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες, σχήματα, χρώματα, γεύσεις και επίπεδα καυτερότητας σε μια κλίμακα από ουδέτερη έως εκρηκτική.
Χαρακτηριστικά της πιπεριάς τσίλι:
Η καψαϊκίνη που περιέχεται βοηθά στην καύση λίπους και στη μείωση της όρεξης.
Περιέχει βιταμίνες A, B6, C και E, καθώς και ιχνοστοιχεία όπως χαλκό και σίδηρο.
Η πιπεριά τσίλι περιορίζει την πιθανότητα εμφάνισης εγκεφαλικού επεισοδίου ή καρδιακής προσβολής. Παρεμβαίνει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και στη μεταφορά οξυγόνου σε όλα τα όργανα του σώματος.
Προέλευση, μέγεθος, υγρασία, συσκευασία, ποσότητα, τιμή σύμφωνα με τη συζήτηση με τον αγοραστή.
INCOTERMS: ΑΕΡΑΣ Ή ΘΑΛΑΣΣΑ