Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να κατασκευάσουμε μηχανικά μεμονωμένα μέρη και μικρές σειρές, χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες μηχανές τόρνου, φρέζας και ηλεκτροδιάβρωσης που έχουμε στη διάθεσή μας.
για τις χρήσεις σε όλο τον κόσμο
Ενεργείτε σε έναν τομέα όπου η ασφάλεια της παραγωγής και η άψογη ποιότητα των προϊόντων είναι απόλυτες προτεραιότητες. Πρέπει να προσφέρετε στους συνεργάτες σας αδιάλειπτη εμπιστοσύνη και να μπορείτε να τους ζητάτε τα πάντα. Με την εταιρεία KASAG ως συνεργάτη για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συσκευών, δεξαμενών, δοχείων υπό πίεση, αντιδραστήρων, εναλλακτών θερμότητας, μονάδων και εγκαταστάσεων για χρήση σε όλο τον κόσμο, επωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα.
Κύριες ικανότητες της εταιρείας KASAG:
Ο σχεδιασμός, ο υπολογισμός, η ανάπτυξη σύμφωνα με τα πρότυπα και τις πιστοποιήσεις διαφόρων συσκευών υπό πίεση όπως PED (EN13445, AD-2000), ASME (U-Stamp), China Stamp (A1), TP TC 032/2013 (EAC)
Πιστοποιήσεις κατασκευαστών και τεχνογνωσία για την παράδοση δεξαμενών, συσκευών και εγκαταστάσεων υπό πίεση για σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου
Ο αναμικτήρας τυριού KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από ένα δοχείο, μια αξονική συσκευή ανάμειξης και προσαρμοσμένες συνδέσεις. Η βάση καθώς και η επένδυση ψύχονται και διαθέτουν πυκνά συγκολλημένη μόνωση. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω συστημάτων ανύψωσης παλετών.
Δοχείο αποθήκευσης με συσκευή ανάμειξης
για μαλακό τυρί
Το δοχείο αποθήκευσης KASAG για μαλακό τυρί διαθέτει μια συσκευή ανάμειξης με αγκύρωμα και ξύστρα, καθώς και μια αντλία στην έξοδο.
Κρέμουρ με συσκευή ανάμειξης δαπέδου/μίκτη αγκύρωσης και ξύστρα, κατασκευασμένο πάνω σε πλαίσιο με κυψέλες ζύγισης. Ο καθαρός όγκος, οι λειτουργικές απαιτήσεις μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία.
Χρησιμοποιώντας τον μίκτη τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.
Η μάζα του τυριού μπορεί να αναμειχθεί μέσω δύο αντίστροφων σπειροειδών μεταφορέων.
Οι αποστειρωμένοι δοχεία KASAG, οι δεξαμενές ανάμειξης χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία και την ανάμειξη προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων. Το δοχείο είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή ανάμειξης και περιβλήματος για θέρμανση και ψύξη. Ολόκληρο το σύστημα είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα πλαίσιο με μονάδα ελέγχου και ζυγιστικά κύτταρα.
Για την παραγωγή βασικών προϊόντων από φρούτα, λαχανικά, μαρμελάδες, ζελέ και σάλτσες, χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Οι αναδευτήρες είναι ένα βασικό κριτήριο για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος. Σκοπός τους είναι η ομοιόμορφη ανάμειξη και κατανομή της θερμοκρασίας με ελάχιστες δυνάμεις κοπής για τα προϊόντα. Δεδομένου ότι μπορούν να επιτευχθούν σύντομοι χρόνοι διαδικασίας σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δεξαμενές διαδικασίας, η KASAG σας προσφέρει μια βέλτιστη τεχνολογία αναδευτήρων.
Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει πλέον και μια ειδική μηχανική σφράγιση για τα ρουλεμάν, η οποία έχει αποδειχθεί αξιόπιστη με την πάροδο των ετών. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις μηχανικές σφραγίσεις για ρουλεμάν μας για να επιτύχουμε βέλτιστη ποιότητα προϊόντων και αδιάλειπτη λειτουργία.
Δοχείο γλυκόζης με εξοπλισμό
για την επεξεργασία γλυκόζης (σταφυλοζάχαρη)
Το κινητό δοχείο γλυκόζης KASAG είναι ανθεκτικό σε κενό και εξοπλισμένο με αισθητήρα επιπέδου και αντλία.
Δοχείο ζύμης με θρυμματιστή
για τη βιομηχανία αρτοποιίας
Το δοχείο ζύμης με θρυμματιστή έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία μπισκότων.