Η Νουγκάτ και οι Κρέμες Νουγκάτ με Ξηρούς Καρπούς, η Κουβερτούρα και οι Πραλίνες χρειάζονται υψηλής ποιότητας βούτυρο κακάο. Ως vegan εναλλακτική λύση στο ζωικό βούτυρο, μπορείτε να παρασκευάσετε νόστιμα αρτοσκευάσματα και επιδόρπια με αυτό.
Σοκολάτα χωρίς βούτυρο κακάο; Αδιανόητο! Χρησιμοποιήστε το βιολογικό μας βούτυρο κακάο για τα προϊόντα σας στη βιομηχανία τροφίμων και απολαύστε ένα υπέροχο άρωμα κακάο και εξαιρετική γεύση. Η Νουγκάτ και οι Κρέμες Νουγκάτ με Ξηρούς Καρπούς, η Κουβερτούρα και οι Πραλίνες – όλες χρειάζονται υψηλής ποιότητας βούτυρο κακάο. Ως vegan εναλλακτική λύση στο ζωικό βούτυρο, μπορείτε επίσης να παρασκευάσετε νόστιμα αρτοσκευάσματα και επιδόρπια με το βιολογικό μας βούτυρο κακάο.
Το βούτυρο κακάο SanaBio εκπέμπει μια χαρακτηριστική, απαλή μυρωδιά. Αποτελείται κατά 100% από βούτυρο κακάο από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια. Είναι vegan, χωρίς γλουτένη και λακτόζη και είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου. Το χρώμα του είναι κιτρινωπό-λευκό.
Το βιολογικό βούτυρο κακάο είναι το προϊόν που προκύπτει από την πίεση.
Η κακάοβούτυρο μας από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια έχει μια απαλή μυρωδιά σοκολάτας και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών σε βούτυρα σώματος, κρέμες και λοσιόν για ραγισμένο και ερεθισμένο δέρμα.
Η κακάοβούτυρο μας από βιολογικά ελεγχόμενη καλλιέργεια έχει μια απαλή μυρωδιά σοκολάτας και χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων σε βούτυρα σώματος, κρέμες και λοσιόν για ραγισμένο και ερεθισμένο δέρμα. Θρέφει εντατικά και αφήνει μια βελούδινη, απαλή αίσθηση στο δέρμα. Επίσης, η βιολογική κακάοβούτυρο μας χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης που απευθύνονται ειδικά σε εγκύους. Οι επαναστατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της βιολογικής κακάοβούτυρου, που ταυτόχρονα εκπέμπει μια αίσθηση σοκολάτας, την καθιστούν ιδανικό συστατικό σε μάσκες μαλλιών, σαπούνια και πρόσθετα μπάνιου, σε προϊόντα περιποίησης ποδιών, σε κρέμες χεριών και νυχιών και σε προϊόντα περιποίησης χειλιών. Το κακάοβούτυρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράγοντας συνοχής επιπλέον των γαλακτωματοποιητών τόσο για ελαφριά όσο και για πλούσια.
INCI: THEOBROMA CACAO SEED BUTTER
CAS: 84649-99-0 / 8002-31-1
EINECS: 283-480-6