Προϊόντα για διαμάντι (7)

Σιρόπι

Σιρόπι

Invertzuckersirup Σε κάθε επιθυμητή συγκέντρωση και αναστροφή Glukosesirup Διαφορετικές ιξώδεις, σύνθεσεις υδατανθράκων και γλυκύτητα Mischungen Μίξεις (ζάχαρη και άλλοι τύποι ζάχαρης), ανθόμελο, αρώματα Sirup Hell & Dunkel Σιρόπι φαγητού, σιρόπι φρουκτόζης, σιρόπι ψωμιού-πumpernickel, σιρόπι ζαχαρότευτλου, σκούρο σιρόπι κέικ, σιρόπι βύνης, μελάσα από ζαχαροκάλαμο Invertzuckercreme Ανοιχτό, κρυσταλλωμένο σιρόπι κρέμας, παλαιότερα γνωστό και ως τεχνητό μέλι. Παρασκευάζεται από ζάχαρη και ζάχαρες με διαφορετικά ποσοστά ανθόμελου Karamell und Kulör διάφορα σιρόπια καραμέλας και χρωστικές μεταξύ 7.500 και 40.000 EBC καθώς και ειδικές μίξεις Spezialsirup Σιρόπι παρασκευασμένο κατά παραγγελία του πελάτη, σιρόπι σορβιτόλης, σιρόπι απορροής ζάχαρης
Βιο Ερυθριτόλη

Βιο Ερυθριτόλη

Ο βιολογικός ερυθριτόλη είναι μια ζαχαρική αλκοόλη με 70% της γλυκύτητας της κανονικής ζάχαρης. Το προϊόν αναφέρεται με 0 θερμίδες. Κίνα: 25 κιλά
Βιολογικό Ερυθριτόλη

Βιολογικό Ερυθριτόλη

Βιολογικό Ερυθριτόλη - Η υποκατάστατη ζάχαρη σας για να γλυκάνετε τα πιάτα σας
Ξυλιτόλη

Ξυλιτόλη

Ξυλιτόλη - το υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες
Ερυθριτόλη + Στέβια

Ερυθριτόλη + Στέβια

Ερυθριτόλη-Στέβια - χωρίς θερμίδες γλυκύτητα χωρίς επίγευση στέβιας
Φρουκτόζη

Φρουκτόζη

Φρουκτόζη - η ζάχαρη του φρούτου
Μάλτιτ

Μάλτιτ

Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη. Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ.. Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.