Invertzuckersirup
Σε κάθε επιθυμητή συγκέντρωση και αναστροφή
Glukosesirup
Διαφορετικές ιξώδεις, σύνθεσεις υδατανθράκων και γλυκύτητα
Mischungen
Μίξεις (ζάχαρη και άλλοι τύποι ζάχαρης), ανθόμελο, αρώματα
Sirup Hell & Dunkel
Σιρόπι φαγητού, σιρόπι φρουκτόζης, σιρόπι ψωμιού-πumpernickel, σιρόπι ζαχαρότευτλου, σκούρο σιρόπι κέικ, σιρόπι βύνης, μελάσα από ζαχαροκάλαμο
Invertzuckercreme
Ανοιχτό, κρυσταλλωμένο σιρόπι κρέμας, παλαιότερα γνωστό και ως τεχνητό μέλι. Παρασκευάζεται από ζάχαρη και ζάχαρες με διαφορετικά ποσοστά ανθόμελου
Karamell und Kulör
διάφορα σιρόπια καραμέλας και χρωστικές μεταξύ 7.500 και 40.000 EBC καθώς και ειδικές μίξεις
Spezialsirup
Σιρόπι παρασκευασμένο κατά παραγγελία του πελάτη, σιρόπι σορβιτόλης, σιρόπι απορροής ζάχαρης
Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες
Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη.
Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη.
Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ..
Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.