Για την παραγωγή παγωτού και άλλων πιάτων.
Ο αποξηραμένος σιρόπι γλυκόζης επηρεάζει την περιεκτικότητα σε ξηρές ύλες και τη γλυκύτητα του παγωτού. Σε σακούλα 25 κιλών.
Εδώ θα βρείτε κάθε πιθανό αξεσουάρ για τα προϊόντα εργαλείων διαμαντιών μας
Από τη βοήθεια διάτρησης, τη βαλβίδα νερού ή τους διαμαντένιους φρέζες δακτύλων μέχρι τα ειδικά εργαλεία
- Σφυρηλατημένοι σύνδεσμοι
- Rawl
- Ταχυσυνδέσεις
- Αφαίρεση σκόνης
και διάφορες επεκτάσεις