Προσφέρουμε δραστικές ουσίες για χρήση σε φαρμακευτικά προϊόντα ανθρώπινης ιατρικής ή κτηνιατρικής, συνοδευόμενες από αντίστοιχη λεπτομερή τεκμηρίωση και πιστοποίηση.
Η εταιρεία "Hommel" έχει σχεδόν 125 χρόνια ιστορίας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας ουσίες στη φαρμακευτική, τη βιομηχανία τροφίμων και την κοσμετολογία. Η Hommel έχει αποκτήσει διεθνώς καλή φήμη για την προμήθεια πρώτων υλών, χάρη στην πολυάριθμη εμπειρία, την υψηλή ευελιξία και τη συνεχή αξιοπιστία της. Οι πελάτες μας βασίζονται σε γρήγορη και απλή παράδοση. Σας προσφέρουμε φαρμακευτικές δραστικές ουσίες, καθώς και βοηθητικές ουσίες και άλλες ουσίες από διάφορες παραγωγές, συχνά με πολλές εναλλακτικές επιλογές. Η εταιρεία μας συνδυάζει μακροχρόνια πρακτική με σύγχρονη τεχνολογία και σας προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα σε δίκαιη τιμή.
Η θρεπτική αλοιφή cosiMed με άρνικα περιέχει πολύτιμο εκχύλισμα άρνικας, αναγεννητικό πανθενόλη και προστατευτική βιταμίνη Ε για το δέρμα. Είναι κατάλληλη για τη φροντίδα ξηρού και καταπονημένου δέρματος.
Η L-Τρυπτοφάνη συμβάλλει σε έναν ήρεμο ύπνο και περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διότι η L-Τρυπτοφάνη έχει την ιδιότητα να μετατρέπεται στον οργανισμό σε σεροτονίνη. Αυτή χρησιμεύει ως πρώτη ύλη για την ορμόνη μελατονίνη, η οποία προάγει τον ύπνο. Η τρυπτοφάνη είναι, μεταξύ άλλων, εγκεκριμένη στη Γερμανία ως φάρμακο για τη θεραπεία διαταραχών ύπνου. Η L-Τρυπτοφάνη είναι ένα μη συνταγογραφούμενο φάρμακο και συνιστάται σε δόση 500mg.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.