Προϊόντα για Λύσηekαταστολής (7)

Φέτες Αμυγδάλου 250γρ

Φέτες Αμυγδάλου 250γρ

Τα αμυγδαλωτά, όπως και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, γεγονός που τους προσδίδει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι απαραίτητο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Θεωρείται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει τα συνολικά επίπεδα χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, έναν γνωστό αντιοξειδωτικό παράγοντα, που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, διευκολύνει τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες, καθώς και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Θεωρείται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω των συστατικών τους: ασβέστιο, μαγνήσιο, μάνγκανα, χαλκό, βιταμίνη Κ, πρωτεΐνη και ψευδάργυρο. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες της ομάδας Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. &nbsp;<strong>Συστατικά:</strong> αμύγδαλα &nbsp;<strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong> Ενεργειακή αξία 2489kJ/602kcal - 30% ΣΗΔ* Λιπαρά 50,6g - 72% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3,9g - 20% Υδατάνθρακες 9,5g - 4% εκ των οποίων σάκχαρα 5g - 6%
Συσκευασία για Πατατάκια, Σνακ και Ποπκόρν

Συσκευασία για Πατατάκια, Σνακ και Ποπκόρν

Οι καλαμποκοφουσκίτσες είναι το αγαπημένο σνακ τόσο των παιδιών όσο και των ενηλίκων. Για να διατηρήσουμε την τραγανότητα, την αφράτη υφή και την ευαισθησία ενός προϊόντος, κατασκευάζουμε συσκευασίες από πολυπροπυλένιο (BOPP) με μία μόνο στρώση. Παράγουμε προϊόντα που διαθέτουν υψηλή διαφάνεια και γυαλάδα. Αυτό εξασφαλίζει την καλή εμφάνιση ενός συσκευασμένου προϊόντος.
Εκχύλισμα Cordyceps (Μανιτάρι) 10:1 50g

Εκχύλισμα Cordyceps (Μανιτάρι) 10:1 50g

Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τα αποτελέσματα του άγχους και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο κινεζικός μανιταριών <em> (σύνθεση του Cordyceps) </em> είναι ένα παρασιτικό μανιτάρι της οικογένειας Dyczniki, με χαρακτηριστική μορφή των καρποφόρων σωμάτων, που θυμίζουν ραβδί. Είναι ένα ενδημικό είδος, χαρακτηριστικό των υψιπέδων του Θιβέτ και του Ιμαλαΐου. Ο Cordyceps εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι γνωστός και χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική, όπου ονομάζεται "θαυματουργό φάρμακο". Εκείνη την εποχή, χρησιμοποιούνταν ως παρασκευή που υποστηρίζει τη θεραπεία για ασθένειες των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και των πνευμόνων. Καταρχάς, παρασκευαζόταν μια έγχυση, που αποκαθιστούσε τη ζωτικότητα και τη δύναμη. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για να καταπολεμήσει τη γεροντική άνοια, τη γήρανση του σώματος και να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση.
Φλοίδες Αμυγδάλου 250γρ

Φλοίδες Αμυγδάλου 250γρ

Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία
Εκχύλισμα Cordyceps (μανιτάρι) 10:1 50g

Εκχύλισμα Cordyceps (μανιτάρι) 10:1 50g

Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά που χαρακτηρίζονται από την ειδική τους επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κύρια ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του στρες και η προσαρμογή του οργανισμού σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Ο κινεζικός κορδίσπας <em>(Cordyceps sinesis)</em> είναι ένα παρασιτικό μύκητα από την οικογένεια των κορδισπών, με χαρακτηριστικό σχήμα καρπού που μοιάζει με ρόπαλο. Είναι ένα ενδημικό είδος, χαρακτηριστικό της Υψηλής Πλαγιάς του Θιβέτ και των Ιμαλαΐων. Ο κορδίσπας είναι γνωστός και χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην κινεζική ιατρική, όπου ονομάζεται «θαυματουργό φάρμακο». Χρησιμοποιείται ως παρασκεύασμα που υποστηρίζει τη θεραπεία ασθενειών των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και των πνευμόνων. Κυρίως παρασκευαζόταν ως αφέψημα που αποκαθιστούσε τη ζωτικότητα και τις δυνάμεις. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για την καταπολέμηση της άνοιας, της γήρανσης του οργανισμού, καθώς και για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
Φλοίδες Καρύδας 250γρ

Φλοίδες Καρύδας 250γρ

Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας&nbsp;<strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
Φλοίδες καρύδας 250γρ

Φλοίδες καρύδας 250γρ

Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες