Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Συνεργασία με τον σχεδιαστή
Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες των αγκυρώσεων Bossong καθορίζονται με βάση τις συγκεκριμένες παραμέτρους κάθε έργου, καθώς και τις διαστάσεις της τρύπας στην οποία πρέπει να ενσωματωθούν, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του υλικού που αποτελεί το υπόστρωμα.
Η αλλαγή πληροφοριών που σχετίζονται με τη γνώση της κατάστασης συντήρησης του κτιρίου και των στόχων των παρεμβάσεων που παρέχονται, σχέδια και εικόνες, το μοτίβο ρωγμών και παραμορφώσεων, καθώς και ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων, είναι πολύ σημαντικά για να καθορίσουν τον τύπο του αγκυρίου που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή και επίσης για να αξιολογήσουν την παρέμβαση από οικονομική άποψη.
Δοκιμές στον τόπο
Η ανάγκη να δοθεί στους σχεδιαστές η δυνατότητα αξιολόγησης της συμπεριφοράς των εγχυμένων αγκυρίων σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον έχει οδηγήσει την Bossong να εξοπλίσει τους τεχνικούς της με κινητή εξοπλισμό που επιτρέπει την εκτέλεση δοκιμών επί τόπου.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.