Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Novelis Advanz™ 6CM – s118 είναι ένα θερμικά επεξεργάσιμο προϊόν για δομικές και εσωτερικές εφαρμογές αυτοκινήτων. Το Advanz™ 6CM – s118 αναπτύχθηκε κυρίως για εσωτερικά μέρη καπό, προκειμένου να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις ασφάλειας πεζών, προσφέροντας ταυτόχρονα μια λύση uni-alloy της σειράς 6xxx. Στην κατάσταση που παρέχεται, αυτό το προϊόν είναι μαλακό και εξαιρετικά μορφοποιήσιμο – ιδανικό για τη δημιουργία σύνθετων μερών όπως τα εσωτερικά μέρη καπό. Αναπτυγμένο για εσωτερικές πάνελ κλεισίματος με ειδικές απαιτήσεις, το Novelis Advanz™ 6CM – s118 διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά μορφοποίησης καθώς και ανώτερη απόδοση κάμψης. Το Advanz™ 6CM -s118 έχει μέτρια αντοχή μετά το ψήσιμο βαφής και προσφέρει ελεγχόμενη απορρόφηση ενέργειας σε περίπτωση σύγκρουσης. Όλες οι τιμές είναι τυπικές.
Πυκνότητα: 2.7 x 10³ kg/m³
Ελαστικός Συντελεστής: 70,000 N/mm²
Συντελεστής Θερμικής Διαστολής: 23.4 x 10-6 K-1
Θερμική Αγωγιμότητα: 160 – 190 W/mK
Ηλεκτρική Αγωγιμότητα: 26 – 30 m/Ωmm²
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.