Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Η Alline procap περιέχει μια μοναδική υψηλής ποιότητας κερατίνη. Η κερατίνη CynaPlus από την Alline procap είναι το αποτέλεσμα μιας πατενταρισμένης διαδικασίας παραγωγής που εγγυάται σχεδόν πλήρη 95% βιοδιαθεσιμότητα και την παρουσία 18 αμινοξέων. Η Alline procap συνδυάζει μια φυσική κερατίνη CynaPlus με ένα σύμπλεγμα έντεκα βιταμινών που παρέχουν το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων ποσοτήτων με τη λήψη δύο καψουλών ημερησίως.
Η Alline procap περιέχει τρία μέταλλα που το καθένα παίζει έναν ουσιαστικό ρόλο στον κύκλο των μαλλιών. Αυτά τα τρία μέταλλα παρέχουν το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων ποσοτήτων με τη λήψη 2 καψουλών ημερησίως.
Ανάμεσα στα αμμωνιακά νιτρικά λιπάσματα, ένα από τα πιο σημαντικά είναι το Αμμωνιακό Νιτρικό Ασβέστιο. Η παροχή του μισού αζώτου με τη μορφή νιτρικού και του μισού με τη μορφή αμμωνιακού, προάγει μια πηγή αζώτου άμεσης απορρόφησης και μια άλλη που είναι αφομοιώσιμη πιο αργά. Προσφέρουμε, λοιπόν, ένα επιπλέον άζωτο που διατηρείται σε μια ορισμένη ποσότητα από το έδαφος. Συνιστάται να ενσωματώνεται καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου καλλιέργειας, σε εφαρμογές κάλυψης, κοντά στη στιγμή της μεγαλύτερης ανάγκης αζώτου του φυτού.
Εγγυημένα πλούτη:
Συνολικό άζωτο (Ν): 27,2 %
Νιτρικό άζωτο (Ν): 13,2 %
Αμμωνιακό άζωτο (Ν): 14 %
Συνολικό οξείδιο μαγνησίου (MgO): 4 %
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg