Προϊόντα για pomuni νωπές (5)

Άμυλο ταπιόκας 300γρ

Άμυλο ταπιόκας 300γρ

Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους. Βάρος: 300 γρ.
Σπόροι Σαρασάκι για Βλάστηση 600g

Σπόροι Σαρασάκι για Βλάστηση 600g

Οι πράσινοι βλαστοί φαγόπυρου ταιριάζουν με όλα τα πράσινα! Για παράδειγμα, με βότανα, αβοκάντο, αγγούρι, σέλινο. Συμπεριλαμβάνοντας το βλαστό φαγόπυρου στη καθημερινή σας διατροφή, αποκτάτε ισχυρή ανοσία, καλή υγεία, αίσθηση ελαφρότητας και εξαιρετική διάθεση. Βάρος: 600 γρ
Αλεύρι από μπιζέλια 400γρ

Αλεύρι από μπιζέλια 400γρ

Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή ψωμιού και τορτίγιας, στην παρασκευή ζυμαρικών, καθώς και σε ορισμένα γλυκά όπως ντόνατς και μπισκότα. Αρκεί να προσθέσετε μόνο 10-20% αλεύρι από μπιζέλια στο αλεύρι σίτου, και αυτά τα πιάτα θα αποκτήσουν ένα μοναδικό άρωμα μπιζελιού και θα γίνουν λίγο πιο υγιεινά. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Η άλεση σε πέτρινους μύλους επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπημένης φυσικής σύνθεσης του σπόρου, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη. Βάρος: 400 γρ.
Σιμιγδάλι καλαμποκιού 450γρ

Σιμιγδάλι καλαμποκιού 450γρ

Η σιμιγδάλι καλαμποκιού είναι καλαμποκάλευρα, που κυμαίνονται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων. Βάρος: 450 γρ.
Αλεύρι από πουλιά κερασιάς

Αλεύρι από πουλιά κερασιάς

Η αλεύρι από πουρνάρι έχει πικρή γεύση και μοιάζει με αμύγδαλα, αλλά ταυτόχρονα έχει και μια γλυκιά γεύση παρόμοια με αυτή των μύρτιλων. Λόγω της εξαιρετικής και εκλεπτυσμένης γεύσης του, το αλεύρι από πουρνάρι χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή τηγανίτων, πίτας, μάφιν, τσιζκέικ, ψωμιού και, φυσικά, για το ψήσιμο της διάσημης τούρτας πουρνάρι. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα "Διασταυρωμένος Σπόρος". Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ