Προϊόντα για owasp τοπ 10 (2)

Πιστοποιητικό ODY2 - Πιστοποιητικό Διαχείρισης Μεσαίου Επιπέδου 2

Πιστοποιητικό ODY2 - Πιστοποιητικό Διαχείρισης Μεσαίου Επιπέδου 2

Το πιστοποιητικό ODY 2 είναι το πιστοποιητικό που χορηγείται σε μεσαία στελέχη που θα ασχοληθούν με τη μεταφορά επιβατών εντός της χώρας. Οι φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή οι εταιρείες που κατέχουν πιστοποιητικά D1 και D2 υποχρεούνται να απασχολούν τουλάχιστον 1 (ένα) άτομο με πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας ODY 2. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιβάλλεται ποινή 5 (πέντε) προειδοποιήσεων σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου περί οδικών μεταφορών. Το Κέντρο Εκπαίδευσης Tuzla Denge προσφέρει αδιάλειπτη υπηρεσία στους τομείς πιστοποίησης ODY, εκπαίδευσης ODY και μαθημάτων ODY στις περιοχές της Κωνσταντινούπολης, Καρτάλ, Πεντίκ, Μαλτέπε, Νταρίτσα, Σουλτάνμπεϊλι, Καϊναρτσά, Γκέμπζε, Τούζλα και Ιτσίμελερ, εξασφαλίζοντας ότι οι εκπαιδεύσεις σας γίνονται από εξειδικευμένους εκπαιδευτές ODY. Με ποσοστό επιτυχίας 100% στο πιστοποιητικό ODY 2, σας παρέχουμε την πιο σωστή εκπαίδευση για το πιστοποιητικό ODY που θα αποκτήσετε. Ακούγουμε πάντα τις ανάγκες των υποψηφίων μας και διαμορφώνουμε τις μεθόδους εκπαίδευσής μας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις κατευθύνσεις τους.
ISO 22000 - ISO 22000:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ενσωμάτωση των στοιχείων των Καλών Παραγωγικών Πρακτικών (GMP) και της Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων χρησιμοποιείται από όλους τους οργανισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη γεωργία μέχρι την υπηρεσία τροφίμων, την παραγωγή, τη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και την συσκευασία για λιανική πώληση, και εξαπλώνεται παγκοσμίως. Το ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει αναπτυχθεί ως πρότυπο που πρέπει να εφαρμόζεται στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων, καθορίζοντας τη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάλυση κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου για την ασφαλή και υγιή παραγωγή τροφίμων σε οργανισμούς που παράγουν προϊόντα/υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων. Το ISO 22000:2005 είναι ένα νέο πρότυπο που έχει ρυθμιστεί με σκοπό την εξασφάλιση της ασφαλούς προμήθειας τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.