Η Μακά είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση χρησιμοποιούνται από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή περουβιανή ιατρική προτείνει τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Οι Μακά Σκηνές είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της Αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται από περίπου 70% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα MAC περιέχει μια σειρά βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού βράζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό, για να επιτύχουν αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και για το ψήσιμο.
Η μάκα είναι ένα φυτικό ρίζωμα, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση έχουν χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Η Mac Shades είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται περίπου κατά 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα Mac περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και μεταλλικά στοιχεία - Ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού προετοίμασαν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν την αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> οργανική μάκα σε σκόνη (lepidium meyenii walp.
Η μάκα είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των ιδιοτήτων και της δράσης του οποίου οι κάτοικοι του Περού εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση της ρίζας μάκα κυρίως για ενίσχυση. Η ρίζα μάκα είναι πηγή πλούσια σε πρωτεΐνη. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα μάκα αποτελείται κατά περίπου 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη της ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα μάκα περιέχει ένα σύνολο βιταμινών, όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού παρασκευάζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν μια αρωματική πάστα. Επιπλέον, από την αποξηραμένη ρίζα παράγουν αλεύρι, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την παρασκευή καθημερινών πιάτων και ψητών. <strong>Συστατικά:</strong> οργανική σκόνη μάκα (Lepidium meyenii Walp.