Δημιουργεί πλήρη φιλμ σχηματισμού στις επιφάνειες των βελονών και λιπαίνει τέλεια τις βελόνες
Συντίθεται από μη ιονικούς/ιονικούς γαλακτωματοποιητές, πρόσθετα κατά της φθοράς και της διάβρωσης
8-13% γαλακτωματοποιητής αναμειγμένος με λευκό λάδι δίνει ένα καθαρό διαφανές προϊόν πλέξης
Ο γαλακτωματοποιητής δεν αλλοιώνει τα χρώματά του και δημιουργεί πλήρη φιλμ σχηματισμού και τέλεια λίπανση στις βελόνες
Το πακέτο γαλακτωματοποιητών ανθεκτικό στη θερμότητα δεν αλληλεπιδρά με την επιφάνεια του πλεκτού υφάσματος κατά τη διάρκεια του βήματος θερμικής σταθεροποίησης και παρέχει τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού και πλυσίματος.
Η Κουινέρον, γνωστή και ως Κινόα ή Περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα Ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για την θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η Κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο έντονη γεύση και άρωμα από την λευκή κινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά με σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία, δίνοντάς της ξηρούς γεύσεις και χρησιμοποιείται σε επιδόρπια. 6.1g - 9% Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% Υδατάνθρακες 57 - 22% Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 14g - 28% Αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong>Εφαρμογή</strong> Οι κόκκοι Κουινέρον πριν το μαγείρεμα θα πρέπει να...
Οι κάρτες μενού είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε κάθε εστιατόριο, καφέ ή καφετέρια. Ένα ενδιαφέρον, ελκυστικό και καλοφτιαγμένο μενού θα ενθαρρύνει σίγουρα τους πελάτες να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Η πρότασή μας περιλαμβάνει διπλωμένα, όρθια και επίπεδα μενού σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα. Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή χαρτιών με διάφορες επιλογές φινιρίσματος και επεξεργασίας. Εκτυπώνουμε επίσης σε χαρτόνι, πλαστικά ή συνθετικό χαρτί, ανθεκτικά στην υγρασία, το λίπος και τις μηχανικές ζημιές.
Οι επιτραπέζιοι διαφημιστές είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο μενού του εστιατορίου. Είναι καθολικά, εντυπωσιακά εργαλεία μάρκετινγκ και πληροφόρησης με ευρύ φάσμα εφαρμογών σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Αν και χρησιμοποιούνται κυρίως σε μπαρ ή εστιατόρια, για να τραβήξουν την προσοχή των πελατών κατά τη διάρκεια του φαγητού, μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα σε καταστήματα, ξενοδοχεία, καταστήματα υπηρεσιών και αίθουσες συνεδρίων. Η διαφήμιση σε επιτραπέζιες επιφάνειες είναι ένας πολύ αποτελεσματικός, προσιτός και εύκολος τρόπος για να ενθαρρύνετε τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς ή να δοκιμάσουν την προσφορά ενός συνεργάτη.
Ο κύμινο είναι κλασικό συστατικό στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα. Εδώ, καθώς και στην αυστριακή, ανατολικοευρωπαϊκή και σκανδιναβική κουζίνα, χρησιμοποιείται συχνά ως ολόκληροι σπόροι.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εξαιρετικά σε πιάτα με λάχανο και πατάτες, γκούλας ή σε σούπες και στιφάδο.
Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε - το κύμινο είναι το ΜΥΘΙΚΟ μπαχαρικό για το ξινολάχανο. Αλλά και σε ψωμί και φυσικά σε αποστάγματα, θα βρεις συχνά το έντονο, πικρό-γλυκό άρωμα του κύμινου. Με τη πρακτική μας αποθήκη, θα έχεις αρκετό για πολύ καιρό και μπορείς να το δοσολογήσεις εύκολα.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 802090
Η κινόα, γνωστή και ως κινόα ή περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για τη θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Αποκαλείται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να επιδείξει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιογενείς και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. %Περιλαμβάνοντας κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,7g - 3% υδατάνθρακες 57 - 22% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 0g - 0% πρωτεΐνη 14g - 28% αλάτι 0,01g < 1% *RWS - αναφορά τροφίμου αξίας <strong>χρήση</strong> Οι κόκκοι κινόας θα πρέπει να ξεπλένονται σε νερό πριν το μαγείρεμα. Μαγειρέψτε για περίπου 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Θα ξέρουμε ότι η κινόα είναι έτοιμη όταν εμφανιστούν οι χαρακτηριστικές "ουρές" που θα προκύψουν από τους κόκκους κινόας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.