Προϊόντα για interfood κακή (2)

Αντιοξείδωση

Αντιοξείδωση

RoxFox® Προστασία προϊόντων με δεντρολίβανο Προϊόντα λουκάνικου, σάλτσες σαλάτας, εκλεκτά τρόφιμα ή έτοιμα φαγητά - ό,τι κι αν είναι, οι καταναλωτές εκτιμούν τα φρέσκα, οπτικά τέλεια τρόφιμα. Βελτιώστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων σας με τα προϊόντα RoxFox®. Ταυτόχρονα, εξασφαλίστε τη σταθερότητα του χρώματος σας και επιλέξτε τη μέγιστη προστασία προϊόντος. Η RoxFox® είναι διαθέσιμη σε υδατοδιαλυτές ή ελαιοδιαλυτές παραλλαγές, καθώς και σε παραλλαγή χωρίς αριθμό Ε "N". N για φυσικό Τα προϊόντα RoxFox® W-N και O-N διαθέτουν καθένα μια αρμονική γεύση, προσφέροντας ταυτόχρονα αντιοξειδωτική δυνατότητα. Εκτός από την ένδειξη μπαχαρικού ή εκχυλίσματος μπαχαρικών, δεν απαιτείται καμία άλλη δήλωση κατά τη χρήση των RoxFox® W-N και RoxFox® O-N. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη δήλωσης αριθμού Ε σύμφωνα με τον Γερμανικό Κανονισμό Προσθέτων Τροφίμων (ZZulV). Οφέλη της RoxFox®: • Βελτιστοποίηση της ποιότητας του προϊόντος • Βέλτιστη σταθεροποίηση χρώματος • Βέλτιστη κατανομή δραστικών ουσιών • Χρήση σε εφαρμογές άλμης • Χρήση σε προϊόντα πλούσια σε έλαια και λίπη • Αποτρέπει την αυτό-οξείδωση των λιπών
Αντιοξείδωση

Αντιοξείδωση

RoxFox® Προστασία προϊόντων με δεντρολίβανο Προϊόντα λουκάνικου, σάλτσες σαλάτας, εκλεκτά τρόφιμα ή έτοιμα φαγητά - ό,τι κι αν είναι, οι καταναλωτές εκτιμούν τα φρέσκα, οπτικά τέλεια τρόφιμα. Βελτιώστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων σας με τα προϊόντα RoxFox®. Ταυτόχρονα, εξασφαλίστε τη σταθερότητα του χρώματος σας και επιλέξτε τη μέγιστη προστασία προϊόντος. Η RoxFox® είναι διαθέσιμη σε υδατοδιαλυτές ή ελαιοδιαλυτές παραλλαγές, καθώς και σε παραλλαγή χωρίς αριθμό Ε "N". N για φυσικό Τα προϊόντα RoxFox® W-N και O-N διαθέτουν καθένα μια αρμονική γεύση, προσφέροντας ταυτόχρονα αντιοξειδωτική δυνατότητα. Εκτός από την ένδειξη μπαχαρικού ή εκχυλίσματος μπαχαρικών, δεν απαιτείται περαιτέρω δήλωση κατά τη χρήση των RoxFox® W-N και RoxFox® O-N. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη δήλωσης αριθμού Ε σύμφωνα με τον Γερμανικό Κανονισμό Προσθέτων Τροφίμων (ZZulV). Οφέλη RoxFox®: • Βελτιστοποίηση ποιότητας προϊόντος • Βέλτιστη σταθεροποίηση χρώματος • Βέλτιστη κατανομή δραστικών ουσιών • Χρήση σε εφαρμογές άλμης • Χρήση σε προϊόντα πλούσια σε έλαια και λίπη • Αποτρέπει την αυτό-οξείδωση των λιπαρών