Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Σύμφωνα με τα πρότυπα διατροφής της Κρήτης και με σεβασμό στον καρπό της ελιάς, έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της υψηλότερης ποιότητας, παραγόμενο από τους ελαιώνες της περιοχής Κολυμβάρι στην Κρήτη, όπου οι ελιές καλλιεργούνται με χρόνια φροντίδας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς το προϊόν. Η προσεκτική καλλιέργεια και παραγωγή μας οδηγούν σε ένα εξαιρετικό προϊόν με πολύ χαμηλή οξύτητα.
Ο καρπός της ελιάς μας συλλέγεται νωρίς και παραδοσιακά με το χέρι, από τον Οκτώβριο έως τις αρχές Δεκεμβρίου, και επεξεργάζεται άμεσα (εντός 12 ωρών από τη συγκομιδή). Η συγκομιδή και η παραγωγή ολοκληρώνονται πάντα σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα ώστε τα ελαιόλαδά μας να διατηρούν τη φρεσκάδα τους.
Το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε μπουκάλια και κονσέρβες που είναι υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα για προστασία από το φως και το οξυγόνο. Αυτά επιτρέπουν στο ελαιόλαδο να παραμένει αμετάβλητο για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει διαθέσιμο για κατανάλωση, και διατηρεί με επιτυχία την υψηλή του ποιότητα.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.
Η προσφορά ενός καθαρού προϊόντος υψηλότερης ποιότητας και η εμπειρία του μοναδικού και αυθεντικού κρητικού μελιού στους πάντα αξιόπιστους καταναλωτές μας είναι η διαρκής μας όραση. Ελπίζουμε επίσης ότι το "Αυθεντικό" θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, μαζί με όλα τα αρώματα και τις γεύσεις της Κρήτης και, φυσικά, οι μέλισσες θα παραμείνουν ασφαλείς. Με τον διαρκή σεβασμό μας στην τέχνη της μελισσοκομίας, την παράδοση, τις μέλισσες, τη φύση και τους ανθρώπους.
Το "Αυθεντικό" Κρητικό Μέλι ξεχωρίζει λόγω της περιεκτικότητάς του σε αρώματα και γεύσεις της Κρήτης. Η ανώτερη έντονη και λεπτή γεύση του αντιστοιχεί στην ποιότητά του. Συνδυάζει όλα αυτά τα στοιχεία γεύσης και αρώματος που συμβάλλουν στην αριστεία του!
Η υψηλότερη ποιότητα και γεύση είναι δύο χαρακτηριστικά που περιγράφουν καλύτερα το "Αυθεντικό" μέλι. Πίσω από αυτή την ποιότητα κρύβεται ένας ολόκληρος μηχανισμός, μια σειρά διαδικασιών και μια φιλοσοφία καθαρής ποιότητας. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε κατά την παραγωγή χαρακτηρίζεται από ελάχιστη παρέμβαση.
Η αποκλειστική παραγωγή ελαιολάδου μας γίνεται μέσω καθαρά μηχανικών μεθόδων, χρησιμοποιώντας ψυχρή έκθλιψη χωρίς χημική επεξεργασία. Διασφαλίζουμε πάντα ότι το τελικό προϊόν είναι της υψηλότερης ποιότητας, με εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα (0,25 – 0,8) και μοναδικά χαρακτηριστικά. Η περιορισμένη παραγωγή μας, σε συνδυασμό με την σχεδόν άμεση έκθλιψη (εντός 8 - 12 ωρών), έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό προϊόν: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και χαρακτηριστικών, που ορίζεται από μια όμορφη, διακριτική, φρέσκια γεύση.