Προϊόντα για ecuador fajardo 57 30 (6)

Υγιεινός Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Βιομηχανικό χαρτί

Υγιεινός Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Βιομηχανικό χαρτί

Υγιεινός Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Βιομηχανικό χαρτί Ποιότητα: Ανακυκλωμένο χαρτί Μονάδα/Συσκευασία: 1 Μονάδα/Συσκευασία: 1 Μονάδα/Παλέτα: 45 Φύλλα: Διπλό φύλλο Ύψος Ρολού: 0.087 (±5%) Μέτρο Ρολού (μ): 104.882 (±5%) Γκοφρέ: ΝΑΙ Περιγραφή Συσκευασίας: Σακούλα με 18 ρολά βιομηχανικού υγιεινού
Φρέσκια Longaniza extra 039

Φρέσκια Longaniza extra 039

Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται "Longaniza fresca" ή "Salsicha fresca". Ένα προϊόν κατάλληλο για όλα τα είδη κρέατος. Μορφή: σακούλα 4kg
Συμπλήρωμα πλήρες curados 049

Συμπλήρωμα πλήρες curados 049

Μείγμα προσθέτων και βοηθητικών προϊόντων, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή κρεατικών προϊόντων που έχουν ωριμάσει, είτε αποξηραμένα (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με χρόνο ωρίμανσης κάτω από 30 ημέρες) είτε θερμικά επεξεργασμένα. Χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα σε συνταγές που προσφέρουν αλάτι και μπαχαρικά. Σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να ελέγχεται ότι το άθροισμα των προσθέτων δεν υπερβαίνει τα νόμιμα μέγιστα που επιτρέπονται για το παραγόμενο λουκάνικο. Μορφή: κουτί 6kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του κρεατικού προϊόντος που υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία και ονομάζεται "Morcilla". Μορφή: σακούλα 5kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Μείγμα προσθέτων, μπαχαρικών και καρυκευμάτων, για χρήση σε αλλαντικά, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "chorizo blanco" ή "longaniza blanca", ωριμασμένο με παραδοσιακές μεθόδους για τουλάχιστον 30 ημέρες. Μορφή: κουτί 160g, σακούλα 4kg
Παρόμοιες αναζητήσεις