Το νέο CitruSyn® είναι 100 % καθαρό και αγνό L-κιτρουλλίνη - το ισχυρό αμινοξύ με τόσο απίστευτα ευρεία δράση. Οδηγεί σε αισθητή αύξηση της απόδοσης, επιβραδύνει την μυϊκή κόπωση, βελτιώνει την πρόσληψη οξυγόνου από τα αιμοφόρα αγγεία και ενισχύει την ανάπτυξη των μυών. Το CitruSyn® είναι τόσο αποτελεσματικό στην καθαρή του μορφή, διότι είναι η μοναδική L-κιτρουλλίνη χωρίς προσμίξεις από μαλατό ή άλλες συνθετικές ουσίες στην αγορά.
Ο αποδοτικός παντοδύναμος ανάμεσα στους ενισχυτές απόδοσης!
Σχόλιο
Το Château Giscours γνωρίζει πώς να διατηρεί τη θέση του στην καρδιά των λάτρεις: με το εξαιρετικό κρασί του φυσικά, Cru Classé de Margaux, αλλά και με εξαιρετικά ποιοτικές παραλλαγές, όπως το Haut-Médoc de Giscours. Δίνει στον λάτρη τη δυνατότητα να απολαύσει την τεχνογνωσία του Cru Classé με έναν πολύ προσιτό προϋπολογισμό. Ιδανικά τοποθετημένο σε όμορφες γαλλικές αμμοχάλικες, το Cru Classé de Margaux εκτείνεται σε 100 εκτάρια αμπελώνα: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, με συμπλήρωμα cabernet franc και petit verdot. Διοικείται από την οικογένεια Albada Jelgersma από το 1995, το κτήμα συνεχίζει την αναζήτησή του για την αριστεία χάρη στη δυναμική του Alexander van Beek.
Γευσιγνωσία
Πλούσιο, σάρκινο, το Haut-Médoc de Château Giscours είναι πάντα με μεγάλη κομψότητα τανινών και εξαιρετική αρωματική καθαρότητα που υπογραμμίζεται από λεπτές μπαχαρικές νότες; είναι φτιαγμένο για μακροχρόνια παλαίωση.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (45%)
Παραγωγός: Οικογένεια Albada Jelgeresma (Château Giscours) στη Labarde (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6
Ομάδα προϊόντων: Χρωστικές
Κυτταρικές δοκιμές/ Σετ ανίχνευσης-ετικετοποίησης
Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-8°C
Συνθήκες αποστολής: σε θερμοκρασία δωματίου.
Κωδικός: BS02
Κατασκευαστές: Dojindo
Οινοποίηση
Χειρονακτική συγκομιδή. Μερική αποβλάστηση. Μακράς διάρκειας εκχύλιση από 28 έως 35 ημέρες με έλεγχο θερμοκρασίας (από 26° έως 30°). Πιεστική διαδικασία χαμηλής πίεσης (κάτω από 1 bar). Ωρίμανση από 18 έως 24 μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές. Εμφιάλωση από εμάς, στις κάβες μας. Ωρίμανση σε φιάλες, 6 μήνες πριν από την εμπορική διάθεση.
Συνοδεία φαγητού
πικάντικα πιάτα, κόκκινα κρέατα, ψητός κόκορας με κάστανα, στιφάδο λαγού à la royale, Παρμεντιέ πάπιας, ψητό βοδινό σε κρούστα, σοκολατένια φοντί
Συσκευασία Τιμή ανά μονάδα, πωλείται σε κουτί των 6 φιαλών, μπορείτε να συνδυάσετε με άλλες ετικέτες του κτήματος, με δωρεάν μεταφορά.
Συμβουλή του οινολόγου: σερβίρεται μεταξύ 16 και 18°C
Κτήμα: Κτήμα Brunely
Προέλευση: Gigondas
Καλλιέργεια: Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης
Ολόκληρος κουνέλι χωρίς τρίχωμα σε χύμα πιστοποιημένο
Ολόκληρο κουνέλι με κεφάλι και εντόσθια, παρουσιασμένο με ανοιχτές πλευρές
Πιστοποιημένο κουνέλι:
- 70 ημέρες εκτροφής
- Διατροφή με βάση την αλφάλφα και σπόρους λιναριού
Ολόκληρος κουνέλι χωρίς τρίχωμα σε χύμα πιστοποιημένο
Πιστοποιημένο κουνέλι:
- 70 ημέρες εκτροφής
- Διατροφή με βάση την αλφάλφα και σπόρους λιναριού
- Ολόκληρος κουνέλι χωρίς τρίχωμα σε χύμα πιστοποιημένο
ΣΤΗ EUROVOLAILLES, υπάρχουν 3000 δυνατές αναφορές, οπότε το τηλέφωνο είναι απαραίτητο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 01 46 86 21 54.
Η Camper Life προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τροχόσπιτα της μάρκας Chausson, μια μάρκα που είναι γνωστή για την ποιότητα των οχημάτων αναψυχής της. Η Camper Life είναι νούμερο 1 στις πωλήσεις τροχόσπιτων στην περιοχή Rhône-Alpes Auvergne.
Αυτό το ουίσκι Guillon επωφελείται από μια φινίρισμα σε βαρέλια Sauternes, που επιτρέπει να εκφραστεί όλη η απαλότητα της ευγενούς σήψης, χαρακτηριστική αυτών των κρασιών.
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Χώρα: Γαλλία
Περιοχή παραγωγής: Ρεμς
Ονομασία: Φινίρισμα Sauternes
Παραγωγός: Αποστακτήριο Guillon
Αλκοόλ: 43°
Περιεκτικότητα: 70cl
Σχεδίαση ως εφαρμοσμένη τέχνη στην τεχνολογία
Η δημιουργία μιας ηλεκτρικής συσκευής ξεκινά από την ιδέα της λειτουργίας της. Ο σχεδιασμός πρέπει να συμβάλλει στην εξασφάλιση εξαιρετικών επιδόσεων, χωρίς αμφιβολίες. Η οπτική του σχεδιαστή πρέπει όχι μόνο να διευκολύνει αυτή τη λειτουργία, αλλά και να εμπνέει. Μπορεί να προκαλέσει την τεχνολογία, μπορεί να καινοτομήσει, αλλά έχει κυρίως την ευθύνη να εξασφαλίσει πραγματικά οφέλη στον χρήστη που προσέχει τον σχεδιασμό. Αυτό είναι το πυρήνα ενός λειτουργικού έργου τέχνης.
Δημιουργία μετάλλου για έναν σκοπό
Από την προσεκτική κοπή με λέιζερ μέχρι την κοπιαστική χειροποίητη γυάλισμα, υπάρχει πάντα ένας συγκεκριμένος στόχος πίσω από όλες τις ώρες που επενδύουμε στη διαδικασία παραγωγής: που για εμάς σημαίνει, η δημιουργία ενός προϊόντος με ψυχή. Η ταινία μας "Made in Lipsheim" εστιάζει σε αυτό το θέμα και απεικονίζει την ανάπτυξη των εστιών Vario σειρά 400.
Ψηφιακοί τεχνίτες
Αφιερώσουμε τη μέγιστη προσοχή στην χειροποίητη επεξεργασία, σήμερα όπως πριν από 300 χρόνια. Με σεβασμό στην παράδοση.
Συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπεργολαβία στην Πληροφορική
Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί με περισσότερες από 400 εταιρείες λογισμικού, αναπτύσσοντας, μαζί, περισσότερα από 50.000 προγράμματα και λογισμικά, τα οποία στη συνέχεια εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η εμπειρία μας προσφέρει αριστεία σε πολλούς τομείς, από την παροχή όλων των ειδών συμβουλών στην πληροφορική, μέχρι την κατασκευή λογισμικών και άλλων εξοπλισμών, την κατασκευή συστημάτων δικτύου, καθώς και δράσεις συντήρησης και αναβάθμισης.
Σχόλιο
Βρισκόμενος στην καρδιά της ονομασίας Côtes de Bourg, γνωστής ως "η μικρή Ελβετία της Γαλλίας" λόγω του πολύ ανώμαλου εδάφους της, ο αμπελώνας εκτείνεται σε μια προνομιούχα περιοχή. Η πλειονότητα των αμπελιών είναι φυτεμένα σε λόφους και επωφελούνται από μια βέλτιστη νότια/νοτιοδυτική έκθεση σε μια περιοχή που απολαμβάνει ένα μικροκλίμα που προσφέρει 10% επιπλέον ηλιοφάνεια σε σύγκριση με τον υπόλοιπο αμπελώνα του Μπορντό. Αυτή η ηλιοφάνεια σε συνδυασμό με τα αργιλώδη-ασβεστολιθικά εδάφη επιτρέπει τη δημιουργία ασυνήθιστων κρασιών που συνδυάζουν στρογγυλότητα και χαρακτήρα. Το 2010, οι Damien και Anaïs Labiche, αδέλφια που κατάγονται από μια μεγάλη γενιά αμπελουργών, συνδυάζουν την εμπειρία τους και αναλαμβάνουν τα 10 στρέμματα αμπελιού του θείου τους, ιδιοκτήτη του Château Tour Birol. Σήμερα, εκμεταλλεύονται 35 στρέμματα αμπελιού που αποτελούνται από ασυνήθιστους ποικιλίες όπως το petit verdot, caménère, merselan και muscat blanc με μικρούς κόκκους.
Ποικιλίες: Merlot (100%)
Παραγωγός: Οικογένεια Labiche στο Samonac (33710)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2020
Σχόλιο
Δεύτερο κρασί του Château d'Issan (3ο Μεγάλο Κρασί Κατηγορίας), παραγόμενο από τους πιο νέους αμπελώνες. «Regum mensis aris que deorum»: «Για το τραπέζι των βασιλιάδων και το βωμό των θεών», αυτή είναι η ρήση του Château d'Issan. Πράγματι, αυτό το κρασί σερβιρίστηκε στον γάμο της Αλιένoρ της Ακουιτανίας και του Ερρίκου Πλανταγενέτη το 1152. Το συναντάμε επίσης στην αυλή του αυτοκράτορα της Αυστρίας Φραντς-Ιωσήφ, στη Βιέννη, μερικούς αιώνες αργότερα. Από το 1945, το κτήμα, με το υπέροχο μεσαιωνικό του κάστρο, είναι στα χέρια της οικογένειας Cruse, η οποία το διαχειρίζεται με πάθος. Υπό την καθοδήγηση του Λιονέλ Κρουζ, το κάστρο ανακαινίζεται, οι εγκαταστάσεις εκσυγχρονίζονται και ο αμπελώνας ξαναφυτεύεται. Από το 1998, χάρη στις επενδύσεις που πραγματοποίησε ο γιος του, Εμμανουήλ Κρουζ, στον αμπελώνα και τις κάβες, τα κρασιά του Issan αντικατοπτρίζουν περισσότερο από ποτέ την αυθεντικότητα του εδάφους του Margaux. Το 2012, η οικογένεια Λορέντζετι γίνεται συνεργάτης κατά 50%.
Ποικιλίες: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)
Παραγωγός: Οικογένειες Cruse και Lorenzetti στο Cantenac (33460)
Μορφές και συσκευασίες: Φιάλη (75cl) - Κουτί των 6 - 2015
Νεζ
αποκαλύπτει αργά μαγευτικά αρώματα από λεμονόχορτο, φύλλα λάιμ, φρέσκο γκρέιπφρουτ, πιπέρι Τζαμάικας και τζίντζερ με έναν πυρήνα από φρέσκο λεμόνι και γκρέιπφρουτ.
Μπούκα
μικροσκοπική έως γεμάτη, η γεύση αποκαλύπτει τολμηρές στρώσεις εσπεριδοειδών και μπαχαρικών με φανταστική ένταση και μια κιμωλία τελείωμα.
Συνοδεία φαγητού: λευκά κρέατα, ψάρια, θαλασσινά, τυριά.
Οινοποίηση: Μετά από χειρονακτική συγκομιδή και προσεκτική επιλογή, η οινοποίηση γίνεται σε δρύινες δεξαμενές με περίπου 30% νέο ξύλο, πριν από την ωρίμανση στα ίδια δοχεία για πάνω από ένα χρόνο.
Μάτι: χρώμα κίτρινο άχυρο.
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 10-12°C.
Ποσοστό αλκοόλ: 14,5%.
Χρόνος παλαίωσης: 17 χρόνια.
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl.
Κτήμα: Κτήμα de Chevalier.
Προέλευση: Pessac-Léognan.
Χρονιά: 2018.
Καλλιέργεια: Υπεύθυνη.
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης.
{"Nez":"Μύτη","Accord metvin":"Συνοδεία φαγητού-κρασιού","servir entre 17 et 19°C":"σερβίρετε μεταξύ 17 και 19°C","arômes de petits fruits rouges et de fruits rouges mures, épices orientales, puissant mais pas agressif":"αρώματα από μικρά κόκκινα φρούτα και ώριμα κόκκινα φρούτα, ανατολίτικα μπαχαρικά, ισχυρό αλλά όχι επιθετικό","Macération semicarbonique. Après la fermentation, le vin est élevé en cuve inox jusqu’à sa mise en bouteille.":"Μακροχρόνια ημι-διοξείδωση. Μετά τη ζύμωση, το κρασί ωριμάζει σε δεξαμενές inox μέχρι την εμφιάλωσή του.","robe pourpre, sombre et intense, nuances violettes":"ρόμπα πορφυρή, σκοτεινή και έντονη, βιολετί αποχρώσεις","Temps de garde:10 ans":"Χρόνος παλαίωσης: 10 χρόνια","Bouche":"Στόμα","Appellation:Minervois":"Ονομασία: Minervois","Domaine:Domaine du Siestou":"Κτήμα: Domaine du Siestou","Cépage:Carignan, Syrah":"Ποικιλία: Carignan, Syrah","Culture:Biologique":"Καλλιέργεια: Βιολογική","Label:Indication Géographique Protégée":"Ετικέτα: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη","Œil":"Μάτι","Taux d’alcoolémie:14% vol":"Ποσοστό αλκοόλ: 14% vol","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl","Le conseil de l’œnologue":"Η συμβουλή του οινολόγου","viandes rouges, gibiers, plats gastronomiques":"κόκκινα κρέατα, θηράματα, γαστρονομικά πιάτα","petits fruits rouges, fruits rouges mures":"μικρά κόκκινα φρούτα, ώριμα κόκκινα φρούτα","Vinification":"Οινοποίηση","Millésime:2019":"Χρονιά: 2019"}
Η EUROVOLAILLES είναι χονδρέμπορος ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ.
Η EUROVOLAILLES είναι ειδικός στο ζαμπόν Πάρμα και στο ζαμπόν Σαν Ντανιέλε στο Ρουνζ. Χονδρική πώληση ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ, ωμό ζαμπόν.