Η μάκα είναι ένα φυτικό ρίζωμα, των οποίων οι ιδιότητες και η δράση έχουν χρησιμοποιηθεί από τους κατοίκους του Περού εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση των ριζών MAC κυρίως για την ενίσχυση. Η Mac Shades είναι μια πλούσια πηγή πρωτεϊνών. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα MAC αποτελείται περίπου κατά 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει λίπος περίπου 4%, από το οποίο έως και το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα Mac περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και μεταλλικά στοιχεία - Ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού προετοίμασαν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν την αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από την αποξηραμένη ρίζα, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιούν για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> οργανική μάκα σε σκόνη (lepidium meyenii walp.
100% φυσικής προέλευσης και με βάση φυτικά έλαια, το κερί μασάζ μας θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος, προσφέροντας παράλληλα μια αίσθηση ευεξίας. Το απαλό έλαιο που προκύπτει μετά την καύση της κεριάς προσφέρει ιδανική ολίσθηση για να τυλίξει το σώμα σε μια απαλή ζεστασιά και να πραγματοποιήσει χαλαρωτικά μασάζ με κερί από την κορυφή ως τα νύχια!
Τα συστατικά
Έλαιο σόγιας: ενυδατικό, το έλαιο σόγιας διαθέτει καταπραϋντικές και προστατευτικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.
Έλαιο καρύδας: πολύ θρεπτικό, το έλαιο καρύδας είναι ένα βασικό συστατικό στη σύνθεση του κεριού μασάζ μας για να μειώσει σημαντικά την αφυδάτωση της επιδερμίδας.
Κερί μέλισσας: τα λιπαρά οξέα που περιέχονται στο κερί μέλισσας επιτρέπουν τη θρέψη της επιδερμίδας και την καθιστούν πιο ελαστική. Ταυτόχρονα ενυδατικό και μαλακτικό, αφήνει μια προστατευτική μεμβράνη στην επιδερμίδα για να την προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις.
Η σιμιγδάλι καλαμποκιού είναι καλαμποκάλευρα, που κυμαίνονται σε μέγεθος από 300 έως 800 μικρόμετρα (το μέγεθος του σιμιγδαλιού). Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 450 γρ.
Οι πατάτες συλλέγονται και επιλέγονται προσεκτικά στα χωράφια της Σοριά (Ισπανία). Στη συνέχεια, υποβάλλονται σε μια παραδοσιακή διαδικασία αποφλοίωσης και κοπής. Τέλος, τηγανίζονται με ελαιόλαδο και με λίγο αλάτι.
Το Σαπούνι της Αλεppo 30% Δάφνη είναι ένα ειδικό σαπούνι, φτιαγμένο σύμφωνα με τη διαδικασία της παραδοσιακής τέχνης του αυθεντικού σαπουνιού της Αλεppo. Διακρίνεται για την εξαιρετική του συγκέντρωση σε λάδι δάφνης.
100% φυσικό και φυτικό, αυτό το αποκλειστικό κομμάτι σαπουνιού περιέχει μόνο τα συστατικά της αυθεντικής συριακής συνταγής: λάδι ελιάς, λάδι δάφνης, νερό και σόδα σε ίχνη. Χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τις ισορροπίες του δέρματος και των μαλλιών. Η συνδυασμένη δράση του λαδιού ελιάς, ενός από τα πιο πολύτιμα φυτικά έλαια, και του λαδιού δάφνης, με τις φημισμένες ευεργετικές του ιδιότητες για την περιποίηση του δέρματος, δημιουργεί ένα σαπούνι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που περιέχει όλη τη γλυκύτητα του ήλιου της Ανατολής. Διατηρεί την ελαστικότητα, καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης και αντιμετωπίζει προβλήματα όπως το έκζεμα και την ψωρίαση.
Νατρίου Δάφνης Λάδι Δάφνης σαπωνοποιημένο
Νατρίου Δάφνης: Λάδι Δάφνης σαπωνοποιημένο
Λάδι Κυπαρισσιού: Λάδι Κέδρου
Υδρογονωμένο Λάδι Σπόρου Βαμβακιού: Υδρογονωμένο Λάδι Σπόρου Βαμβακιού
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες
Η πάστα από φουντούκια παρασκευάστηκε με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνη C, A, K, φολικό οξύ, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φουντούκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2900kJ/702kcal - 35% RWS*λίπος*λίπος*λίπος*λίπος* 63g - 90% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.51g - 23% υδατάνθρακες 14.9g - 6% περιλαμβανομένων των σακχάρων 3.
Η μάκα είναι ένα ριζώδες λαχανικό, των ιδιοτήτων και της δράσης του οποίου οι κάτοικοι του Περού εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η παραδοσιακή ιατρική του Περού συνιστά τη χρήση της ρίζας μάκα κυρίως για ενίσχυση. Η ρίζα μάκα είναι πηγή πλούσια σε πρωτεΐνη. Περιέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένης της αργινίνης. Η ρίζα μάκα αποτελείται κατά περίπου 70% από υδατάνθρακες και 20% από διαιτητικές ίνες. Η σκόνη της ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων το 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα μάκα περιέχει ένα σύνολο βιταμινών, όπως A, B1, B2, B6, C και E, καθώς και ανόργανων συστατικών - ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού παρασκευάζουν την αποξηραμένη ρίζα με γάλα ή νερό για να επιτύχουν μια αρωματική πάστα. Επιπλέον, από την αποξηραμένη ρίζα παράγουν αλεύρι, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την παρασκευή καθημερινών πιάτων και ψητών. <strong>Συστατικά:</strong> οργανική σκόνη μάκα (Lepidium meyenii Walp.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.