Η κασάτα από φαγόπυρο προέρχεται από αποφλοιωμένους σπόρους φαγόπυρου. Οι κόκκοι της κασάτας φαγόπυρου που έχουν καβουρδιστεί έχουν χαρακτηριστική σκούρα καφέ απόχρωση, η οποία είναι αποτέλεσμα θερμικής επεξεργασίας. Η κασάτα φαγόπυρου που έχει καβουρδιστεί είναι λιγότερο πολύτιμη από την μη καβουρδισμένη, αλλά έχει πιο έντονη γεύση.
Η κασάτα φαγόπυρου είναι πολύτιμη πηγή συστατικών και θρεπτικών ουσιών. Ιδιαίτερα σημαντικά είναι οι πρωτεΐνες, οι πολυφαινόλες, οι πολυσακχαρίτες και τα μεταλλικά στοιχεία.
Το φαγόπυρο χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία, όπως κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο και βιταμίνες.
Μπορεί να είναι ένα αυτόνομο πιάτο, συνοδευτικό για κρέατα ή λαχανικά, ή μπορεί να είναι η βάση για το μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα.
Η κασάτα φαγόπυρου που έχει καβουρδιστεί και η κασάτα φαγόπυρου που έχει ψηθεί σημαίνουν το ίδιο. Και οι δύο κασάτες υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία.
Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Ο αρακάς είναι ένα όσπριο. Ο αρακάς αποτελεί καλή πηγή πρωτεΐνης, παρέχει επίσης υδατάνθρακες, καθώς και φυτικές ίνες που διευκολύνουν την πέψη. Επιπλέον, ο αρακάς έχει αλκαλοποιητική δράση. Είναι βασικό συστατικό της στρατιωτικής σούπας αρακά, αλλά είναι ιδανικός και για διάφορες πάστες για σάντουιτς, σούπες ή σαλάτες.
Προσφέρουμε προϊόντα συσκευασμένα λιανικής με την επωνυμία Grino και επίσης υπηρεσίες λευκής ετικέτας για συσκευασία υπό την επωνυμία των πελατών μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ελέγξτε τα άλλα προϊόντα μας.
Τα ρεβίθια ανήκουν στην ομάδα των οσπρίων. Η γεύση των ρεβιθιών είναι ελαφρώς γλυκιά, με μια διακριτική ξηρή γεύση, λεπτή και κρεμώδη. Τα ρεβίθια δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλή στην Πολωνία όσο είναι σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Τα ρεβίθια είναι ένα φυτό που αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και έχει επίσης πολύ μεγάλη ποσότητα αμινοξέων απαραίτητων για τη λειτουργία του σώματος. Λόγω του γεγονότος ότι έχει μεγάλη θρεπτική αξία, είναι πολύ πολύτιμο για ολόκληρο το σώμα.
Ζυμαρικά από φουντούκια, έχουν παρασκευαστεί με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνης C, A, K, φολικού οξέος, καλίου, φωσφόρου και ασβεστίου. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Ψημένα φουντούκια & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * λιπαρά 63 g - 90%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,51 g - 23% υδατάνθρακες
Τα φιστίκια, γνωστά επίσης ως φιστίκια αράχης ή φιστίκια, ξεχωρίζουν από άλλους ξηρούς καρπούς λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνη. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Τα φιστίκια είναι αρκετά θερμιδοφόρα - 100g περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης αρκετή βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και βιταμίνες της ομάδας B, ειδικότερα φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι πηγή διαιτητικών ινών και αργινίνης - ενός αμινοξέος που είναι πολύ σημαντικό κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την αιμάτωση των μυών και την αντοχή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
<strong>Συστατικά:</strong> φιστίκια αράχης ψημένα χωρίς αλάτι
<strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>
Η πάστα από φουντούκια παρασκευάστηκε με 100% φουντούκια, χωρίς κανένα άλλο περιττό πρόσθετο. Η παρουσία μεγάλης ποσότητας βιταμίνης Ε στα φουντούκια με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, υποστηρίζει την άμυνα του σώματος κατά των επιβλαβών επιδράσεων των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στα φουντούκια προστατεύει από την κακή χοληστερόλη, αποτρέποντας τις αθηροσκληρωτικές αλλαγές, κάτι που είναι σημαντικό στην πρόληψη του εμφράγματος του μυοκαρδίου. Επιπλέον, τα φουντούκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών B που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βιταμίνη C, A, K, φολικό οξύ, κάλιο, φώσφορο και ασβέστιο. Οι ξηροί καρποί είναι πηγή υγιών λιπαρών οξέων και φυτικών ινών. & Nbsp; <strong> σύνθεση: </strong> ψημένα φουντούκια & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 2900kJ/702kcal - 35% RWS*λίπος*λίπος*λίπος*λίπος* 63g - 90% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 4.51g - 23% υδατάνθρακες 14.9g - 6% περιλαμβανομένων των σακχάρων 3.
Νόστιμη και υγιεινή πάστα A'la Falafel, που παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια, ψητά λαχανικά όπως καρότα, κρεμμύδια, σέλινο με κάρυ και τζίντζερ, που της δίνουν μια ανατολίτικη νότα. Είναι εξαιρετική ως συνοδευτικό σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. , σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, σκόρδο, κάρυ (συμπεριλαμβανομένης της μουστάρδας), πιπέρι, αποξηραμένο τζίντζερ. <strong>Σχόλια</strong> Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και καταναλώνεται εντός 48 ωρών.