Το σιρόπι μαλτιτόλης Maltitaste παράγεται ως αποτέλεσμα της καταλυτικής υδρογόνωσης του σιροπιού μαλτόζης.
Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη σε σύγκριση με τη ζάχαρη.
Χαμηλή θερμιδική αξία.
Δεν αφήνει ανεπιθύμητη γεύση στο στόμα.
Εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα.
Χαμηλή υγροσκοπικότητα.
Εξασφαλίζει έλεγχο της πυκνότητας, της ιξώδους, της κρυστάλλωσης και του χρώματος.
Δεν προκαλεί τερηδόνα.
Δίνει εξαιρετική τραγανότητα σε επικάλυψη καραμέλας.
Δεν συμμετέχει σε αντίδραση Maillard.
Σύμφωνα με USP/EP/BP.
Τομείς Εφαρμογής: σοκολάτα, παγωτό, διαιτητικά προϊόντα, κέικ, μπισκότα, ζάχαρη, τσίχλα, ενεργειακές μπάρες, αναψυκτικά, χαλβάς, μαρμελάδα, αλείψιμη σοκολάτα, βάφλες και αρτοσκευάσματα.
Μορφή Συσκευασίας: Τενεκέ, Δοχείο, Τάνκερ και Flexi Tank.
Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες.
Προέλευση: Τουρκία.