Το MSM είναι ένας σύντομος όρος για το μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, δηλαδή, την οργανική ένωση του θείου. Θείο στο σώμα: • είναι συστατικό πρωτεϊνών, ορμονών και οργανικών οξέων • Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου • Είναι υπεύθυνο για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών • Συμβάλλει στην αναγέννηση της ανεπάρκειας θείου: • Προβλήματα όρασης • Απώλεια μαλλιών, κακή κατάσταση δέρματος και νυχιών • Αίσθηση χρόνιας κόπωσης • Απώλεια ελαστικότητας στις αρθρώσεις.
Η βιοτίνη, ή βιταμίνη B7, που παράγεται από τη βακτηριακή χλωρίδα του εντέρου, είναι ένα θρεπτικό συστατικό απαραίτητο για τη σωστή μετατροπή της γλυκόζης. Για αυτόν τον λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντική για άτομα που αντιμετωπίζουν διαβήτη. Επιπλέον, η βιοτίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση λιπαρών οξέων και στον μεταβολισμό της λευκίνης, η οποία ανήκει στην ομάδα των εξωγενών αμινοξέων και επηρεάζει επίσης την σωστή ανάπτυξη του σώματος και την κατάσταση του δέρματος. Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας της περιλαμβάνουν: <ul> <li> υπνηλία </li> <li> απάθεια </li> <li> ευερεθιστότητα </li> <li> άγχος και κατάθλιψη </li> <li> απώλεια μαλλιών </li> <li> σπασμένα νύχια </li> <li> επιπεφυκίτιδα </li> </ul> Η βιταμίνη B7 μπορεί να βρεθεί σε κρέας (χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά), κρόκους αυγών, τυρί, πίτυρα, σκούρο ρύζι, λάδι από ραπανάκι και ηλίανθο, καθώς και σε φρούτα - μπανάνες, πεπόνια, γκρέιπφρουτ, σταφύλια και ροδάκινα. Οι τεχνολογικές διαδικασίες και η θερμική επεξεργασία προκαλούν μερική ή ολική καταστροφή της βιοτίνης που περιέχεται στα τρόφιμα, επομένως είναι σημαντικό να...
Το προϊόν προορίζεται για τη φροντίδα του προσώπου και των μαλλιών. Είναι ένα παχύ, διαυγές, ζελέ υγρού; ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη, αλληλοσυμπληρούμενη δράση. Δεν ερεθίζει το δέρμα. 3% διάλυμα υαλουρονικού οξέος σε μορφή ζελέ είναι ένα ενεργό ορό αναζωογόνησης-λείανσης-αναγέννησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ο μοναδικός συνδυασμός τριών τύπων μορίων, επιδεικνύει ικανότητα διείσδυσης στο βάθος του δέρματος, εξασφαλίζοντας έτσι μια εις βάθος και μακροχρόνια φροντίδα. Απίστευτη δράση:<ul> <li>Ενυδατώνει το δέρμα κατά μέσο όρο 16%</li> <li>Λειαίνει το δέρμα κατά μέσο όρο 27%</li> <li>Σφίγγει το δέρμα κατά μέσο όρο 5%</li> <li>Το προϊόν μειώνει το μήκος των ρυτίδων κατά μέσο όρο 5% και το βάθος τους κατά μέσο όρο 4%</li></ul> Η δράση έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά. <strong>Συστατικά: </strong>αποσταγμένο νερό 96%, υαλουρονικό οξύ μεγάλης μοριακής μάζας 1,5%, υαλουρονικό οξύ μικρής μοριακής μάζας 1,5%, συντηρητικά 1%: γλυκονόλη, βενζοϊκό οξύ <strong>Χρήση</strong> Προϊόν για φροντίδα
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, της υπερδραστηριότητας του αίματος ή του σχηματισμού νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από 15 έως 40% των τροφών, δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοχημικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στον οργανισμό: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, πεπτικού και σκελετικού συστήματος, καταπολεμά την υπερπηκτικότητα του αίματος και τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης και ενισχύει την ανοσία του οργανισμού. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά με κακή απορρόφηση. Από τις τροφές απορροφάται μόλις το 15-40%. Ξηροί καρποί, σπόροι, προϊόντα δημητριακών, χυλοπίτες, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους που η διατροφή τους δεν είναι πλούσια στα αναφερόμενα προϊόντα, η συμπλήρωση μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητη. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να προμηθευτείτε συμπληρώματα μαγνησίου σε μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Το MSM είναι μια σύντομη ονομασία για το Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο, δηλαδή η οργανική ένωση του θείου στο σώμα: • είναι συστατικό πρωτεϊνών, ορμονών και οργανικών οξέων • βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών • συμβάλλει στην αναγέννηση της έλλειψης θείου: • προβλήματα όρασης • απώλεια μαλλιών, κακή κατάσταση δέρματος και νυχιών • αίσθημα χρόνιας κόπωσης • απώλεια ελαστικότητας των αρθρώσεων
Η αποξηραμένη κράνμπερι είναι φυσικοί καρποί που έχουν αποξηρανθεί ολόκληροι και έχουν εκλεπτυσμένη ξινά-γλυκιά γεύση. Οι καρποί έχουν σχήμα που θυμίζει αποξηραμένες σταφίδες, αλλά είναι μεγαλύτεροι, με ζωντανό χρώμα και ελαστική υφή. Οι καρποί κράνμπερι έχουν ευρεία χρήση στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι καρποί κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, βιταμίνες της ομάδας B, E, K), μετάλλων (νατρίου, καλίου, φωσφόρου, ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Η κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές της κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, προς όφελος της υγείας, μπορεί να καταναλωθούν τα παρασκευάσματά της, τα οποία δεν είναι τόσο ξινά όσο οι φρέσκοι καρποί κράνμπερι. Η κράνμπερι αποδεικνύεται εξαιρετική στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων που βρίσκονται στην ουροδόχο κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται με τα ούρα.
Όχι μόνο οι νόστιμοι φυστίκια, αλλά και εξαιρετικά υγιεινοί, πωλούνται συνήθως σε κέλυφος. Περιέχουν υγιεινά λιπαρά, είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα φυστίκια είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μεταξύ άλλων, επηρεάζει τη διάθεση και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, παίζει κεντρικό ρόλο στην απομάκρυνση των απαραίτητων χημικών από το σώμα και ανακουφίζει τη φλεγμονή. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στις οποίες καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και την πιθανότητα διαφόρων ασθενειών. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς υποστηρίζουν την υγεία των ματιών. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι λιγότερο θερμιδικοί από άλλους ξηρούς καρπούς, και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, περίπου 20%. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση μετά από τα αμύγδαλα.