Η μεθυλχεσπερίδη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των γλυκοσίδων φλαβανόνης. Στη φύση, μπορεί να βρεθεί πιο συχνά σε εσπεριδοειδή μαζί με την μη μεθυλιωμένη ομόλογό της – χεσπερίδη. Όπως και η χεσπερίδη, απομονώθηκε πρώτα από το Citrus limon.sp.
Κατα. Αρ.: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C29H36O15
Μοριακό βάρος: 624,59
Το 4-Υδροξυκινναμικό οξύ (p-Κουμαρικό οξύ) είναι ένα φυσικό παράγωγο του κινναμικού οξέος. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες τροφές όπως φιστίκια, ντομάτες, σκόρδο και ποτά όπως κρασί και τσάι. Ωστόσο, το 4-Υδροξυκινναμικό οξύ μπορεί επίσης να παραχθεί από λιγνίνη και με βιοσυνθετικές μεθόδους.
Κατ. Αρ.: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C9H8O3
Μοριακό βάρος: 368,38
Το κυκλοαστραγενόλ έχει μελετηθεί εκτενώς για τις ιδιότητές του στην ενεργοποίηση της τελομεράσης. Οι τελομερείς είναι ένα μέρος των χρωμοσωμάτων που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για τη γήρανση των κυττάρων και το κυκλοαστραγενόλ πιστεύεται ότι πιθανώς αναστέλλει την ωρίμανση των κυττάρων.
Κατ. Αρ.: NST-10-159
CAS: 78574-94-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C30H50O5
Μοριακό βάρος: 490,72