Προϊόντα για 100 ο (2)

100% Ιβηρικός Ζαμπόν από βελανίδια D.O.P. Jabugo - Ιβηρικό Ζαμπόν

100% Ιβηρικός Ζαμπόν από βελανίδια D.O.P. Jabugo - Ιβηρικό Ζαμπόν

Πίσω άκρο του ιβηρικού χοίρου με ΠΟΠ Χαμπούγκο, υποβληθέν σε επεξεργασία με αλάτι και στη συνέχεια σε διαδικασία ξηράνσεως. Παρουσίαση: Ολόκληρο κομμάτι με πόδι, με σχοινί, ετικέτα και σήμα. Προαιρετική θήκη και δίχτυ. Μονάδα πώλησης: Ολόκληρο κομμάτι με πόδι και μεταβλητό βάρος. Συσκευασία: Χαρτί (1 κομμάτι); κουτί από χαρτόνι (1-2 κομμάτια/κουτί); κουτί από χαρτόνι (100 κομμάτια). Παλετοποίηση: 3 κουτιά ανά στρώση; 7 στρώσεις ανά παλέτα. Χρώμα: Χαρακτηριστικό από ροζ έως μωβ κόκκινο. Όψη: Εξωτερικά: Τυπική, συνεκτική. Στο κόψιμο: Συνεκτική, με νευρώσεις και χαρακτηριστική. Γεύση: Κρέας με λεπτή γεύση. Το εσωτερικό λίπος είναι πολύ αρωματικό και ρευστό, λιώνει στο στόμα πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με μια ασύγκριτη γεύση γεμάτη αποχρώσεις, έντονη και παρατεταμένη. Άρωμα: Αρωματικό και λεπτό. Υφή: Λεπτή και ομοιογενής. Λίγο ινώδης, χωρίς κολλώδη υφή ή μαλάκωμα.
100% Bellota Ιβηρικό Χοιρομέρι D.O. Guijuelo

100% Bellota Ιβηρικό Χοιρομέρι D.O. Guijuelo

Το Jamón SYBARIS είναι το αποτέλεσμα της προσεκτικής επιλογής των καλύτερων Jamones από την παραγωγή μας, περιορίζοντας έτσι την παραγωγή του σε λίγα κομμάτια ετησίως που αποτελούν το αστέρι της μάρκας μας. Αυτά τα κομμάτια υποβάλλονται σε μια μακρά διαδικασία επιλογής που ξεκινά από τη γέννησή τους, χωρίς να χάνουμε την προσοχή στην ανάπτυξή τους και την πάχυνση. Κατά την άφιξή τους στις εγκαταστάσεις μας, επιλέγουμε τα καλύτερα πίσω άκρα λόγω του σχήματος και της κατανομής του λίπους τους, τα οποία υποβάλλονται στη συνέχεια στη διαδικασία του αλατίσματος. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξηράνσεως και ωρίμανσης, τα παρακολουθούμε και τα ταξινομούμε με την ιδιαίτερη φροντίδα που χαρακτηρίζει το Jamón Sybarish μας. Η αργή ροή του χρόνου στις αποθήκες μας τους προσδίδει ειδικά χαρακτηριστικά και θρεπτικές ιδιότητες που τους καθιστούν, όχι μόνο κατάλληλους για ανθρώπινη κατανάλωση, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις που μπορεί να προσφέρει σήμερα η γαστρονομία μας. Ιδιαίτερα αφιερωμένο στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.