Η Κουινέρον, γνωστή και ως Κινόα ή Περουβιανό ρύζι, είναι τα λεγόμενα Ψευδοσπόρια, δηλαδή ένα φυτό που παράγει αμυλώδη σπόρους, αλλά δεν είναι πραγματικά. Προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου εκτιμάται για την θρεπτική της αξία εδώ και αιώνες. Ονομάζεται "άγιος των Ίνκας." Περιέχει επίσης σαπωνίνες, χάρη στις οποίες μπορεί να εμφανίζει αντι-αλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, ιικές και ανοσοδιεγερτικές επιδράσεις. Ο σπόρος έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας φλαβονοειδών. Η Κινόα δεν περιέχει γλουτένη και είναι εύπεπτη. Το κόκκινο ρύζι έχει πιο έντονη γεύση και άρωμα από την λευκή κινόα. Έχει μια ελαφρώς τραγανή φλούδα και ταιριάζει καλά με σαλάτες. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία, δίνοντάς της ξηρούς γεύσεις και χρησιμοποιείται σε επιδόρπια. 6.1g - 9% Συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.7g - 3% Υδατάνθρακες 57 - 22% Συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% Πρωτεΐνη 14g - 28% Αλάτι 0.01g < 1% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong>Εφαρμογή</strong> Οι κόκκοι Κουινέρον πριν το μαγείρεμα θα πρέπει να...
{"Ageing":"12 μήνες σε αμερικανικά δρύινα βαρέλια.","First vintage":"1994","Wine type":"Κόκκινο. Crianza","Fermentation":"Σε δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Χειρονακτική συγκομιδή. Οκτώβριος 2015","Colour":"Βαθύ κόκκινο χρώμα με ελαφριές ρουσέτ αποχρώσεις.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75cl και 1.5Lt","Soil":"ασβεστολιθικά μάρμαρα","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75L","Taste":"Καλή ισορροπία στο στόμα με οξύτητα και τανίνες σε αρμονία. Ένα μακρύ, καθαρό και αρωματικό φινάλε με πικάντικο χαρακτήρα.","Aroma":"Στη μύτη, καλά ενσωματωμένη βανίλια και κανέλα με μούρα και δαμάσκηνα.","Farming":"Βιολογική Γεωργία","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
Ένα μεγάλο κλασικό στην οικογένεια των λικέρ, στην Egiazki αποφασίσαμε γρήγορα να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή λικέρ μέντας.
Η γκάμα των λικέρ μας παίζει περισσότερο με τη γλυκύτητα και την υποβλητικότητα, εδώ έχουμε στοιχηματίσει στην ένταση και τη φρεσκάδα.
Πέρα από τη φρεσκάδα της, η Μέντα Egiazki ξεχωρίζει για την ελαφρότητά της, τη στρογγυλότητά της και τις λεπτές μπαχαρικές νότες. Πετύχαμε αυτή την ισορροπία συνδυάζοντας δύο ποικιλίες μέντας, μία πικάντικη και μία πράσινη. Η πρώτη προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και η δεύτερη μαλακώνει αυτό το λεπτό μείγμα.
Η συνταγή μας είναι φτιαγμένη από φυσικές εκχυλίσεις από μέντα και φύλλα μέντας πειραιώτικης που αποκτώνται μέσω απόσταξης.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το όμορφο πράσινο χρώμα που επιδεικνύει η Μέντα δεν κρύβει την υπερβολική ζάχαρη και απλώς ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι ένα ελαιόλαδο με αρωματική γεύση που προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ, παραγόμενο στο μεγαλύτερο εργοστάσιο Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου στην Τουρκία.
Παράγεται με την μέθοδο της θρυμματισμένης πέτρας και της ξηρής πίεσης, το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο εμφιαλώνεται ή γεμίζεται σε κονσέρβες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και καταλαμβάνει τη θέση του στα ράφια.
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο διατίθεται σε ξεχωριστές συσκευασίες των 500 ml, 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt και 5 lt.
Γενικά Χαρακτηριστικά του Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο έχει ποσοστό οξύτητας 0,4 - 0,8, προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ και διαθέτει αρωματική γεύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τομέα (πρωινό, σαλάτες, μεζέδες, ζεστά πιάτα). Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν πραγματικό ελαιόλαδο από πέτρα.
Εισάγουμε ένα ρούμι από κεχριμπάρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία, ένα μείγμα 5 ετών και 3 ετών. Προσθέτουμε βιολογικό μέλι από το Issigeac στην Ντορντόν και πιστοποιημένη βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο από τη Νότια Αμερική. Στη συνέχεια, προσθέτουμε άνθη Mafan για να αποκτήσουμε μια μοναδική και πρωτοφανή γεύση στην αγορά των αποσταγμάτων.
Μια λάμψη στο στόμα και μια απίστευτα μακρά επίγευση... Το Mafana θα σας εκπλήξει!
Τύπος ρουμιού: Βοτανικό ρούμι
Χωρητικότητα: 70cl το καθένα
Ποσοστό αλκοόλ: 35°
Περιέχουν ένα μείγμα αιθέριων ελαίων καθώς και φυτικών συστατικών και μέλι. Φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Χωρίς τεχνητές προσθήκες. Για παιδιά από 3 ετών και άνω.
Ενεργά Συστατικά: μέλι, εκχύλισμα ανθών λεύκας, βιταμίνη C, εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού
Παρουσίαση: 12 παστίλιες (καραμέλες) σε συσκευασία blister.
Θέστε ρεαλιστικούς στόχους, διατυπώστε τους και μην περιμένετε από τους συνεργάτες σας να διαβάσουν τις σκέψεις σας. Δημιουργήστε μαζί κατευθυντήριες γραμμές και υποστηρίξτε την αυτοαξιολόγηση.
Γυναικεία μαγιό Oysho.
Μόνο το κάτω μέρος περιλαμβάνεται στη παρτίδα. Όλα τα προϊόντα είναι καινούργια και έρχονται σε σακούλες. Διαφορετικά μεγέθη και μοντέλα. Διαθέσιμα βίντεο αποθέματος. Ελάχιστη παραγγελία 300 μονάδες. Χονδρική πώληση.
Βρείτε τα καλύτερα γυναικεία μαγιό Oysho σε αυτή την παρτίδα κάτω μερών. Ανανεώστε το απόθεμά σας με την τελευταία μόδα στα μαγιό. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία!
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλετε να κάνετε μια παραγγελία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Διαθέσιμες μεγάλες ποσότητες γυναικείων ρούχων ORSAY, χειμερινής περιόδου, με πολλά διαφορετικά μοντέλα και μεγέθη.
Οι πελάτες μας μπορούν να ελέγξουν το απόθεμα στην εταιρεία μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το απόθεμα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!
Έλενα 0039-3203635834 (whatsapp/viber)
email ellena.stock@gmail.com
Νόστιμα φιλέτα αντσούγιας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο. Παρασκευασμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώριμα, καθαρά και με την κατάλληλη αλμύρα.
Καταναλώστε κατά προτίμηση πριν από 1 χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Ημι-συντήρηση, διατηρείτε μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, καλύψτε με ελαιόλαδο και καταναλώστε πριν από 5 ημέρες. Να αποφεύγεται από άτομα με δυσανεξία στο ψάρι.
Φροντίζουμε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβετε στο τραπέζι σας.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ
SKU: RR-50
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Ελληνική Ειδικότητα Χειροποίητη
Οι Κουραμπιέδες έχουν μαλακή, πλούσια γεύση και περιέχουν ολόκληρα τραγανά αμύγδαλα καλυμμένα με λεπτή ζάχαρη άχνη.
450 γρ.
Arborio Reis ist eine italienische Reisvielfalt, die die Hauptkomponente von Risotto ist. Italien ist der größte europäische Reisproduzent. Jährlich wird es in einer Menge von 1,5 Millionen Tonnen gesammelt, obwohl dies nur 1% dessen sind, was die Landwirte in Indien sammeln. Der Vorteil des italienischen Reis für diesen Import ist die Tatsache, dass der gesamte Prozess des Wachstums, der Ernte und der Verarbeitung rohen europäischen Standards unterliegt. Mit dem importierten Reis zum Beispiel wissen wir nicht, welche Chemikalien während ihres Anbaus verwendet wurden. Das berühmteste italienische Gericht mit Arborio -Reis ist Risotto, ein für Norditalien charakteristisches Gericht. Arborio -Reis kann auch ein Bestandteil von süßen Reisdesserts sein, die auf Milch oder Reisgetränk basieren. Sie können auch hoffen, Gemüse. Arborio nach dem Kochen ist etwas klebrig (dank Amopectin), feucht, es ist perfekt für die Zubereitung von Schnäppchen, Desserts und vor allem der beste Reis für Risotto.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. <strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g <1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g <1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση <strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής