Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Το αλεύρι από κεχρί αποτελείται από αλεσμένα σπόρια κεχρί - ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά με πολλά υγιεινά οφέλη. Το κεχρί είναι ένα χωρίς γλουτένη και βασικό δημητριακό, αποκαθιστά την φυσική ισορροπία οξέος-βάσης στο σώμα, το καθαρίζει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τους μύκητες. Το αλεύρι είναι εύπεπτο, δεν προκαλεί αλλεργίες, έχει μια ελαφριά ξηνοκαρπίσια γεύση και είναι φθηνότερο από άλλα προϊόντα της ομάδας "Super Foods". Είναι πηγή φυτικών ινών, μαγνησίου, ακόρεστων λιπαρών οξέων, ψευδαργύρου, σιδήρου και βιταμινών B. Το αλεύρι από κεχρί είναι μια πραγματική ένεση χρήσιμων ουσιών και μια ισχυρή αποτοξίνωση για το σώμα. Το αλεύρι από κεχρί είναι επίσης μια πλούσια πηγή ινών, που σήμερα είναι γνωστή ως προϊόν που υποστηρίζει, καθώς ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα και επηρεάζει θετικά τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Όλα αυτά οδηγούν σε αίσθημα κορεσμού και λιγότερες επιθυμίες. %*RWS - Αναφορά τροφίμων <strong> Χρήση </strong> Το αλεύρι από κεχρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί...
Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. <strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g <1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g <1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση <strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην καταπολέμηση της οξίνωσης του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες σιδήρου έχουν αιματοποιητικές ιδιότητες. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, έχει θερμαντική δράση, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και ενώσεις πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,4 γρ - 2% υδατάνθρακες 72,1 γρ - 28%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0,8
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Το ρύζι γιασεμί είναι ένα είδος μακρύκοκκου ρυζιού, το οποίο καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, η οποία είναι ο κύριος προμηθευτής του, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στην Καμπότζη, στο νότιο Βιετνάμ και στο Λάος. Ένα από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα είναι η ελαφρώς αισθητή, γλυκιά μυρωδιά που θυμίζει γιασεμί - από αυτό προήλθε και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη, πολύ ελαφρώς γλυκιά γεύση, που μερικές φορές αναφέρεται ως μέλι. Το ρύζι γιασεμί έχει πολλές θρεπτικές αξίες. Πρώτα απ' όλα, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, ενώ ταυτόχρονα έχει λίγα λιπαρά, γι' αυτό και συχνά επιλέγεται από άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή προσπαθούν να αδυνατίσουν. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα - το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης Ε και καλίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, σιδήρου και φωσφόρου.
Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης Bright είναι ένα φυσικό προϊόν από οικολογικά φυτά. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, που είναι διατεταγμένα σε ροζέτα και καλύπτονται με αιχμηρές ακίδες. Η ελαφριά αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο ευαίσθητη από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του ελαφρού σιροπιού αγαύης είναι πιο λεπτή και ουδέτερη από τη ελαφρώς καραμελένια γεύση του σκούρου σιροπιού. Η αγαύη είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-κρυσταλλική μορφή. Οι χορτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως υποκατάστατο του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και ευρεία μαγειρική χρήση. 15% RWS*Λίπος: 0 g - 0% περιλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων: 0 g - 0% Υδατάνθρακες: 71 g - 27%, περιλαμβανομένης της ζάχαρης: 69 g - 77% Ίνες: 5,8 g Βιολογικό: 0 g - 0% Αλάτι: 0,05 g - 1% *Αναφορά διατροφικής αξίας & Nbsp; <strong> Το