Η γιαγιά του ψυλλίου, γνωστή και ως Μεσογειακή γιαγιά, είναι μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και έχει επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος. Επιπλέον, οι ίνες αυξάνουν την αίσθηση κορεσμού. Μετά την επαφή με το νερό, οι σπόροι καλύπτονται με βλέννα και σχηματίζουν ένα ζελέ, το οποίο βοηθά σε προβλήματα του εντέρου. Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα, έχει προστατευτική και αντιφλεγμονώδη δράση. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Αναφορά τροφής & nbsp; <strong> Χρήση </strong> Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση μετά την προετοιμασία: 2-3 κουταλάκια του γλυκού ψυλλίου θα πρέπει να ρίχνονται σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό, να αφήνονται στην άκρη για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να καταναλώνονται. Όταν καταναλώνετε το προϊόν, θα πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού, τουλάχιστον 1,5 λίτρα. Μπορείτε να το πάρετε δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί και το απόγευμα.
Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει προϊόντα μαύρων φασολιών από τη γκάμα προϊόντων που προορίζονται για χονδρέμπορους και δίκτυα διανομής που εξυπηρετούν τον τομέα Horeca. Τα προϊόντα προέρχονται από μια καλαίσθητη γραμμή συσκευασίας, η ποιότητα του προϊόντος είναι πολύ υψηλή καθώς εστιάζουμε σε αυτό το θέμα με όλα τα προϊόντα που διαχειριζόμαστε.
Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές στους συνεργάτες μας στον τομέα Horeca, υπάρχουν εκπτώσεις διαθέσιμες για νέες συνεργασίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι πάντα υψηλή και οι συνεργάτες μας συνεργάζονται μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εστιάζουμε στο μάρκετινγκ των προϊόντων μας, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι συνεργάτες μας να μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι πελάτες τους θα γνωρίσουν τη νέα μάρκα και την ποιότητά της.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία προκύπτει επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19%RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνα 30g - 0g - 0% *RWS - Αξία αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Ο πράσινος καφές είναι δυσάρεστοι κόκκοι κακάου, από τους οποίους παράγεται επίσης ο παραδοσιακά καβουρδισμένος καφές. Έχει μια απαλό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν εκτίθεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του βρίσκουμε, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, και χλωρογενικό οξύ, το οποίο σχετίζεται με τις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Λίπος 13G - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8 g - 0 4% Υδατάνθρακες 40G - 15% εκ των οποίων ζάχαρη 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Αναφορά τροφίμων και <strong> Χρήση </strong> Πράσινος καφές, σκεφτείτε το σωστό νερό για το σωστό νερό.
Το vegan λαρδί παρασκευάστηκε με βάση ρεβίθια και φαγόπυρο με προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% vegan και είναι ιδανικό ως συνοδευτικό σε όλα τα είδη ψωμιού. Είναι πλούσιο σε υγιεινούς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Ο ψιλοκόπτης, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στην πολέντα θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, η οποία είναι παρόμοια με τις πρωτεΐνες από τα όσπρια και τις φυτικές ίνες. Περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης.
Οι μούρες Goji αναφέρονται μερικές φορές ως "κόκκινοι διαμάντες" και ανήκουν στην κατηγορία των "superfoods". Οι καρποί Goji καλλιεργούνται και καταναλώνονται στην Κίνα εδώ και πάνω από 2.000 χρόνια. Προς τιμήν τους, υπάρχει και ένα φεστιβάλ. Οι μούρες Goji είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές βιταμίνης C, η οποία υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη C συμμετέχει επίσης στην απορρόφηση σιδήρου. Οι καρποί περιέχουν επίσης βιταμίνες B, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη σωστή λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του νευρικού συστήματος. Εκτός από τις βιταμίνες, οι μούρες είναι επίσης πηγή μετάλλων όπως: κάλιο, ψευδάργυρος, ασβέστιο, σίδηρος και σελήνιο. Οι μούρες παρέχουν επίσης φυτικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος Goji. Ένας πολυσακχαρίτης με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και υπεύθυνος για τη σωστή χλωρίδα των εντερικών βακτηρίων. Αξία 1386KJ/327 kcal - 16% RWS* Λίπος 1,2 g - 2% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0g - 0% Υδατάνθρακες 64,1 g - 25% εκ των οποίων ζάχαρη
Ο μαύρος ρύζι, αφού μαγειρευτεί, αποκτά μωβ απόχρωση, γι' αυτό ονομάζεται και μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, είναι ακατέργαστο, γι' αυτό είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Ο μαύρος ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι ελαφρώς τραγανός. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, π.χ. επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Ο μαύρος ρύζι είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι από φλεγμονές και πολλές παθήσεις, καθώς και επιβραδύνοντας τη γήρανση των κυττάρων. <strong>Συστατικά:</strong> καστανό ρύζι <strong>Διατροφικές αξίες ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18% ΣΗΔ*Λιπαρά 3,2g - 5% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0,8g - 4%Υδατάνθρακες 72g - 28% εκ των οποίων σάκχαρα 0,7g <1%Πρωτεΐνη 7,7g - 15%Φυτικές ίνες 3,1gΑλάτι 0,03g <1%*ΣΗΔ - Σημαντική Ημερήσια Δόση <strong>Χρήση</strong>Πλύνετε το ρύζι με κρύο νερό.
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην καταπολέμηση της οξίνωσης του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Είναι φυσικά χωρίς γλουτένη. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες σιδήρου έχουν αιματοποιητικές ιδιότητες. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, έχει θερμαντική δράση, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και ενώσεις πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4%, συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών 0,4 γρ - 2% υδατάνθρακες 72,1 γρ - 28%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0,8
Το φυτικό λαρδί έχει παρασκευαστεί με βάση τα ρεβίθια και το φαγόπυρο, με την προσθήκη μήλου και ψητού κρεμμυδιού. Είναι 100% φυτικό και είναι ιδανικό ως προσθήκη σε κάθε είδους ψωμί. Είναι πλούσιο σε υγιείς υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Το ελικό, γνωστό επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι ένας πραγματικός θησαυρός υψηλής διατροφικής πρωτεΐνης. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, βιταμίνης C, φολικού οξέος, καθώς και φυτικών ινών και πολλών μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των κοπράνων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη. Στη βρώμη, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι παρόμοιες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις φυτικές ίνες.
Ο πράσινος καφές είναι άβραστο κακάο, από το οποίο παράγεται και ο παραδοσιακός καφές. Έχει μια λεπτή ανοιχτό πράσινη απόχρωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συγκομιδή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την διεγερτική καφεΐνη, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πλούσια πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12 καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Λίπος 13g - 19% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.8g - 4% Υδατάνθρακες 40g - 15% εκ των οποίων σάκχαρα 0g - 0% Πρωτεΐνη 11g - 22% Ίνες 30g Σόδιο 0g - 0% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας <strong> Χρήση </strong> κατά την παρασκευή πράσινου καφέ, θυμηθείτε τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου 90 βαθμοί), γιατί η πλημμύρα
Το κεχρί είναι φτιαγμένο από κεχρί. Βοηθά στην αντιστάθμιση της οξύτητας του σώματος, ενισχύει την ανοσία και είναι θρεπτικό και εύπεπτο. Φυσικά είναι χωρίς γλουτένη. Η μεγάλη του πλεονεκτική είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες B, σίδηρο αιμοποιητικό και χαλκό. Είναι εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών και καλίου, μαγνησίου, ασβεστίου και νατρίου. Παρέχει στο σώμα μια εύπεπτη πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι είναι η βάση μιας υγιεινής διατροφής. Το κεχρί έχει αντιϊική και ενισχυτική δράση, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας οξέος-βάσης του σώματος. Η ομάδα B και οι βιταμίνες του σιδήρου έχουν αιμοποιητική δράση. Το κεχρί βοηθά στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, λειτουργεί θερμαντικά, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη συγκέντρωση και τη μνήμη. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενώσεις ασβεστίου και πυριτίου ενισχύει τα δόντια και τα οστά. - 4% περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά 0.4g - 2% υδατάνθρακες 72.1g - 28% συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0.8g - 1% πρωτεΐνη 10.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, της υπερδραστηριότητας του αίματος ή του σχηματισμού νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από 15 έως 40% των τροφών, δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος.
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες περιλαμβάνονται στα ξηρά φρούτα και τους ξηρούς καρπούς. Μπορούν να καταναλωθούν ως σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα. Τα αποξηραμένα φρούτα δαμάσκηνας είναι μια πολύτιμη πηγή θρεπτικών συστατικών, ιδιαίτερα φυτικών ινών και πολυφαινολών. Αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και φυτοχημικών. Βιταμίνη A, E, K, C, της ομάδας B, παντοθενικό οξύ, κάλιο, φώσφορος, σίδηρος, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, όλα αυτά περιέχονται στις αποξηραμένες δαμάσκηνες. Επιπλέον, τα φρούτα περιέχουν πολυφαινολικά συστατικά που είναι ισχυροί αντιοξειδωτικοί παράγοντες. Οι αποξηραμένες δαμάσκηνες θεωρούνται μία από τις καλύτερες φυσικές λύσεις για τη δυσκοιλιότητα. Χάρη στις φυτικές ίνες, βελτιώνουν την εντερική κινητικότητα. Η σορβιτόλη που περιέχεται στα φρούτα δημιουργεί το περιβάλλον για την ανάπτυξη της απαραίτητης βακτηριακής χλωρίδας. Μια υπερβολική ποσότητα δαμάσκηνων που καταναλώνεται ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει μετεωρισμό και διάρροια.