Η ΣΟΓΙΑ είναι ένα όσπριο που περιέχει σημαντικό ποσοστό υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών (σε 100 γραμμάρια σόγιας, το 40 έως 50% είναι πρωτεΐνη). Επιπλέον, περιέχει μέταλλα (ασβέστιο και φώσφορο) και βιταμίνες της ομάδας "B".
Η σύνθεση του κόκκου είναι, κατά μέσο όρο, 36,5% πρωτεΐνες; 20% λιπίδια; 30% υδατάνθρακες; 9% διαιτητικές ίνες; 8,5% νερό; και 5% τέφρα.
Αποτελείται από οργανικά υλικά και φυτικά συστατικά. Βελτιώνει τη δομή του εδάφους, διορθώνει την αλκαλικότητα του εδάφους ως οργανικός βελτιωτής, προάγοντας το σχηματισμό συσσωματωμάτων και την κατακράτηση νερού στην ριζική ζώνη. Ενισχύει την αφομοίωση των λιπασμάτων από τις ρίζες, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει τη ροή της χυμής μέσω του κορμού και των φύλλων, και βελτιώνει την ικανότητα διάλυσης των ορυκτών του εδάφους, ευνοώντας τη βλάστηση των σπόρων και την ανάπτυξη των φυτών.
Καρύκευμα παρασκευασμένο με ανθό αλατιού και μείγμα μπαχαρικών
Συστατικά: Ανθός αλατιού (90%), μείγμα μπαχαρικών (10%): (ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο και ματζουράνα).
Συστάσεις: Ιδανικό για να καρυκεύσετε σαλάτες, ζυμαρικά, σάλτσες, μαλακό τυρί και οποιοδήποτε κρέας ή ψάρι στη σχάρα ή στα κάρβουνα.
Διατροφικές πληροφορίες ανά 100 γρ: Ενεργειακή αξία: 119 Kj/29 Kcal. Λίπη: 0,9 γρ, εκ των οποίων κορεσμένα: 0,3 γρ. Υδατάνθρακες: 2,4 γρ, εκ των οποίων σάκχαρα: 0 γρ. Πρωτεΐνες: 0,9 γρ. Αλάτι: 84,9 γρ.
Κυλινδρικός αλατοπίπερος από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι 100 γρ.
Είμαστε παραγωγοί εσπεριδοειδών από την περιοχή της Βαλένθια. Στα χωράφια μας καλλιεργούμε βιολογικές, βιολογικές και οργανικές μανταρίνες και κλημεντίνες.
παρουσιάζουμε ένα μαύρο βερμούτ που παρασκευάζεται από την παλιά μας συνταγή και περιέχει πολλές βότανα και μπαχαρικά, όλα προερχόμενα από βιολογική καλλιέργεια.
Στη μύτη, αντιλαμβανόμαστε αρώματα πορτοκαλιού και μπαχαρικών όπως το κυπαρίσσι και η κανέλα. Στο στόμα, είναι ελαφρώς όξινο και πολύ εσπεριδοειδές, καθώς η φλούδα πορτοκαλιού του δίνει αυτή την αίσθηση. Επιπλέον, στη σύνθεσή του περιλαμβάνονται λευκό κρασί Μαλβασία, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, κυπαρίσσι και κανέλα, καθώς και βοτανικά και βότανα από τη μεσογειακή περιοχή.
Αυτή η μπύρα προέρχεται από το βασικό στοιχείο, το πορτοκάλι, για να αναδείξει τη βασική γεύση και να προσδώσει αυθεντικότητα στο προϊόν.
Ένα σύνολο που κάνει αυτή την μπύρα χειροποίητη να ξεχωρίζει, παρασκευασμένη με ρύζι, πορτοκάλι ναβελίνα και μούστο κρασιού, όλα φρέσκα και τοπικά, καθώς καλλιεργούνται σε αυτή τη γη. Παράγουμε μια βιολογική χειροποίητη μπύρα στην οποία έχουν βράσει τρία λυκίσκοι και έχει αφεθεί να ζυμωθεί σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για αρκετές εβδομάδες και να ωριμάσει για άλλες έξι εβδομάδες.
δεν μπορεί να λείπει μια λιχουδιά όπως η μαρμελάδα για να εισάγουμε το πορτοκάλι ως κύριο συστατικό.
ακραία απλότητα στην παρασκευή της: ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και πορτοκάλι. Η μαρμελάδα μας ξεχωρίζει για την υφή της, καθώς το φρούτο καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της σύνθεσής της, φτάνοντας να γίνεται αντιληπτό το σύνολο του καρπού, συνδυασμένο με μια απλή φυσική γλυκύτητα της ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο.
όλα τα συστατικά προέρχονται από βιολογική γεωργία. Ελεύθερα από χημικά και φυτοφάρμακα, συνιστάται κυρίως για να καταναλώνεται μόνη της, με ψωμί με απλό και καθημερινό τρόπο ή να συνδυάζεται με γλυκό ή αλμυρό.
σε αυτή τη τζιν βάζουμε τη σφραγίδα της ταυτότητάς μας καθώς είναι το μοναδικό οικολογικό τζιν που αποστάζεται από χυμό πορτοκαλιού στον κόσμο.
καταπλήσσει η απλότητα της σύνθεσής του: νερό, αλκοόλ αποσταγμένο από πορτοκάλι και κέδρο, αλλά κανένας δεν μένει αδιάφορος στη γεύση του, καθώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε την εσπεριδοειδή νότα του πορτοκαλιού, εκτός από τη μπαχαρένια γεύση του κέδρου, μια αυτόχθονη ποικιλία που προσφέρει περισσότερη έκπληξη στον ουρανίσκο. η γεύση και το άρωμα συμφωνούν, καθώς στη μύτη επανέρχεται η πορτοκαλιά, καθαρή και φυσική, πάντα αρωματική.
τίποτα πιο μεσογειακό από το ελαιόλαδο, που παράγεται απευθείας από ελιές βιολογικής καλλιέργειας μέσω μηχανικής διαδικασίας πρώτης ψυχρής έκθλιψης. η ποιότητα των ελιών είναι η αλφαφαρένκα και έχουν καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή χημικών προϊόντων.
η πινελιά της διάκρισης προστίθεται από το πορτοκάλι, που συνδυάζεται τέλεια με την ελιά, έτσι ώστε στο στόμα να μπορεί να γίνει αντιληπτή τόσο η διακριτική γλυκύτητα του πορτοκαλιού όσο και η πικρή γεύση της ελιάς.