Η γύρη των μελισσών.
Είναι ένας μικρός διατροφικός θησαυρός από τον οποίο ανακαλύπτονται συνεχώς περισσότερες θρεπτικές ουσίες.
Η πολύπλοκη σύνθεσή της περιέχει πολύτιμες ένζυμες, βιταμίνες και μέταλλα που την καθιστούν ιδανικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ειδικά σε περιόδους αλλαγής της εποχής.
Αποδεικνύεται λοιπόν προληπτική και κατάλληλη κατά των πολυάριθμων λοιμώξεων.
Άτομα άνω των 12 ετών να αναμειγνύουν 30 γραμμάρια γύρης με ένα γλυκό υγρό (νερό με μέλι, χυμό…), να το αφήνουν να σταθεί για 5-10 λεπτά και να το καταναλώνουν. Να καταναλώνεται μία φορά την ημέρα.
Παιδιά, 15 γραμμάρια για παιδιά κάτω των 2 ετών πάντα υπό ιατρική παρακολούθηση.