Υδρόψυκτο
από διάμετρο 35 έως 160mm
Εύρος στροφών έως 70.000rpm
Σύνδεση: HSK ή σφιγκτήρας
Διαδικασίες λείανσης Προαιρετικά με αισθητήρες εκκίνησης
Ικανές διαδικασίες λείανσης έως 1,7kW για ακριβή προφίλ και περιστροφική λείανση δίσκων λείανσης. Διαθέσιμες σε διάμετρο 35mm, 54mm, 72mm και 100mm.
Ειδικές κατασκευές έως 2kW και 4Nm.
Κάθε μορφή στήριξης είναι δυνατή.
Συμπεριλαμβάνουμε επίσης τους χρησιμοποιημένους διαμαντένιους τροχούς σας.
Κατευθυντήριες τιμές για την επιλογή του βάρους των διαμαντιών σε σχέση με τις διαστάσεις των τροχών λείανσης
Διάμετρος τροχού λείανσης / Βάρος σε καράτια:
50 mm / 0,25
100 mm / 0,50
200 mm / 0,55-0,75
300 mm / 0,80-0,90
400 mm / 0,95-1,00
500 mm / 1,05-1,50
600 mm / 1,55-2,00
800 mm / 2,50-3,50
Συστάσεις χρήσης:
Παράδοση έως 0,03 mm
Προώθηση έως 0,2 mm
Καλή ψύξη, η οποία πρέπει να ξεκινά κατά την έναρξη της διαδικασίας λείανσης - αλλιώς υπάρχει κίνδυνος ρωγμών
Μετά τη διαμόρφωση της επιφάνειας, γυρίστε το διαμάντι κατά 90° άξονα
Η έγκαιρη στήριξη αυξάνει την οικονομική αποδοτικότητα
Σας προσφέρουμε να υλοποιήσουμε το εμπορικό σας σήμα/έκδοση ή ιδέα. Επικοινωνήστε μαζί μας! Food truck, Start Up, Ιδιωτική Ετικέτα, Ιδιόκτητη Ετικέτα, White Label, Βιολογικό, IFS, Σάλτσα, Μπαχαρικά, Ανάπτυξη, Σούπες. Ακόμα και μικρές παρτίδες για Start Up εταιρείες.
Το μπαχαρικό σκόρδου και fines herbes συνδυάζει τις αρωματικές γεύσεις του σκόρδου με ένα μείγμα βοτάνων όπως ο μαϊντανός, οι φρέσκιες κρεμμυδένιες και ο εστραγκόν. Ιδανικό για ντρέσινγκ, σάλτσες και μεσογειακά πιάτα.
Πλούσιο μείγμα που προσφέρει γεύση και ελκυστική εμφάνιση με έντονη νότα σκόρδου. Ιδανικό για γεύσεις τυριών, ψωμιών, παρασκευών κρέατος, σαλτσών, σαλατών, έτοιμων γευμάτων…
Διατροφικό συμπλήρωμα με κυναρίνη και χολίνη.
Η αγκινάρα (Cynara scolymus) είναι ένα φυτό που μοιάζει με γαϊδουράγκαθο και ανήκει στην οικογένεια των μαργαρίτων, προερχόμενο αρχικά από την περιοχή της Μεσογείου. Οι γνώστες εκτιμούν τη πικρή, διακριτικά αρωματική γεύση της. Επιπλέον, οι άνθρωποι γνωρίζουν τις μοναδικές θετικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα. Τα περιεχόμενά της, και ειδικότερα η πικρή ουσία κυναρίνη, εκτιμώνται ιδιαίτερα μετά την κατανάλωση πλούσιων, λιπαρών γευμάτων. Έχουμε προσθέσει τη θρεπτική ουσία χολίνη, η οποία είναι συστατικό πολλών τροφών. Η χολίνη συμβάλλει σε έναν φυσιολογικό λιπομεταβολισμό.
Αρ. Τέχνης: 1812
Κατά την παραγωγή επιθεμάτων, τα προϊόντα ελέγχονται σε διάφορες φάσεις παραγωγής με τη χρήση γραμμικών καμερών. Ο έλεγχος γίνεται σε ρολά ή κομμένα προϊόντα.
Το Wasabi mix είναι ένα μείγμα που αποτυπώνει την πικάντικη, καυτερή γεύση του wasabi, ιδανικό για σούσι, σνακ και για να προσθέσει ένταση σε σάλτσες και ντρέσινγκ.
Τα ροζ μούρα, γνωστά συχνά ως ροζ πιπέρια, έχουν ήπια πιπεράτη γεύση με γλυκές, φρουτώδεις νότες. Είναι ιδανικά για σαλάτες, ντρέσινγκ και για να προσθέσουν μια διακοσμητική πινελιά στα πιάτα.
Τα νιφάδες ταραγόνου 20-60 είναι αποξηραμένα και χοντροκομμένα φύλλα ταραγόνου με μια μοναδική, ελαφρώς γλυκιά και γλυκόριζα γεύση. Χρησιμοποιούνται συνήθως στη γαλλική κουζίνα, σε σάλτσες και ντρέσινγκ.