Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
Όλα τα φάρμακα δεν είναι καταχωρημένα και διαθέσιμα σε κάθε χώρα σε κάθε μορφή, δύναμη και δόση. Σας βοηθάμε να κλείσετε θεραπευτικά κενά όσον αφορά τη δόση και τη μορφή δόσης.
Ποιοτική μαντήλα από 100% μετάξι
Ως κλασικό αξεσουάρ για κοστούμι, σμόκιν ή σακάκι, η μαντήλα σίγουρα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό το κομμάτι είναι μια διακοσμητική μαντήλα της J.PLOENES σε μια λαμπερή και μοντέρνα απόχρωση τιρκουάζ. Η μαντήλα από 100% μετάξι ταιριάζει εξίσου καλά σε εορταστικές περιστάσεις όσο και σε πιο αθλητικές εμφανίσεις.
Συνδυάστε την μαντήλα ιδανικά με μια αντίστοιχη γραβάτα, για παράδειγμα με ένα λευκό ή γκρι πουκάμισο και φορέστε την με ένα μαύρο ή γκρι κοστούμι. Έτσι, το τετράγωνο ύφασμα στην τσέπη του στήθους θα αναδειχθεί στο έπακρο.
Αριθμός προϊόντος: 14143T021MM
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.