Η αλλουλόζη, ένα γλυκαντικό χαμηλών θερμίδων, ανήκει στην ομάδα των μονοσακχαριτών και απαντάται φυσικά σε φρούτα όπως τα σύκα, οι σταφίδες και ο τζακφρούτ. Παράγεται εμπορικά από πηγές όπως το καλαμπόκι και είναι γνωστή για την 70% γλυκύτητά της σε σύγκριση με τη σακχαρόζη, αλλά με λιγότερες θερμίδες. Με γεύση παρόμοια με τη ζάχαρη, είναι δημοφιλής για τη μείωση θερμίδων και τη διαχείριση του σακχάρου στο αίμα. Ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης την καθιστά κατάλληλη για διαβητικούς και δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων. Η αλλουλόζη προάγει επίσης την στοματική υγεία, καθώς δεν προάγει την τερηδόνα, και δείχνει σταθερότητα στο ψήσιμο και το μαγείρεμα, καθιστώντας την ευέλικτη για μια ποικιλία προϊόντων.
Μοριακός Τύπος:C6H12O6
Αριθμός CAS:551-68-8
Με LCPs (μακράς αλυσίδας πολυακόρεστα λιπαρά οξέα)
Πατενταρισμένο μείγμα ινών
Προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μωρού σας
Τα προϊόντα Aptamil από το αρχικό γάλα γέννησης είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του μωρού σας στην αντίστοιχη αναπτυξιακή φάση. Περιέχουν ένα πατενταρισμένο μείγμα ινών και LCPs - μακράς αλυσίδας, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που τα μωρά δεν μπορούν να παράγουν επαρκώς τους πρώτους μήνες.