Τα αμυγδαλωτά, όπως και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, γεγονός που τους προσδίδει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι απαραίτητο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Θεωρείται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει τα συνολικά επίπεδα χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, έναν γνωστό αντιοξειδωτικό παράγοντα, που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, διευκολύνει τις φλέβες και προλαμβάνει τις καρδιοπάθειες, καθώς και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Θεωρείται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω των συστατικών τους: ασβέστιο, μαγνήσιο, μάνγκανα, χαλκό, βιταμίνη Κ, πρωτεΐνη και ψευδάργυρο. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες της ομάδας Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. <strong>Συστατικά:</strong> αμύγδαλα <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong> Ενεργειακή αξία 2489kJ/602kcal - 30% ΣΗΔ* Λιπαρά 50,6g - 72% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 3,9g - 20% Υδατάνθρακες 9,5g - 4% εκ των οποίων σάκχαρα 5g - 6%
Στην προσφορά μας θα βρείτε συσκευασίες για διάφορους τύπους χυλού, όπως χυλό από φαγόπυρο, κριθάρι, σιτάρι, σιμιγδάλι κ.λπ. Ανάλογα με την εφαρμογή, προσφέρουμε ημι-διαφανείς συσκευασίες που επιτρέπουν την παρουσίαση του προϊόντος ή πλήρως εκτυπωμένες συσκευασίες με προστατευτική στρώση που προστατεύουν από το ηλιακό φως. Το LDPE με αντιστατικά πρόσθετα έχει ευνοϊκή επίδραση στη συσκευασία σκόνης προϊόντων.
ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Το αλεύρι από κεχρί αποτελείται από αλεσμένα σπόρια κεχρί - ένα από τα αρχαιότερα δημητριακά με πολλά υγιεινά οφέλη. Το κεχρί είναι ένα χωρίς γλουτένη και βασικό δημητριακό, αποκαθιστά την φυσική ισορροπία οξέος-βάσης στο σώμα, το καθαρίζει, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τους μύκητες. Το αλεύρι είναι εύπεπτο, δεν προκαλεί αλλεργίες, έχει μια ελαφριά ξηνοκαρπίσια γεύση και είναι φθηνότερο από άλλα προϊόντα της ομάδας "Super Foods". Είναι πηγή φυτικών ινών, μαγνησίου, ακόρεστων λιπαρών οξέων, ψευδαργύρου, σιδήρου και βιταμινών B. Το αλεύρι από κεχρί είναι μια πραγματική ένεση χρήσιμων ουσιών και μια ισχυρή αποτοξίνωση για το σώμα. Το αλεύρι από κεχρί είναι επίσης μια πλούσια πηγή ινών, που σήμερα είναι γνωστή ως προϊόν που υποστηρίζει, καθώς ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα και επηρεάζει θετικά τη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Όλα αυτά οδηγούν σε αίσθημα κορεσμού και λιγότερες επιθυμίες. %*RWS - Αναφορά τροφίμων <strong> Χρήση </strong> Το αλεύρι από κεχρί μπορεί να χρησιμοποιηθεί...
Τα φιστίκια, γνωστά επίσης ως φιστίκια αράχης ή φιστίκια, ξεχωρίζουν από άλλους ξηρούς καρπούς λόγω της υψηλότερης περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνη. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Τα φιστίκια είναι αρκετά θερμιδοφόρα - 100g περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης αρκετή βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και βιταμίνες της ομάδας B, ειδικότερα φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι πηγή διαιτητικών ινών και αργινίνης - ενός αμινοξέος που είναι πολύ σημαντικό κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την αιμάτωση των μυών και την αντοχή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
<strong>Συστατικά:</strong> φιστίκια αράχης ψημένα χωρίς αλάτι
<strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>
Οι νιφάδες αμυγδάλου, καθώς και τα ίδια τα αμύγδαλα, είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, επομένως έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υγιή ακόρεστα λιπαρά. Τα ακόρεστα λιπαρά είναι ένα αναγκαίο συστατικό μιας υγιεινής διατροφής. Πιστεύεται ότι η τακτική κατανάλωσή τους μπορεί να μειώσει το συνολικό επίπεδο χοληστερόλης. Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, ένα γνωστό αντιοξειδωτικό, μια ουσία που σταματά τις διαδικασίες οξείδωσης, απομακρύνοντας έτσι τις φλέβες και προλαμβάνοντας τις καρδιοπάθειες, ενώ επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων. Πιστεύεται ότι τα αμύγδαλα συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών οστών μέσω του ασβεστίου, του μαγνησίου, του μαγγανίου, του χαλκού, της βιταμίνης Κ, των πρωτεϊνών και του ψευδαργύρου. Επιπλέον, τα αμύγδαλα περιέχουν: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυτικές ίνες και φώσφορο. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> αμύγδαλα & nbsp; <strong> διατροφική αξία ανά 100g </strong> ενεργειακή αξία
Ο φοιτητικός μίγμα είναι μια συνηθισμένη ονομασία για τον συνδυασμό διαφόρων τύπων ξηρών καρπών. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, φουντούκια, φυστίκια, αμύγδαλα και αποξηραμένα φρούτα. Η Vivio έχει ετοιμάσει ένα φοιτητικό μίγμα <strong> με ανανά </strong>, το οποίο προσθέτει τη γεύση και το εξωτικό του άρωμα. Όλα τα συστατικά του μίγματος έχουν επιλεγεί σε σωστές αναλογίες και παρέχουν μια ισχυρή δόση ενέργειας και θρεπτικών συστατικών. Το κλασικό φοιτητικό μίγμα, όπως και η καινοτομία μας - ένα φοιτητικό μίγμα με ανανά, συνιστάται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων πνευματικών και σωματικών προσπαθειών. Πατατάκια και γλυκό ανανά. Είναι ένα πολύ θρεπτικό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας παντού. Οι ξηροί καρποί που περιέχονται, όπως τα φουντούκια ή τα αμύγδαλα, μπορούν να είναι μια πολύτιμη πηγή λιπαρών για το σώμα. Επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα συστατικά χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ΕΦΑ - απαραίτητα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.