Προϊόντα για σχέδια eb (6)

Διατροφικό Συμπλήρωμα

Διατροφικό Συμπλήρωμα

Σχεδίαση παραγωγής με βάση τις απαιτήσεις: GMP-IFS-BIO-HACCP Δισκία/Κάψουλες/Μαλακό τζελ/Σκόνη/Υγρό
Στέγαση - Για βαλβίδα

Στέγαση - Για βαλβίδα

Κατασκευασμένο με χύτευση και μηχανική επεξεργασία, υλικό EN AC 47100, μέγεθος 140mm x 96mm x 102mm, βάρος 0,9kg, ετήσια ζήτηση 25.000 τεμ, ασφαλές εξάρτημα, απαιτεί DCTG κατηγορία 3 ή αυστηρότερη.
Bis-Tris - Λεπτές Χημικές Ουσίες

Bis-Tris - Λεπτές Χημικές Ουσίες

{"CAS-Nr.":"[6976-37-0]","CAS Nr":"[6976-37-0]","UNSPSC-No":"12352106","Manufacturers":"GERBU","Storing temperature":"10-25°C","IUPAC":"2-[Δι(2-υδροξυαιθυλ)αμινο]-2-(υδροξυμεθυλ)προπάνιο-1,3-διόλη","MW":"209.24 g/mol","EINECS":"230-237-7","Appearance":"λευκή κρυσταλλική σκόνη","Code":"1304","Assay":">98.0%","Formula":"C8H19NO5","Synonym":"Δι-(2-υδροξυαιθυλ)αμινοτρις(υδροξυμεθυλ)μεθάνιο","GHS pictogram":"GHS05","Application":"Συστατικό","Shipping condition":"σε κανονικές συνθήκες","Product group":"Απορρυθμιστές Σταθεροποιητές"}
Cis-3-Εξενόλη

Cis-3-Εξενόλη

Γεύσεις και Αρώματα
ISO 9001

ISO 9001

Τεχνικές μεταφράσεις και όλα γύρω από την τεκμηρίωση, πιστοποιημένα κατά ISO 9001 και EN 15038 Η τεκμηρίωσή σας δεν είναι μόνο καλά φυλαγμένη και αποστέλλεται στους πελάτες σας. Μεταφράζουμε επίσης σε όλες τις γλώσσες, πιστοποιημένα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και EN 15038.
Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών. Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.