Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα – Ανοιχτό Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
Μονοποικιλία 100% Αραβικά από το Περού – Ανοιχτό Ψήσιμο
Μέσα από το πυκνό δάσος του Αμαζονίου ανακαλύπτουμε την Παράδοση και την Καινοτομία της οικογένειας Λος Σάντος με την καλλιέργεια καφέ τους από το 1941.
Η καλλιέργεια καφέ του Περού της οικογένειας Λος Σάντος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ορίζουμε ΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από κινεζική πορτοκαλιά και κόκκινα φρούτα. Στον εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ στον φίλτρο μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Μονογενής 100% Αραβικά από το Περού
Μέτρια Ψήσιμο
Μέσα από το πυκνό δάσος του Αμαζονίου ανακαλύπτουμε την Παράδοση και την Καινοτομία της οικογένειας Λος Σάντος με την καλλιέργεια καφέ τους από το 1941.
Η καλλιέργεια καφέ Περού της οικογένειας Λος Σάντος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ορίζουμε ΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟ: έχει ένα πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από κινότο και κόκκινα φρούτα. Στον εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ στο φίλτρο μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Μείγμα εκλεκτών καφέδων Arabica και Robusta, καβουρδισμένων χειροποίητα και στη συνέχεια αναμειγμένων.
Χρυσό Μετάλλιο στην International Coffee Tasting 2018 από το IIAC (Διεθνές Ινστιτούτο Γευσιγνωσίας Καφέ) στην κατηγορία "Espresso Italiano".
Χρυσό Μετάλλιο στα Mediterranean Taste Awards 2022 - Εξαιρετική Γεύση
Ο Βραζιλιάνος Santa Hedwirges είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια πρώτη επαφή με τον specialty coffee. Χάρη στην πολύ χαμηλή οξύτητα, είναι τέλειος για όσους προτιμούν να αισθάνονται περισσότερο τη γλυκύτητα στον καφέ, ενώ συνιστάται ιδιαίτερα και για την παρασκευή του cappuccino σας το πρωί. Θα έχετε ένα πλεονέκτημα!
Με αυτόν τον καφέ μπορείτε να απολαύσετε νότες σοκολάτας πιο κοντά στο κακάο, αναμεμειγμένες με τις πιο γλυκές πλευρές των φρούτων.
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Ονομάζουμε αυτόν τον καφέ THE DELICATE: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες chinotto και κόκκινων φρούτων. Ως εσπρέσο, είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ, είναι σχεδόν σαν μια αγκαλιά.
Τοποθεσία: Λόνια Γκράντε, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.α.λ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένος
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Κόκκινα φρούτα, Chinotto, βελούδινο σώμα
Βάρος: N/A
Διαστάσεις: 13 × 4 × 23 εκ.
Ψήσιμο: Ελαφρύ Ψήσιμο, Μεσαίο Ψήσιμο
Βάρος: 250 γρ.
Άλεση: Aeropress, Chemex, Espresso, Frenchpress, In Grani, V60
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Μείγμα καφέ Arabica Specialty Turpial – Μεσαία Ψήσιμο
Ένα specialty blend που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και του Ρουάντα με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που έχει μελετηθεί και δημιουργηθεί από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Χάρη στο μεσαίο ψήσιμο, το μείγμα μας παραμένει πολύ αρωματικό με την κατάλληλη σώμα για espresso και moka.
Να το απολαμβάνετε καθημερινά: ο ιδανικός σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή το διάβασμα.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, επομένως ανάλογα με τις διαθεσιμότητες θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διάφορα μείγματα όλα έτοιμα για πειραματισμό.
100% Αραβικά Μείγμα – ένα ειδικό μείγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές και σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μείγμα που δημιουργήσαμε για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές.
Μονοκαλλιέργεια 100% Αραβικά Ρουάντα - Ανοιχτό Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Σμέουρα, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.
Το πράσινο τσάι, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, είναι το πιο διαδεδομένο και εκτιμημένο ρόφημα στην Ανατολή. Χάρη στην επεξεργασία του, διατηρεί υψηλό ποσοστό πολυφαινολών. Τα φύλλα του πράσινου τσαγιού διατηρούν το φυσικό τους πράσινο χρώμα επειδή δεν υποβάλλονται σε καμία διαδικασία που να αλλοιώνει τις χημικές τους ιδιότητες. Τα φρέσκα φύλλα που συλλέγονται υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία που αναστέλλει τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την οξείδωση. Αυτή η σταθεροποίηση μπορεί να γίνει ξηρά – σε ειδικά κοίλα δοχεία που μοιάζουν με τηγάνια – με αέρα ή με ατμό. Τα επόμενα βήματα διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε. Στη συνέχεια, τα φύλλα ξηραίνονται και είναι έτοιμα για συσκευασία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Kukicha, Zagara και Πράσινο Λυκίσκο.
Μονογενές 100% Αραβικά από την Ονδούρα - Μεσαία Ψήσιμο
Η ιστορία του Κάρλος και η επιτυχία των Μικροπαρτίδων παραγωγής καφέ αραβικά στην Ονδούρα
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη στη φυσική ζύμωση για 48 ώρες, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες της σοκολάτας γάλακτος και του καραμέλας όσο και τις πιο φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
100% μίγμα Αραβίκα – ένα ειδικό μίγμα που ισορροπεί τα φρούτα και τα μπαχαρικά του Περού και της Ρουάντας με τις πιο γλυκές, σοκολατένιες νότες της Βραζιλίας. Ένα μίγμα που μελετήθηκε και δημιουργήθηκε από εμάς για να ικανοποιήσει όλες τις γεύσεις, ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Η καβουρδισμένη διαδικασία είναι μέτρια προς μέτρια, αποκτώντας έναν αρωματικό καφέ με το σωστό σώμα για εσπρέσο και μόκα.
Για να απολαμβάνεται καθημερινά: ο κατάλληλος σύντροφος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή για τα διαλείμματα σας από τη δουλειά ή τη μελέτη.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο καφές έχει τη δική του εποχικότητα, οπότε ανάλογα με τη διαθεσιμότητα θα είναι δυνατό να δοκιμάσετε διαφορετικά μίγματα για να πειραματιστείτε.
Αυτό είναι το τρίτο μίγμα από την οικογένεια Turpial, ξεκινήσαμε με Βραζιλία, Περού, Κένυα, τώρα η Κένυα έχει αντικατασταθεί από τη Ρουάντα. Το μίγμα που είναι διαθέσιμο σήμερα έχει μια πολύ ιδιαίτερη Βραζιλία που επεξεργάζεται με την τεχνική Natural Cold Soul, η οποία επιτρέπει να ενισχυθούν οι γλυκές νότες του καφέ Αραβίκα που μεγαλώνει σε χαμηλά υψόμετρα.
Βάρος: 250 γρ., 500 γρ.
Άλεση: Εσπρέσο, Σε κόκκους, Μόκα
Προερχόμενος από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτόν τον φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του καφέ με γεύση φρούτου. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα σας.
Βάρος: 250 γρ
Καβούρδισμα: Ελαφρύ Καβούρδισμα
Οξύτητα: Υψηλή
Ιδανικό για: Aeropress, Chemex, Frenchpress, V60
Μονογενές 100% Αραβικά Ρουάντα - Μεσαία Ψήσιμο
Προερχόμενο από μία από τις πιο υπέροχες περιοχές του Ρουάντα για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Καμπάγια που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις των φρουτώδους καφέ. Η λαμπρότητα αυτού του καφέ σου αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο τις γλυκές νότες του γάλακτος σοκολάτας και καραμέλας όσο και τις φρουτώδεις νότες του πορτοκαλιού και του πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που παραμένει πάντα ισορροπημένο με μια μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
ΦΑΡΜΑ: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.α.λ.
Ποικιλία: Κόκκινο Κατουάι
Επεξεργασία: Αναερόβια 48 ώρες
ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Ιδανικός για: Μεθόδους Pour over
ΚΑΦΕ ΚΟΚΚΟΙ PRESTIGE 70% ARABICA 30% ROBUSTA, η τέλεια προσθήκη στη γκάμα προϊόντων σας. Φτιαγμένο στην Ιταλία, αυτό το μείγμα συνδυάζει τους καλύτερους κόκκους Arabica και Robusta από τη Βραζιλία, τη Γουατεμάλα, την Ινδία και την Τανζανία για να προσφέρει μια πλούσια και ικανοποιητική εμπειρία καφέ.
Δημιουργημένο με ακρίβεια και εξειδίκευση, αυτός ο καφές διαθέτει ένα μοναδικό προφίλ γεύσης που ισορροπεί την πλούσια γεύση του Robusta με τη λεπτή γλυκύτητα του Arabica. Το αποτέλεσμα είναι ένα μείγμα που έχει γεμάτη γεύση με νότες κακάου και καραμέλας, ολοκληρωμένο με μια λεία και κρεμώδη υφή.
Η δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα σημαίνει ότι αυτό το προϊόν έχει αποκτηθεί ηθικά, και χρησιμοποιούμε μόνο τους καλύτερους κόκκους για να εξασφαλίσουμε μια σταθερά υψηλής ποιότητας γεύση. Με τους Κόκκους Καφέ Prestige, οι πελάτες σας θα απολαύσουν μια εμπειρία καφέ που είναι πλούσια, γεμάτη γεύση και αξέχαστη.
ELITE COFFEE BEANS 100% ARABICA, το τέλειο προϊόν για μάρκες που επιθυμούν να προσθέσουν ένα υψηλής ποιότητας μείγμα καφέ στη σειρά προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας τους. Αυτό το premium μείγμα καφέ παρασκευάζεται αποκλειστικά από τους καλύτερους κόκκους καφέ Arabica, προσεκτικά επιλεγμένους για να εξασφαλίσουν την τέλεια ισορροπία γεύσης, αρώματος και υφής. Η διαδικασία ψησίματος μας στην Ιταλία διασφαλίζει ότι οι κόκκοι ψήνονται στην τελειότητα, δημιουργώντας μια ήπια γεύση που είναι ταυτόχρονα λεία και γεμάτη. Το φρουτώδες και ξινό άρωμα αυτού του μείγματος καφέ σίγουρα θα διεγείρει τις αισθήσεις σας, ενώ ο σωστός βαθμός πυκνότητας και η βελούδινη κρέμα προσφέρουν μια πραγματικά ικανοποιητική κούπα καφέ. Ως προϊόν που παρασκευάζεται στην Ιταλία, μπορείτε να εμπιστευθείτε ότι χρησιμοποιούνται μόνο τα υψηλότερης ποιότητας συστατικά και διαδικασίες για τη δημιουργία των ELITE COFFEE BEANS 100% ARABICA. Με τους 100% κόκκους καφέ Arabica, αυτό το μείγμα είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν μια εξαιρετική κούπα καφέ.
Η καφε plantation της οικογένειας Los Santos στο Περού είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια καφέ. Αυτόν τον καφέ τον ονομάζουμε Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: έχει πολύ βελούδινο σώμα, ανθισμένες νότες από chinotto και κόκκινα φρούτα. Ως εσπρέσο είναι πολύ ισορροπημένος και ευχάριστος, ενώ ως φίλτρο καφέ μοιάζει σχεδόν με ένα χάδι.
Τοποθεσία: Λόνια Γκραντέ, Ουτσουμπάμπα
Υψόμετρο: 1700 – 2000 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Caturra, Catuai
Οργανοληπτικό προφίλ: Κόκκινα φρούτα, λουλούδια chinotto, βελούδινο σώμα
Προερχόμενο από μία από τις πιο θαυμάσιες περιοχές της Ρουάντας για την καλλιέργεια καφέ, έχουμε αυτό το φανταστικό Kabaya που σίγουρα δεν θα απογοητεύσει τους λάτρεις του φρουτώδους καφέ. Η λάμψη αυτού του καφέ αφήνει μια επίμονη και ευχάριστη γεύση στο στόμα.
Τοποθεσία: Περιοχή Νυαμπίχου
Υψόμετρο: 2230 – 2290 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Κόκκινος Μπουρμπόν
Διαδικασία: Πλυμένο
Οργανοληπτικό Προφίλ: Ραβέντι, μαύρη σταφίδα και νότες λάιμ και κόλα.