Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
Ανησυχώντας για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της, η CORNIC-NOVAMER επέλεξε την ενσωμάτωση των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, συσκευασίας και αποθήκευσης.
Αυτή η κατεύθυνση μεταφράστηκε σε:
Ένα εσωτερικό εργαστήριο: Προσωπικό 1 άτομο (9400 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το 2020)
Ένα τμήμα ποιότητας: Προσωπικό 3 άτομα
Ένα εργαστήριο παραγωγής 800 τ.μ. εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υλικά, μας παρέχοντας ετήσια ικανότητα 8 εκατομμυρίων UVC.
Ένα ψυκτικό αποθήκη με χωρητικότητα 1800 παλετών.
Η CORNIC-NOVAMER είναι πιστοποιημένη IFS Food και IFS Broker High level, αλλά και ASC, MSC και BIO.