Η ηλεκτροστατική βαφή είναι μια επιφανειακή επεξεργασία σε μεταλλικά μέρη όπως χάλυβας, αλουμίνιο ή κατάλληλα προεπεξεργασμένα μέρη χάλυβα.
Εκτός από την διακοσμητική της ιδιότητα, αυτή η μορφή επιφανειακής επεξεργασίας προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες πλεονεκτήματα:
- Προστασία από διάβρωση και χημικά
- Υψηλή μηχανική αντοχή και παραμόρφωση
- Φιλική προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτική διαδικασία, χωρίς διαλύτες
- Καθαρές, υγιεινές θέσεις εργασίας
- Απλή και οικονομική επεξεργασία
Η ηλεκτροστατική βαφή χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες ποιότητες, βαθμούς γυαλάδας και υφές.
Με την ηλεκτροστατική βαφή, μπορούν να πραγματοποιηθούν αποδοτικές και οικονομικές επεξεργασίες επιφανειών.
Ο αυτόματος μηχανισμός μας με 10 ακροφύσια επιτρέπει μια ορθολογική και οικονομική βαφή.
Οι συνδεδεμένοι χειροκίνητοι σταθμοί εργασίας επιτρέπουν την χειροκίνητη διόρθωση σε πιο περίπλοκα μέρη σε περιοχές που είναι δύσκολα προσβάσιμες για τον αυτόματο μηχανισμό.
Οι δύο επιλογές μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των προϊόντων και των πελατών.
Το γάλα καρύδας είναι πολύ δημοφιλές στους αθλητές, τους vegans και τους καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο και της χαμηλής θερμιδικής του περιεκτικότητας - και έτσι είναι μια ιδανική προσθήκη για χυμούς των οποίων η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη δεν φαίνεται πλέον να τους ταιριάζει.
Στη διαδικασία ήπιας ξήρανσης, το παστεριωμένο γάλα κατσίκας αποξηραίνεται και στη συνέχεια συσκευάζεται. Έτσι διατηρούνται ενεργά τα πολλά πολύτιμα συστατικά και οι βιταμίνες του γάλακτος κατσίκας.
Αποθήκευση: Διατηρείτε σε ξηρό και δροσερό μέρος (όχι στο ψυγείο). Μετά το άνοιγμα, κλείστε καλά. Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την ανοιγμένη κονσέρβα εντός 3 μηνών.
Το νερό καρύδας είναι πολύ δημοφιλές στους αθλητές, τους χορτοφάγους και τους καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο και της χαμηλής θερμιδικής του αξίας - και έτσι είναι μια ιδανική προσθήκη για χυμούς, του οποίου η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη δεν φαίνεται πλέον να τους αγγίζει.