Προϊόντα για σε καφέ (218)

SENSEO DOUX X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO DOUX X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

32 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065498
Τσάι Ηρεμία

Τσάι Ηρεμία

Απαλές αρώματα από φρουτώδη κρέμα και βανίλια, αυτό είναι που πετυχαίνει θαυμάσια το πράσινο τσάι Sencha και το λευκό τσάι. Τα άνθη του τσαγιού, οι όμορφες ασημένιες πέρλες και τα άνθη γιασεμιού προσδίδουν στα φύλλα του τσαγιού μια εκπληκτική γλυκύτητα. Οι φέτες φράουλας προσθέτουν μια πινελιά ξινής χρωματικής αντίθεσης. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
ESPRO Bloom Pour Over

ESPRO Bloom Pour Over

ESPRO Bloom Pour Over
MOGIANA Βραζιλία

MOGIANA Βραζιλία

Ένα βραζιλιάνικο προφίλ που αποτυπώνει την πιο κλασική ουσία του terroir. Η Mogiana είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή που μας προσφέρει μια κούπα που εκφράζει φουντούκι, εσπεριδοειδή οξύτητα και βαρύ σώμα.
SENSEO DOUX *40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO DOUX *40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

40 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065252
Έγχυση Κόκκινων Φρούτων

Έγχυση Κόκκινων Φρούτων

Μια νόστιμη μίξη από μούρα elder, άνθη ιβίσκου, κομμάτια μήλου, μαύρες σταφίδες, ολόκληρες βατόμουρες, κομμάτια φράουλας, κομμάτια σμέουρου και φύλλα άγριας φράουλας. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΒΑΠΤΙΣΗΣ: 5 έως 12 λεπτά
DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Mama

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Mama

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε σπιτικές μίξεις για να μαλακώσετε τη γεύση στην κούπα. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 10 έως 15 λεπτά
HARIO Cold Brew

HARIO Cold Brew

HARIO Cold Brew
HARIO Dripper V60

HARIO Dripper V60

HARIO Dripper V60
TASSIMO L'OR XL ΚΛΑΣΙΚΟ 16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 136 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

TASSIMO L'OR XL ΚΛΑΣΙΚΟ 16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 136 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

90 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000366509
CHIKMAGALUR Ινδία

CHIKMAGALUR Ινδία

CHIKMAGALUR Ινδία
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ενέργεια

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ενέργεια

Αλλοτε, η μοσχοκάρυδος ήταν απίστευτα ακριβή, αλλά σήμερα βρίσκεται σε όλα τα ράφια μπαχαρικών. Ο "μακίς", ή μάζα, είναι η κοκκινωπή περιτύλιξη του καρπού του μοσχοκαρυδιά και πήρε το όνομά του επειδή αρχικά συγχέονταν με το αποξηραμένο άνθος της μοσχοκαρυδιάς. Η λεπτή και αρωματική γεύση του είναι πιο γλυκιά από αυτή της μοσχοκάρυδου και, όπως η ρίζα κουρκουμά, είναι χαρακτηριστικό των διδασκαλιών και της κουζίνας της άγιουρβέδα. Η σύνθεσή μας από κομμάτια τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, κομμάτια κανέλας, λεμονόχορτο, ολόκληρες κάρδες, φέτες κουρκουμά και μακίς σας εξασφαλίζει ενέργεια και ευεξία. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100°C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
SENSEO ΚΛΑΣΙΚΟ X40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO ΚΛΑΣΙΚΟ X40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

40 πακέτα x 10 UVC ανά παλέτα EAN: 3228470065177
Φράουλα ΝΕΟΤΗΤΑ 158 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Φράουλα ΝΕΟΤΗΤΑ 158 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Φράουλα ΝΕΟ 158 - ΜΕ ΓΑΛΑ
L'OR CLASSIQUE 25 STICKS 45g

L'OR CLASSIQUE 25 STICKS 45g

70 πακέτα x 16 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000673256
TASSIMO L'OR LONG CLASSIQUE X16D

TASSIMO L'OR LONG CLASSIQUE X16D

90 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000539798
L'OR CLASSIQUE 80 STICKS 144g

L'OR CLASSIQUE 80 STICKS 144g

50 πακέτα x 8 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000673225
SENSEO CORSE X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO CORSE X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

32 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065450
L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ RISTRETTO X50

L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ RISTRETTO X50

72 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000705032
L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ SPLENDID X50

L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ SPLENDID X50

72 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000705162
Καφές από Κολομβία σε κόκκους - EL TINTO – 500g

Καφές από Κολομβία σε κόκκους - EL TINTO – 500g

Στις ψηλές βουνές της La Vega (τμήμα του Cundinamarca στην Κολομβία) καλλιεργούνται οι καφεόδενδροι της οικογενειακής επιχείρησης El Tinto. Ο Carlo και η οικογένειά του διατηρούν μια αρχαία τεχνική καλλιεργώντας οικολογικά διάφορες ποικιλίες αραβικής σε υψόμετρο 1670 μέτρων, στη σκιά της φυσικής βλάστησης. Αυτός ο καφές εξαιρετικής ποιότητας, βραβευμένος πολλές φορές στην Κολομβία, προέρχεται από τη σύνθεση, από τον παραγωγό, τριών ποικιλιών αραβικής από την φυτεία. Ο καφές El Tinto πραγματοποίησε ολόκληρη τη διατλαντική μεταφορά με ιστιοφόρο φορτηγό προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το αποτύπωμα άνθρακα. Στη συνέχεια, καβουρδίστηκε χειροποίητα στη Νορμανδία, προκειμένου να αναδείξει τα αρώματα και τις γεύσεις του. Αγοράζοντας τον premium καφέ El Tinto, συμβάλλετε στην αξιοπρεπή αμοιβή των παραγωγών και στη διατήρηση του τρόπου γεωργίας τους, ο οποίος είναι ιδιαίτερα φιλικός προς το περιβάλλον. Επίσης, ενθαρρύνετε τη γαλλική εργασία των ναυτικών και του τεχνίτη καβουρδιστή.
Καφές Γουατεμάλας - Βιολογικός Καφές

Καφές Γουατεμάλας - Βιολογικός Καφές

Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ λεπτού και με λίγη πικρία. Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με πολύπλοκα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Καφές Γουατεμάλα - Καφές

Καφές Γουατεμάλα - Καφές

Ο καθαρός καφές Arabica από την Γουατεμάλα είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Προερχόμενος από βιολογικές φυτείες, αυτός ο καθαρός Arabica αποκαλύπτει λεπτές φρουτώδεις νότες κατά την καβουρδιστική διαδικασία.
KAFFA Αιθιοπία

KAFFA Αιθιοπία

Αυτός ο καφές προέρχεται από την φάρμα Tega & Tula Specialty Coffee Farm, που ιδρύθηκε το 2000 από τον Ahadu Woubhset. Οι Tega & Tula είναι στην πραγματικότητα δύο γειτονικές φάρμες, ονόματι από τα δύο γειτονικά χωριά Tega και Tula, που βρίσκονται στο Woreda, ή διαμέρισμα, του Gibo, στην Kaffa, στην Αιθιοπία. Η συνολική έκταση της φάρμας είναι 500 εκτάρια, με σχεδόν 400 εκτάρια φυτεμένα με καφέ. Η φάρμα είναι πιστοποιημένη βιολογική και παράγει τόσο πλυμένους καφέδες όσο και φυσικούς καφέδες. Ο Ahadu είναι ένας επιχειρηματίας και ιδρυτικό μέλος της διοικητικής ομάδας του Ethiopian Commodity Exchange. Το 2000, αποχώρησε από την ECE και αποφάσισε να επενδύσει ο ίδιος σε μια φάρμα για να παράγει αποκλειστικά καφέ ειδικότητας. Βρήκε το τέλειο μέρος, που βρίσκεται στην διάσημη περιοχή της Kaffa, που θεωρείται η απόλυτη κοιτίδα του καφέ Arabica. Αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση που θα διατηρούσε την φυσική ομορφιά της περιοχής, θα υποστήριζε την τοπική κοινότητα και φυσικά θα παρήγαγε φανταστικούς καφέδες. ΒΟΤΑΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: 74165, 74110 ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1830–1870 μ.α.λ.
Καραμέλα 106 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Καραμέλα 106 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Καραμέλα 106 - AU LAIT
Ανανάς ΝΕΟΤΗΤΑ 172 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Ανανάς ΝΕΟΤΗΤΑ 172 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Ανανάς ΝΕΟ 172 - ΣΕ ΓΑΛΑ
YIRGACHEFFE Αιθιοπία

YIRGACHEFFE Αιθιοπία

Οι μέθοδοι γεωργίας στην περιοχή παραμένουν σε μεγάλο βαθμό παραδοσιακοί. Οι αγρότες του Γιργκατσέφε συνήθως καλλιεργούν τους καφέδες τους σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες τροφίμων. Αυτή η μέθοδος είναι κοινή μεταξύ των μικρών παραγωγών, καθώς μεγιστοποιεί τη χρήση της γης και παρέχει τροφή για τις οικογένειές τους. Εκτός από το ότι παραμένουν παραδοσιακά συνδυασμένοι, οι περισσότερες φάρμες είναι επίσης οργανικές εκ των προτέρων. Οι αγρότες στο Γιργκατσέφε συνήθως χρησιμοποιούν πολύ λίγα - αν όχι καθόλου - λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Οι περισσότερες εργασίες στη φάρμα γίνονται χειρονακτικά από την άμεση οικογένεια. Για να εκμεταλλευτούν το υπέροχο κλίμα, ο σταθμός παρέχει εκπαίδευση για να βοηθήσει τους αγρότες να παράγουν καλύτερης ποιότητας κεράσια. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται σε διαδικασίες συγκομιδής και μεταφοράς κερασιών. Οι αγρότες επιλέγουν προσεκτικά τα κεράσια με το χέρι και τα παραδίδουν στον σταθμό πλυσίματος. Κατά την παραλαβή, οι υπάλληλοι διαχωρίζουν χειροκίνητα τα εισερχόμενα κεράσια για να αφαιρέσουν τυχόν άγουρα ή υπερώριμα ή κατεστραμμένα κεράσια. ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 2100-2300 μ.α.λ.
ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Σκωτσέζικο τσάι για πρωινό

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Σκωτσέζικο τσάι για πρωινό

Αρχικά, αυτά τα μείγματα δημιουργήθηκαν ειδικά για το γλυκό νερό της Σκωτίας. Η αλληλεπίδραση των "Brocken Teas" που έχουν επιλεγεί προσεκτικά, καλλιεργούνται βιολογικά και προέρχονται από το Assam, την αφρικανική ήπειρο και τα υψίπεδα της Βόρειας Ινδίας, προσδίδει σε αυτό το μείγμα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Για τον γνώστη του τσαγιού, κάθε μεμονωμένη προέλευση μιλά από μόνη της, αλλά αυτός ο συνδυασμός αναπτύσσει μια πραγματικά μοναδική γευστική αντίληψη μετά την έγχυση. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 3 έως 5 λεπτά
Προέλευση Γκάνα 159 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Προέλευση Γκάνα 159 - ΜΕ ΓΑΛΑ

Προέλευση Γκάνα 159 - ΣΤΟ ΓΑΛΑ