Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.
Η Χλωρέλλα έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση. Είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, καθώς και εξαιρετική πηγή φυτικής πρωτεΐνης, η οποία απορροφάται εύκολα από το σώμα.
Καθαρό Βάρος: 28 γρ.
Μεικτό Βάρος: 420 γρ.
Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες
Συνθήκες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία 18 ± 3 ° C και σχετική υγρασία όχι μεγαλύτερη από 75%. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.: Πρωτεΐνες - 56γρ, λιπαρά - 13.5γρ, υδατάνθρακες - 17γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ. προϊόντος (kcal / kJ): 320 kcal (1385 kJ)
Συστατικά: Χλωρέλλα μικροάλγη
Βιολογικό: Όχι
Ωμό: Ναι
Χωρίς γλουτένη: Ναι
• 11 βιταμίνες + 8 μέταλλα.
• Βασισμένο στις απαιτήσεις του σώματος ανά ηλικία σε χρήσιμες ουσίες.
• Παρέχει θρεπτικά συστατικά και υποστήριξη στις αρθρώσεις, επεκτείνοντας την ενεργή περίοδο ζωής.
• Κατάλληλο για καθημερινή κατανάλωση κατά την περίοδο ARVI, δίαιτες και άλλους διατροφικούς περιορισμούς, καθώς και κατά την ανάρρωση από ασθένειες και υπερκόπωση.
Συστάσεις χρήσης: Για ενήλικες, πάρτε 1 δισκίο 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
Η αλεύρι από μπιζέλια χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή ψωμιού και τορτίγιας, στην παρασκευή ζυμαρικών, καθώς και σε ορισμένα γλυκά όπως ντόνατς και μπισκότα. Αρκεί να προσθέσετε μόνο 10-20% αλεύρι από μπιζέλια στο αλεύρι σίτου, και αυτά τα πιάτα θα αποκτήσουν ένα μοναδικό άρωμα μπιζελιού και θα γίνουν λίγο πιο υγιεινά. Τα μπιζέλια είναι πλούσια σε βιταμίνες C, B και PP, καθώς και σε μέταλλα όπως το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το κάλιο, ο φώσφορος και ο ψευδάργυρος. Η άλεση σε πέτρινους μύλους επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπημένης φυσικής σύνθεσης του σπόρου, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη.
Βάρος: 400 γρ.
Το πεκμέζ είναι οργανικός σιρόπι που παρασκευάζεται από χυμό χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή νερού. Παρέχει φυσική γλυκύτητα και περιέχει βιταμίνες και μικροστοιχεία.
Καθαρό βάρος: 250 γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 320 θερμίδες
Διάρκεια ζωής: 24 μήνες
Τα πιάτα που παρασκευάζονται από αλεύρι σίκαλης έχουν λιγότερες θερμίδες από αυτά που παρασκευάζονται από σιτάρι. Ακόμα και οι άνθρωποι που ακολουθούν διάφορες δίαιτες απώλειας βάρους μπορούν να χρησιμοποιήσουν αλεύρι σίκαλης για το ψήσιμο. Όχι μόνο το παραδοσιακό μαύρο ψωμί μπορεί να παρασκευαστεί από αλεύρι σίκαλης. Αυτό το αλεύρι χρησιμεύει επίσης ως βάση για πολλές νόστιμες και υγιεινές ψητές λιχουδιές, όπως επίπεδες πίτες, μάφιν, μπισκότα τζίντζερ, μπισκότα και κουλουράκια. Το αλεύρι σίκαλης περιέχει βιταμίνες της ομάδας B, PP, καθώς και βιταμίνη E, πηγή νεότητας και ομορφιάς. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 400 γρ.
Η αλεύρι βρώμης είναι μια καλή επιλογή για το ψήσιμο. Τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι τα μπισκότα βρώμης και οι τηγανίτες. Οι διατροφολόγοι πιστεύουν ότι η βρώμη είναι πιο υγιεινή από άλλα δημητριακά. Όταν προστίθεται αλεύρι βρώμης σε αρτοσκευάσματα, γίνονται πιο αφράτα και θρυμματιστά, επομένως αυτό το αλεύρι μπορεί να χρησιμεύσει ως υποκατάστατο του σιταριού. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των δημητριακών, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους φροντίζουν την υγεία τους.
Βάρος: 350 γρ.
Όποιος αγαπά τα γλυκά, αλλά θέλει να παραμείνει σε φόρμα, θα πρέπει να προσέξει αυτό το μείγμα. Το κέικ από αλεύρι πουλιών είναι ένα απίστευτα νόστιμο επιδόρπιο, που θυμίζει ελαφρώς αμύγδαλα. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένος Σπόρος». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 600 γρ.
Η αλεύρι λιναρόσπορου χρησιμοποιείται κυρίως στην αρτοποιία (για παράδειγμα, κέικ, μπισκότα, κέικ, τηγανίτες, μάφιν, cupcakes, μάφιν κ.λπ.), καθώς και για την παρασκευή ορισμένων σαλτσών. Το αλεύρι λιναρόσπορου είναι ένα πολύτιμο διατροφικό προϊόν και έχει πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες. Περιέχει πολλές βιταμίνες (B1, B2, B6, B9 κ.λπ.) και μικροστοιχεία (ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρος κ.λπ.). Η άλεση σε πέτρινους μύλους επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπημένης φυσικής σύνθεσης του σπόρου, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη.
Βάρος: 350 γρ.
Η αλεύρι από πουρνάρι έχει πικρή γεύση και μοιάζει με αμύγδαλα, αλλά ταυτόχρονα έχει και μια γλυκιά γεύση παρόμοια με αυτή των μύρτιλων. Λόγω της εξαιρετικής και εκλεπτυσμένης γεύσης του, το αλεύρι από πουρνάρι χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή τηγανίτων, πίτας, μάφιν, τσιζκέικ, ψωμιού και, φυσικά, για το ψήσιμο της διάσημης τούρτας πουρνάρι. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα "Διασταυρωμένος Σπόρος". Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ