Η ελιά της γιαγιάς ανήκει στην ποικιλία verdial. Αυτή η ελιά χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από ένα καρύκευμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι, του οποίου τα κύρια συστατικά είναι:
Σκόρδο
Δάφνη
Γλυκιά πάπρικα
Η θρεπτική αλοιφή cosiMed με άρνικα περιέχει πολύτιμο εκχύλισμα άρνικας, αναγεννητικό πανθενόλη και προστατευτική βιταμίνη Ε για το δέρμα. Είναι κατάλληλη για τη φροντίδα ξηρού και καταπονημένου δέρματος.
100 Κάψουλες με 500mg Εκχύλισμα Αρονίας, 40mg Βιταμίνης C - Εκχύλισμα από Ελβετικές Αρονίες, επεξεργασμένο στην Ελβετία
Εκχύλισμα Αρονίας σε κάψουλες. Το εκχύλισμα Αρονίας είναι μια υψηλής συγκέντρωσης μορφή του πολτού Αρονίας. Για την παραγωγή 1 κάψουλας απαιτούνται περίπου 48 αρόνιες! Η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών είναι επίσης αντίστοιχα υψηλή. Γι' αυτό το λόγο, ο κάψουλας Αρονίας είναι οικονομικότερος. Η συγκέντρωση των δραστικών συστατικών στο εκχύλισμα είναι πολλαπλάσια υψηλότερη. Συνεργαζόμαστε με μια ελβετική βιοτεχνολογική εταιρεία για την παραγωγή του εκχυλίσματός μας και μπορούμε να εγγυηθούμε μια ήπια διαδικασία παραγωγής με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση. Μια συσκευασία περιέχει 100 Vegi-κάψουλες των 450mg υψηλής συγκέντρωσης εκχυλίσματος Αρονίας.
Οι μακαρόν δημιουργήθηκαν στις αραβικές χώρες όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πλοηγούνται μακριά από τις εστίες τους.
Στον Μεσαίωνα, ο όρος «μακαρόν» αναφερόταν σε δύο διαφορετικά προϊόντα: το γλυκό, αλλά και σε μια σούπα με στοιχεία από αλεύρι που καταναλωνόταν με τριμμένο τυρί, κανέλα και σαφράν, και που ονομάστηκε «μακαρόνι» από τον 17ο αιώνα.
Ο μακαρόν εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, πρώτα στην Ιταλία, με την ονομασία μακκαρόν. Η Κατερίνα των Μεδίκων φέρεται να το σέρβιρε στους γάμους του Δούκα Άννα της Joyeuse, στην Αρντές, το 1581. Εμφανίστηκε στο Σαιν-Ζαν-ντε-Λυζ το 1660, όπου ένας ζαχαροπλάστης το προσέφερε στον βασιλιά Λουδοβίκο XIV για τον γάμο του. Στο Παρίσι, ήταν αξιωματικοί της κουζίνας με το όνομα Νταλλογιό που σέρβιραν τα μακαρόν στους Βασιλείς από το 1682.
Μετά την εμφάνιση αυτού του γλυκού στη Γαλλία, πολλές περιοχές υιοθέτησαν και προσαρμόσαν τη συνταγή. Αυτή η μίμηση καθιστά την προέλευση των μακαρόν συναρπαστική.
Καθαρό βάρος: 150γρ
Αυτά τα νόστιμα κορεσμένα μπισκότα σε τετράγωνο σχήμα με σπόρους ανισιού είναι συσκευασμένα σε μια συσκευασία που θα ταιριάζει σε οικογένειες και λάτρεις των γλυκών.
Βάρος: Συσκευασία 1 κιλού
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Αυγά, Σπόροι ανισιού 2%
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 2008 kJ (478 kcal)
Λίπη: 19 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,9 γρ
Υδατάνθρακες: 69 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 29 γρ
Πρωτεΐνες: 6,8 γρ
Αλάτι: 0,42 γρ
Νόστιμες ελληνικές μαύρες ελιές.
Λεπτές και φρουτώδεις, συνιστώνται για τις παρασκευές σας σε βερίνες, σαλάτες, πίτσες, ταπεναδέ, ολιβάντες ή ως ορεκτικό.
Συστατικά: Μαύρες ελιές, ηλιέλαιο
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.jhlanimalhealth.com. Μπορείτε να μας στείλετε email στο... +32474 -
#Σύνθεση
Περιέχει ανά ml: Αμοξυκιλλίνη (ως τριυδρική) 100 mg
#Περιγραφή
από π.χ. σταφυλόκοκκους που παράγουν πενικιλλινάση και ορισμένα Gram-αρνητικά στελέχη
Η αμοξυκιλλίνη μακράς δράσης είναι μια ευρέος φάσματος, ημι-συνθετική πενικιλίνη, ενεργή κατά των Gram-θετικών και Gram-αρνητικών βακτηρίων. Η γκάμα δράσης περιλαμβάνει Στρεπτόκοκκους, όχι σταφυλόκοκκους που παράγουν πενικιλλινάση, Bacillus anthracis, Corynebacterium spp., Clostridium spp., Brucella spp., Haemophilus spp., Pasteurella spp., Salmonella spp., Moraxella spp., E. coli, Erysipelothrix rhusiopathiae, Fusiformis, Bordetella spp., Διπλόκοκκους, Μικρόκοκκους και Sphaerophorus necrophorus. Η αμοξυκιλλίνη έχει πολλά πλεονεκτήματα: είναι μη τοξική, έχει καλή εντερική απορρόφηση, είναι σταθερή σε όξινες συνθήκες και είναι βακτηριοκτόνος. Το φάρμακο καταστρέφεται
#Αμοξυκιλλίνη_ Ένεση
#αντιβιοτικό_ Κτηνιατρικό
#Φάρμακο_ κτηνιατρικό
#Ζώο_ αμοξυκιλλίνη_ τριυδρική_ GMP
#αμοξυκιλλίνη_ πρώτες_ φαρμακευτικές_ κτηνιατρικές
#αμοξυκιλλίνη_ πρώτες_ φαρμακευτικές
Οι πράσινες ελιές Χαλκιδικής είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, βιταμινών B1, B6 και B12 και περιέχουν καλή ποσότητα βιταμίνης Α, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή και την υγεία.
Οι πράσινες ελιές συγκομίζονται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής, η οποία αναδεικνύει τις νόστιμες ιδιότητες αυτού του πολύτιμου φρούτου. Είναι μία από τις πιο εμπορικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο και βρίσκονται σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά γενικά στη Βόρεια Ελλάδα.
Νόστιμα φιλέτα αντσούγιας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο. Παρασκευασμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώριμα, καθαρά και με την κατάλληλη αλμύρα.
Καταναλώστε κατά προτίμηση πριν από 1 χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Ημι-συντήρηση, διατηρείτε μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, καλύψτε με ελαιόλαδο και καταναλώστε πριν από 5 ημέρες. Να αποφεύγεται από άτομα με δυσανεξία στο ψάρι.
Φροντίζουμε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβετε στο τραπέζι σας.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ
SKU: RR-50
Τα υγρά χηλικά Axeb είναι σύνθετες συνθέσεις μικροθρεπτικών στοιχείων που περιέχουν οργανικούς παράγοντες για να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο σταθερότητας μετάλλων (Zn, Fe και Mn, μεταξύ άλλων).
Τα στερεά χηλικά Axeb είναι μια οικογένεια προϊόντων κατάλληλη για την πρόληψη και διόρθωση της χλωρωσίας σιδήρου σε καλλιέργειες, με τη μορφή κόκκων ή πελλετών.
Προϊόν Επισκόπηση
Χημική εμφάνιση
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη.
Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές.
Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη.
Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής.
Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7
Κωδικός HS: 292019
Η ελιά μανζανίγια γεμιστή με αντσούγια είναι ένα κλασικό προϊόν στον κόσμο των ελιών. Ποιος δεν αγαπά τις ελιές μανζανίγια γεμιστές με αντσούγια; Αυτό το προϊόν αποκτά την αριστεία του λόγω της μεγάλης αποδοχής του από το κοινό, καθώς είναι μια ελιά απαλή, σάρκινη και εξαιρετική.
Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η ελιά Αραγκόν προέρχεται από το μέτωπο της Αραγωνίας και τη δυτική Καταλονία. Όπως η ελιά cuquillo της Μούρθια, χαρακτηρίζεται επίσης από το μικρό της μέγεθος.
Η ελιά mojo picón ανήκει στην ποικιλία ελιών verdial. Στις ελιές El Cortijo, έχουμε επιδιώξει να διατηρήσουμε στο μέγιστο την παραδοσιακή συνταγή του mojo picón από τα Κανάρια Νησιά. Γι' αυτό, η σάλτσα των ελιών μας, εκτός από τη βάση της που περιλαμβάνει νερό, αλάτι και λευκό κρασί, έχει προστεθεί:
- Σκελίδες σκόρδου
- Καυτερές πιπεριές
- Κύμινο
- Γλυκιά πάπρικα
- Καυτερή πάπρικα
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο