Η ελιά μανζανίγια γεμιστή με αντσούγια είναι ένα κλασικό προϊόν στον κόσμο των ελιών. Ποιος δεν αγαπά τις ελιές μανζανίγια γεμιστές με αντσούγια; Αυτό το προϊόν αποκτά την αριστεία του λόγω της μεγάλης αποδοχής του από το κοινό, καθώς είναι μια ελιά απαλή, σάρκινη και εξαιρετική.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικό στρες. Η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης και αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου.
Περιεχόμενο: 115 δισκία των 600 mg = 70g δραστικής ουσίας:
Σκόνη καρπού ασερόλας (60%) με 17% φυσικής βιταμίνης C (V/V)
Συνιστώμενη δοσολογία:
Δύο δισκία ημερησίως
Δύο δισκία περιέχουν 120 mg βιταμίνης C*. (* καλύπτει το 150% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης σύμφωνα με το NKV).
Συστατικά:
Σκόνη καρπού ασερόλας (60%) με 17% φυσικής βιταμίνης C, γλυκαντικό: Ισομαλτ, φυσική γεύση σμέουρου, αντιληπτικό: μαγνησιακά άλατα λιπαρών οξέων, πληρωτικό: διοξείδιο του πυριτίου.
Οι μακαρόν δημιουργήθηκαν στις αραβικές χώρες όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πλοηγούνται μακριά από τις εστίες τους.
Στον Μεσαίωνα, ο όρος «μακαρόν» αναφερόταν σε δύο διαφορετικά προϊόντα: το γλυκό, αλλά και σε μια σούπα με στοιχεία από αλεύρι που καταναλωνόταν με τριμμένο τυρί, κανέλα και σαφράν, και που ονομάστηκε «μακαρόνι» από τον 17ο αιώνα.
Ο μακαρόν εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, πρώτα στην Ιταλία, με την ονομασία μακκαρόν. Η Κατερίνα των Μεδίκων φέρεται να το σέρβιρε στους γάμους του Δούκα Άννα της Joyeuse, στην Αρντές, το 1581. Εμφανίστηκε στο Σαιν-Ζαν-ντε-Λυζ το 1660, όπου ένας ζαχαροπλάστης το προσέφερε στον βασιλιά Λουδοβίκο XIV για τον γάμο του. Στο Παρίσι, ήταν αξιωματικοί της κουζίνας με το όνομα Νταλλογιό που σέρβιραν τα μακαρόν στους Βασιλείς από το 1682.
Μετά την εμφάνιση αυτού του γλυκού στη Γαλλία, πολλές περιοχές υιοθέτησαν και προσαρμόσαν τη συνταγή. Αυτή η μίμηση καθιστά την προέλευση των μακαρόν συναρπαστική.
Καθαρό βάρος: 150γρ
Παναρέα – Στρόμπολι
Αναχωρώντας από τη Μαρίνα Κόρτα, ακολουθούμε την ακτή του Όρους Ρόσα κατευθυνόμενοι προς την Παναρέα. Φτάνοντας, σταματάμε στην όμορφη παραλία Κάλα Τζούνκο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και συνεχίζουμε περνώντας από την παραλία Ζιμάρι και το Κάπο Μιλατζέζε, θαυμάζοντας το προϊστορικό χωριό. Συνεχίζουμε επισκεπτόμενοι τη σπηλιά των ερωτευμένων μέχρι να φτάσουμε στο λιμάνι για να γευματίσουμε και να περιπλανηθούμε στα κομψά σοκάκια του χωριού. Ξεκινώντας ξανά, κάνουμε μια πανοραμική βόλτα γύρω από τα νησάκια και συνεχίζουμε προς το Στρόμπολι. Μετά την παράκτια διαδρομή από το χωριό Γκίνόστρα, προχωράμε μέχρι το λιμάνι για να σταματήσουμε στο νησί και να δείπνο.
Κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, αναχωρούμε για να δούμε το Στρόμπολιτσο, ένα γιγαντιαίο βράχο σε σχήμα μεσαιωνικού κάστρου, και συνεχίζουμε για να σταματήσουμε κάτω από τη Σιάρα του Φωτιά για να παρακολουθήσουμε, με ένα ποτήρι Μαλαισίας και παραδοσιακά μπισκότα που προσφέρει ο καπετάνιος, το εντυπωσιακό θέαμα της έκρηξης αυτού του υπέροχου ηφαιστείου.
Οι πατάτες sticks παρασκευάζονται μετά από προσεκτική επιλογή πρώτης ύλης και ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Συσκευάζονται σε σακούλες των 80 γρ. Οι πατάτες sticks Espinaler είναι ο τέλειος σύντροφος για κρέατα, ψάρια και ομελέτες!
Βάρος: 0,080 γρ
Αυτά τα νόστιμα κορεσμένα μπισκότα σε τετράγωνο σχήμα με σπόρους ανισιού είναι συσκευασμένα σε μια συσκευασία που θα ταιριάζει σε οικογένειες και λάτρεις των γλυκών.
Βάρος: Συσκευασία 1 κιλού
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Αυγά, Σπόροι ανισιού 2%
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 2008 kJ (478 kcal)
Λίπη: 19 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,9 γρ
Υδατάνθρακες: 69 γρ
εκ των οποίων Σάκχαρα: 29 γρ
Πρωτεΐνες: 6,8 γρ
Αλάτι: 0,42 γρ
Νόστιμες ελληνικές μαύρες ελιές.
Λεπτές και φρουτώδεις, συνιστώνται για τις παρασκευές σας σε βερίνες, σαλάτες, πίτσες, ταπεναδέ, ολιβάντες ή ως ορεκτικό.
Συστατικά: Μαύρες ελιές, ηλιέλαιο
Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτές τις νόστιμες πράσινες ελιές με λεμόνι κατά τη διάρκεια των απεριτίφ. Επίσης, θα εμπλουτίσουν τα πιάτα σας.
Οι πράσινες ελιές με λεμόνι καλλιεργούνται, προετοιμάζονται και καρυκεύονται στο Μαρόκο.
Συστατικά: Ελιές, λεμόνι, νερό, αλάτι. Κιτρικό οξύ, λάδι σόγιας.
Οι πράσινες ελιές με λεμόνι προορίζονται μόνο για χονδρέμπορους ή μεταπωλητές.
Είμαστε χονδρέμπορος τροφίμων που ειδικεύεται σε ελιές, αντiπάστι και ξηρούς καρπούς. Το εργαστήριό μας βρίσκεται στη Μασσαλία, στην περιοχή των Bouches-du-Rhône.
Αν δεν είστε από τη Μασσαλία, μπορείτε να παραγγείλετε και να σας παραδοθεί η παραγγελία σας οπουδήποτε στη Γαλλία με τη δυνατότητα FRANCO DE PORT*.
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.jhlanimalhealth.com. Μπορείτε να μας στείλετε email στο... +32474 -
#Σύνθεση
Περιέχει ανά ml: Αμοξυκιλλίνη (ως τριυδρική) 100 mg
#Περιγραφή
από π.χ. σταφυλόκοκκους που παράγουν πενικιλλινάση και ορισμένα Gram-αρνητικά στελέχη
Η αμοξυκιλλίνη μακράς δράσης είναι μια ευρέος φάσματος, ημι-συνθετική πενικιλίνη, ενεργή κατά των Gram-θετικών και Gram-αρνητικών βακτηρίων. Η γκάμα δράσης περιλαμβάνει Στρεπτόκοκκους, όχι σταφυλόκοκκους που παράγουν πενικιλλινάση, Bacillus anthracis, Corynebacterium spp., Clostridium spp., Brucella spp., Haemophilus spp., Pasteurella spp., Salmonella spp., Moraxella spp., E. coli, Erysipelothrix rhusiopathiae, Fusiformis, Bordetella spp., Διπλόκοκκους, Μικρόκοκκους και Sphaerophorus necrophorus. Η αμοξυκιλλίνη έχει πολλά πλεονεκτήματα: είναι μη τοξική, έχει καλή εντερική απορρόφηση, είναι σταθερή σε όξινες συνθήκες και είναι βακτηριοκτόνος. Το φάρμακο καταστρέφεται
#Αμοξυκιλλίνη_ Ένεση
#αντιβιοτικό_ Κτηνιατρικό
#Φάρμακο_ κτηνιατρικό
#Ζώο_ αμοξυκιλλίνη_ τριυδρική_ GMP
#αμοξυκιλλίνη_ πρώτες_ φαρμακευτικές_ κτηνιατρικές
#αμοξυκιλλίνη_ πρώτες_ φαρμακευτικές
Μεγάλες πράσινες ελιές "GORDAL" χωρίς κουκούτσι, μηχανικά και χειροκίνητα, γεμιστές με αμύγδαλα. Ιδανικό σνακ για κάθε περίσταση!!
ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ!!
Οι πράσινες ελιές Χαλκιδικής είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, βιταμινών B1, B6 και B12 και περιέχουν καλή ποσότητα βιταμίνης Α, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή και την υγεία.
Οι πράσινες ελιές συγκομίζονται μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου και ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής, η οποία αναδεικνύει τις νόστιμες ιδιότητες αυτού του πολύτιμου φρούτου. Είναι μία από τις πιο εμπορικές ποικιλίες ελιάς στον κόσμο και βρίσκονται σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, αλλά γενικά στη Βόρεια Ελλάδα.
Γυναικεία μαγιό Oysho.
Μόνο το κάτω μέρος περιλαμβάνεται στη παρτίδα. Όλα τα προϊόντα είναι καινούργια και έρχονται σε σακούλες. Διαφορετικά μεγέθη και μοντέλα. Διαθέσιμα βίντεο αποθέματος. Ελάχιστη παραγγελία 300 μονάδες. Χονδρική πώληση.
Βρείτε τα καλύτερα γυναικεία μαγιό Oysho σε αυτή την παρτίδα κάτω μερών. Ανανεώστε το απόθεμά σας με την τελευταία μόδα στα μαγιό. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία!
Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλετε να κάνετε μια παραγγελία, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Το λοκμά δεν είναι απλώς ένα γλυκό στη χώρα μας, ειδικά στην πόλη μας, την Ιζμίρ. Είναι μια κουλτούρα φιλανθρωπίας και μια παράδοση μοιράσματος. Είμαστε στη διάθεσή σας όποτε χρειαστείτε να ρίξετε ή να σερβίρετε λοκμά.