Πάστα παραγόμενη αποκλειστικά με Φουντούκι Piemonte IGP από τις Λάνγκε. Ψήσιμο - Πάστα παραγόμενη με Φουντούκια Piemonte IGP καλλιεργημένα στους λόφους των Λάνγκε. Ιδανική για την παραγωγή κρεμών φουντουκιού, παγωτών και επίσης για αλμυρές συνταγές. Υποβάλλεται σε άλεση με μικρομετρική κοκκομετρία και στη συνέχεια σε κοσκίνισμα για την αφαίρεση υπολειμμάτων φλούδας. Μέτριο ψήσιμο. Διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος με διαφορετικούς βαθμούς ψησίματος.
Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών και γάλακτος.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως για μέγιστο διάστημα 12 μηνών.
Διατροφικές Αξίες ανά 100g προϊόντος:
Ενέργεια 671 kcal / 2807 kj
Λίπη 64g
εκ των οποίων κορεσμένα 4g
Υδατάνθρακες 17g
εκ των οποίων σάκχαρα 4g
Πρωτεΐνες 14g
Ίνες 8g
Βαθμός: 100% Arneis.
Οινοποίηση: ζύμωση σε γαλλικά και ακακία βαρέλια.
Ωρίμανση: παραμονή "sur lies" σε βαρέλια μέχρι την επόμενη συγκομιδή.
Χρώμα: έντονο κίτρινο χρώμα.
Άρωμα: κομψό και πολύπλοκο, με νότες ώριμου φρούτου καλά συνδυασμένες με αρώματα ακακίας και γλυκών μπαχαρικών.
Γεύση: αλμυρή και γεμάτη, με μακρύ και επίμονο φινάλε.
Αλκοολικός βαθμός: ±13,5%.
Γαστρονομικός συνδυασμός:
είναι κατάλληλο για ορεκτικά, ελαφριά πιάτα, πιάτα με ψάρι και λευκά κρέατα.
Σερβίρεται σε θερμοκρασία περίπου 8°C.
Από το 1886 έχουμε μια σημαντική αποστολή: να δημιουργούμε τέλεια μια αναγνωρίσιμη ζυμαρικά, διατηρώντας χωρίς συμβιβασμούς μια παράδοση. Κατακτήσεις, βήματα προόδου, βελτιώσεις κοσμούν την ιστορία μας και μας επιτρέπουν, κάθε μέρα όλο και περισσότερο, να φέρνουμε στα τραπέζια όλου του κόσμου την αυθεντική απόλαυση της ιταλικής κουζίνας. Η ιστορία της De Cecco ξεκινά από μακριά. Το 1831, η Ιταλία δεν ήταν ακόμη ενωμένη και ο Nicola Antonio De Cecco ξεκινά την επιχείρηση του μύλου στη Fara San Martino.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 4 X 3 KG
1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3 KG = ΕΥΡΩ 4,60
1 ΠΑΛΕΤΑ 48 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 4
ΛΗΞΗ 29/09/2027
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 30 ΠΑΛΕΤΕΣ
Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Η Carisma διαθέτει το δικό της αποδοτικό εσωτερικό Γραφείο Λογιστικής που εξασφαλίζει γρήγορες παραδόσεις οδικώς και θαλάσσια παντού, φροντίζοντας για όλες τις επιχειρησιακές και κανονιστικές πτυχές της μεταφοράς χημικών προϊόντων που είναι ταξινομημένα ως ADR και IMO.
Τα προϊόντα μας παραδίδονται:
τοπικά
σε IBC 1000 λίτρων, σε τύμπανα 200 λίτρων, σε δοχεία 25 και 5 λίτρων; σε προσαρμοσμένη συσκευασία κατόπιν αιτήματος
στην Ιταλία και την Ευρώπη
σε βυτιοφόρα ενός ή πολλαπλών διαμερισμάτων, σε IBC 1000 λίτρων, σε τύμπανα 200 λίτρων
Ένα τυρί από πρόβειο γάλα με τρυφερή καρδιά και σύντομη ωρίμανση. Αυτό το τυρί έχει μια λεία ή ελαφρώς ραβδωτή κρούστα και χρώμα που κυμαίνεται από λευκό έως απαλό καφέ.
Φτιαγμένο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, πυτιά και αλάτι, το Novello Sardo είναι ένα γλυκό τυρί, με μαλακή και συμπαγή ζύμη λευκού χρώματος.
Η γλυκιά και λεπτή γεύση του το καθιστά ιδανικό για να το απολαύσετε με αχλάδια, χρυσά σταφύλια, ψωμί Carasau και εποχιακά λαχανικά. Η ευελιξία του το καθιστά εξαιρετικό τυρί για ψήσιμο και μια εξαιρετική επιλογή για τη διατροφή των παιδιών.
Ένα τυρί που ενσωματώνει τη γλυκύτητα και την απλότητα, το Novello Sardo είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, κατάλληλη για κάθε περίσταση, από ένα ελαφρύ γεύμα έως ένα εκλεπτυσμένο επιδόρπιο.
Ιταλικές αποξηραμένες ντομάτες. Μεταξύ των πιο νόστιμων προϊόντων που μας άφησε η αγροτική παράδοση της Καλαβρίας και της Πούλια. Αποξηραίνονται φυσικά στον ήλιο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνταγές. Ιδανική συσκευασία για 4 άτομα.
Χειροποίητο σάντουιτς για να είναι ακόμα πιο μαλακό και εύπεπτο. Ψήνεται είτε στη σχάρα είτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 240° μέχρι να ροδίσει καλά. Γεμίστε το κατά βούληση; οποιαδήποτε συνδυασμός θα το κάνει ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό.
Τα "Scarpinòcc" είναι μια παραδοσιακή σπεσιαλιτέ και το σύμβολο της γαστρονομικής ιστορίας της περιοχής και των κατοίκων του Παρρέ, ενός δήμου στην υψηλή κοιλάδα Σεριάνα στην επαρχία του Μπέργκαμο.
Το όνομα αναφέρεται στη μορφή που θυμίζει ελαφρώς εκείνη των χειροποίητων υποδημάτων από ύφασμα που χρησιμοποιούνταν μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες, τα οποία οι γυναίκες της περιοχής ράβανε για τις οικογένειές τους.
Φρέσκια ζύμη με ελαφρύ γέμισμα από γρανά παδάνου, τριμμένο ψωμί, αυγά, γάλα, βούτυρο και μπαχαρικά.
Τα "Scarpinòcc De Par" από το Pastificio Davena είναι πιστοποιημένα με το σήμα "Μπέργκαμο, Πόλη των Χιλίων... Γεύσεων" που εκδίδεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο.
Διαθέσιμα σε συσκευασίες των 250g και 500g
Τα χέρια και τα πρόσωπα των παραγωγών του "Pecorino Toscano DOP" αφηγούνται ιστορίες εξίσου συναρπαστικές γεμάτες πάθος, θυσία και εμπειρία. Η δημιουργία ενός προϊόντος που αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο ως αριστεία της περιοχής μας σημαίνει σκληρή δουλειά, θυσίες και προσοχή στην ποιότητα. Γι' αυτό μοιραζόμαστε τις ιστορίες μερικών από τους τυροκόμους μας: άτομα και ζωές εκτός του κοπαδιού.
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΣΕ ΕΥΡΩ 11,00
ΛΗΞΗ 09/02/25
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 500 ΤΕΜΑΧΙΑ