Προϊόντα για ουα (13)

cips - cips

cips - cips

φρέσκες πατάτες τσιπς
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08% Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0 Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Προπάνιο

Προπάνιο

Μπουκάλια 5 κιλών και 11 κιλών σε κόκκινο ή γκρι
Κριτσανιστά Λαρδί

Κριτσανιστά Λαρδί

Τα τραγανά μας λαρδί αξίζουν το όνομά τους - φρέσκα και τραγανά. Είναι προσεκτικά λιωμένα από το καλύτερο λίπος. Καθαρά και φυσικά. Συνταγές: Σπιτικά λαρδί ντάμπλινγκ Ψητά λαρδί ντάμπλινγκ Λαρδί γλυκά
Διαφανής Πίνακας

Διαφανής Πίνακας

Δυνατότητα να γράφετε/σχεδιάζετε στον πίνακα με αισθητήρα ή φωτεινούς μαρκαδόρους
Άμυλο καλαμποκιού

Άμυλο καλαμποκιού

Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες. Βάρος: 400 γρ.
Τηγανητές Πατάτες σε Λωρίδες

Τηγανητές Πατάτες σε Λωρίδες

Δοκιμάστε τις τηγανητές μας πατάτες σε σχήμα άχυρου, ξηρές και τραγανές, γεμάτες με την έντονη γεύση των αληθινών τηγανητών πατατών.
Knoppers

Knoppers

Τα Knoppers είναι ένα δημοφιλές σνακ που παράγεται από την γερμανική εταιρεία Storck. Αποτελείται από μια τραγανή ψημένη βάφλα, καλυμμένη με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού και επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στα Knoppers δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία σνακ. Κάθε ατομικά συσκευασμένη μπάρα Knoppers είναι βολικά μερίδα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για σνακ εν κινήσει. Η γέμιση φουντουκιού προσθέτει μια πλούσια και ξηροκαρπάτη γεύση, που συμπληρώνεται από την απαλή επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Τα Knoppers είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Έχουν αποκτήσει δημοτικότητα όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου ως μια νόστιμη και ικανοποιητική επιλογή σνακ.
Σκελίδες σκόρδου

Σκελίδες σκόρδου

Ποσότητα πακέτου: 12 x 330ml Αριθμός είδους: 15650 Γραμμάρια: 320g
Πρωτότυπα

Πρωτότυπα

Κατασκευή Πρωτοτύπων: ΜΕΡΗ ΑΦΡΟΥ PUR και ΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ -Εσωτερικό οχήματος Μέσω της εσωτερικής μας κατασκευής με τη χρήση των Catia, SolidWorks και Cimatron, καθώς και των πιο σύγχρονων μεθόδων παραγωγής με CNC ελεγχόμενες φρέζες 3 ή 5 αξόνων, δημιουργούμε για εσάς εργαλεία πρωτοτύπων για διάφορους κλάδους. Με τα εργαλεία πρωτοτύπων μπορούν να παραχθούν πολύ κοντά σε σειριακή παραγωγή μέρη αφρού PU, με βάρη μερών από 15 g - 1.500 g και πυκνότητα από 55 - 150 g/l στον μαλακό αφρό και έως 800 g/l ως μέρη ολοκληρωμένου αφρού. Τα συστήματα αφρού μας έχουν εξαιρετικές τιμές εκπομπών και πληρούν τις δοκιμές σύμφωνα με τις VDA270 και VDA278 για το εσωτερικό του οχήματος, καθώς και τις κοινές προδιαγραφές πυροπροστασίας. Παραδείγματα: Καθίσματα αυτοκινήτου/Πλάτη/Στηρίγματα κεφαλής Κεντρικές υποστηρίξεις/μπροστά/πίσω Πλαϊνές επενδύσεις θυρών Υποστήριξη χεριού για το σύστημα infotainment Μέρη ηχομόνωσης και θερμομόνωσης για αντλίες και κινητήρες στο εσωτερικό του οχήματος κ.λπ.
Έγχυση

Έγχυση

Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα. Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό. Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας. Ρυθμίσεις Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας. Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.
Αγκινάρες

Αγκινάρες

Είτε είναι βάσεις είτε τέταρτα, η Frosty Foods προσφέρει υψηλά πρότυπα ποιότητας για όλους τους τύπους επεξεργασμένων αγκινάρας προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Διατηρείτε κατεψυγμένο κάτω από -18° C Τύποι συσκευασίας 400 γραμμάρια 10 κιλά 2,5 κιλά 10 κιλά Τύποι Βάσεις Τέταρτα
Κριθάρι σπόρος

Κριθάρι σπόρος

Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A. Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.