Στεατικό οξύ: Από το κερί; Παρατείνει τον χρόνο καύσης, διευκολύνει την απομάκρυνση από το καλούπι και αποτρέπει την παραγωγή καπνού κατά την καύση. Η αναλογία που πρέπει να προστεθεί στο κερί αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Συνιστάται η χρήση 15% το καλοκαίρι και 10% το χειμώνα.
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι ένα ελαιόλαδο με αρωματική γεύση που προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ, παραγόμενο στο μεγαλύτερο εργοστάσιο Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου στην Τουρκία.
Παράγεται με την μέθοδο της θρυμματισμένης πέτρας και της ξηρής πίεσης, το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο εμφιαλώνεται ή γεμίζεται σε κονσέρβες χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση και καταλαμβάνει τη θέση του στα ράφια.
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο διατίθεται σε ξεχωριστές συσκευασίες των 500 ml, 750 ml, 1 lt, 2 lt, 3 lt και 5 lt.
Γενικά Χαρακτηριστικά του Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδου
Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο έχει ποσοστό οξύτητας 0,4 - 0,8, προέρχεται από τις ελιές της περιοχής Γεμλίκ και διαθέτει αρωματική γεύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τομέα (πρωινό, σαλάτες, μεζέδες, ζεστά πιάτα). Το Καλβάκ Ταş Μπάσκι Σογκού Σίκιμ Ελαιόλαδο είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν πραγματικό ελαιόλαδο από πέτρα.