Η ελιά της γιαγιάς ανήκει στην ποικιλία verdial. Αυτή η ελιά χαρακτηρίζεται, μεταξύ άλλων, από ένα καρύκευμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλάτι, του οποίου τα κύρια συστατικά είναι:
Σκόρδο
Δάφνη
Γλυκιά πάπρικα
Νόστιμα φιλέτα αντσούγιας από τον Κανταβρικό σε ελαιόλαδο. Παρασκευασμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο, ώριμα, καθαρά και με την κατάλληλη αλμύρα.
Καταναλώστε κατά προτίμηση πριν από 1 χρόνο από την ημερομηνία παραγωγής. Ημι-συντήρηση, διατηρείτε μεταξύ +5ºC και +12ºC. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, καλύψτε με ελαιόλαδο και καταναλώστε πριν από 5 ημέρες. Να αποφεύγεται από άτομα με δυσανεξία στο ψάρι.
Φροντίζουμε τα προϊόντα μας με αγάπη και σεβασμό, και αυτό θα το καταλάβετε στο τραπέζι σας.
Συστατικά: Φιλέτα αντσούγιας, ελαιόλαδο και αλάτι
Καθαρό βάρος: 50 γρ
Στραγγισμένο βάρος: 28 γρ
SKU: RR-50
Η ελιά μανζανίγια γεμιστή με αντσούγια είναι ένα κλασικό προϊόν στον κόσμο των ελιών. Ποιος δεν αγαπά τις ελιές μανζανίγια γεμιστές με αντσούγια; Αυτό το προϊόν αποκτά την αριστεία του λόγω της μεγάλης αποδοχής του από το κοινό, καθώς είναι μια ελιά απαλή, σάρκινη και εξαιρετική.
Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η ελιά Αραγκόν προέρχεται από το μέτωπο της Αραγωνίας και τη δυτική Καταλονία. Όπως η ελιά cuquillo της Μούρθια, χαρακτηρίζεται επίσης από το μικρό της μέγεθος.