PESK BIZ, είναι ένα όνομα προερχόμενο από τη Βρετάνη που σημαίνει ραβδί ψαριού της Βρετάνης. Αυτό το όνομα δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς αντικατοπτρίζει την αυθεντικότητα της τέχνης μας.
PESK BIZ, είναι επίσης η γκάμα μας από 3 premium αναφορές που παρασκευάζονται από την αλιεία των 2 πλοίων μας: του Joseph Roty II και της Emeraude.
Οι πρώτες ύλες μας στη συνέχεια μεταφέρονται στο εργαστήριό μας στη Σαιν-Μαλό για να προετοιμαστούν τα ραβδιά ψαριού της Βρετάνης!
Γλώσσες στη συσκευασία:FR
Συνολική διάρκεια ζωής:60 ημέρες
Εγγυημένη διάρκεια ζωής από το εργοστάσιο:35 ημέρες
Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ, ηλιέλαιο, αλάτι
Χάρη στη ισορροπημένη συνταγή της, είναι ιδανική για άτομα που προσέχουν τη γραμμή τους και/ή την υγεία τους.
Αυτή η κρέπα είναι καλά ψημένη, με σκοπό τη συντήρηση.
Καταναλώνεται κρύα σε σάντουιτς, ή ακόμα και το πρωί και το απόγευμα (με βούτυρο ή με σοκολάτα, μαρμελάδα…), και γεμιστή για μεσημεριανό και βραδινό.
Ιδέα γεύματος:
Για το γεύμα, μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε:
- βούτυρο, τυρί γκρυέρ, ζαμπόν, αυγό,
- βούτυρο, καπνιστό σολομό, χυμό λεμονιού
- τυρί, σαλάτα
- λουκάνικο
- καπνιστό μπέικον
- με μικρά λαχανικά