Η τρούφα είναι το κοινό όνομα που δίνεται στην βρώσιμη καρποφορία αρκετών ειδών μυκήτων ασκομυκήτων που σχηματίζουν εκτομυκοριζικούς μύκητες και εμφανίζεται σε μια μορφή περισσότερο ή λιγότερο σφαιρική. Ο μύκητας μπορεί να παράγει πολλές τρούφες. Ο μύκητας μπορεί να παράγει πολλές τρούφες. Ορισμένα είδη έχουν λίγες γεύσεις και άλλα είναι ιδιαίτερα εκτιμημένα και αναζητούνται από την αρχαιότητα. Οι τρούφες, είτε έχουν αναπτυχθεί αυθόρμητα είτε προέρχονται από γεωργικές παραγωγές, είναι πολύ ζητούμενες από τους γκουρμέ. Η μαύρη τρούφα ή τρούφα του Περικόρντου, στα λατινικά Tuber melanosporum, βρίσκεται μόνο σε ασβεστολιθικά εδάφη σε βάθος 1 έως 15 εκ. στο πόδι δέντρων που λέγονται τρουφοφόρα (βελανιδιές, φουντουκιές, λυγαριές, φουντουκιές...). Αναπτύσσεται την άνοιξη και μεγαλώνει από τον Αύγουστο για να φτάσει στην ωριμότητα αρκετούς μήνες αργότερα. Τότε συλλέγεται (λέγεται «καβή») με τη βοήθεια, γενικά, ενός σκύλου τρουφοθήρα, ενός χοίρου ή μύγες.
Νόστιμες ελληνικές μαύρες ελιές.
Λεπτές και φρουτώδεις, συνιστώνται για τις παρασκευές σας σε βερίνες, σαλάτες, πίτσες, ταπεναδέ, ολιβάντες ή ως ορεκτικό.
Συστατικά: Μαύρες ελιές, ηλιέλαιο
Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι, σόγια, λιναρόσπορος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αντιοξειδωτικά: εκχύλισμα δενδρολίβανου, βιταμίνη Ε.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σόγια, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Συσκευασία: περίπου 36 φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας ανά κουτί.
Καθαρό βάρος: 200g.
Διατροφικά Χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία: 1624 KJ ή 408 Kcal.
Λιπαρά: 6.2 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.9 g
Υδατάνθρακες: 72 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 2.8 g
Διαιτητικές ίνες: 5.1 g
Πρωτεΐνες: 13 g
Αλάτι: 1.7 g
Το Pain d'Epices 250g της POCQUET APICULTURE είναι μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλους τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων. Φτιαγμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ψωμί μπαχαρικών είναι εμπλουτισμένο με χειροποίητο μέλι, το οποίο του προσδίδει μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Είτε για να συνοδεύσετε το τσάι ή τον καφέ σας, είτε για να το απολαύσετε ως επιδόρπιο, αυτό το ψωμί μπαχαρικών θα ικανοποιήσει τις γευστικές σας προσδοκίες. Κάθε μπουκιά είναι μια πρόσκληση να απολαύσετε τη γλυκύτητα του μελιού και τα λεπτά μπαχαρικά που το συνθέτουν.
Επιλέγοντας το Pain d'Epices μας, επιλέγετε ένα προϊόν σπιτικής παραγωγής, φτιαγμένο με φροντίδα και πάθος. Χρησιμοποιούμε παραδοσιακές συνταγές για να εξασφαλίσουμε μια αφράτη υφή και πλούσια γεύση. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για γιορτές, γλυκά δώρα ή απλά για να σας ευχαριστήσει. Μη διστάσετε να το προσθέσετε στο καλάθι σας και να ανακαλύψετε τη μαγεία του Pain d'Epices 250g μας.
Η ζύμη filo Milbrick είναι πιο μαλακή και πιο μεταξένια. Λεπτές και τραγανές περιτυλίξεις για γέμιση που μπορείτε να μαγειρέψετε σύμφωνα με τη δημιουργικότητά σας.
Πινακίδα Απαγόρευσης "Απαγορεύεται η Ανάρτηση"
Αυτή η πινακίδα με κόκκινο φόντο και λευκό κείμενο χρησιμοποιείται για να υποδείξει έναν κίνδυνο ή μια απαγόρευση.
Διαστάσεις: 200 x 80 mm
{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Παρασκευασμένο με 55 γρ φρούτων ανά 100 γρ τελικού προϊόντος.","Ingrédients et allergens:":"Συστατικά και αλλεργιογόνα:","Dont sucres 55 g":"Εκ των οποίων σάκχαρα 55 γρ","Poids:335g":"Βάρος: 335γρ","Energie 1011/238 kJ kcal":"Ενέργεια 1011/238 kJ kcal","Cette délicieuse confiture est une célébration de la générosité de la nature, combinant la douceur succulente des abricots, la bonté juteuse des pêches et la richesse dorée du miel.":"Αυτή η νόστιμη μαρμελάδα είναι μια γιορτή της γενναιοδωρίας της φύσης, συνδυάζοντας τη ζουμερή γλυκύτητα των βερύκοκων, την χυμώδη καλοσύνη των ροδάκινων και τον χρυσό πλούτο του μελιού.","Glucides 57 g":"Υδατάνθρακες 57 γρ","Mat ères grasses < 0.5 g":"Λιπαρές ύλες < 0.5 γρ","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα < 0.1 γρ","Teneur totale en fruits:":"Συνολική περιεκτικότητα σε φρούτα:","Proteins 0.8 g":"Πρωτεΐνες 0.8 γρ","Chaque pot raconte une histoire de vergers ensoleillés, d’après-midi d’été et de savoir-faire artisanal.":"Κάθε βάζο αφηγείται μια ιστορία από ηλιόλουστες οπωρώνες, καλοκαιρινά απογεύματα και χειροποίητη τέχνη.","Sel 0.01 g":"Αλάτι 0.01 γρ","le mélange parfait.":"το τέλειο μείγμα.","UGS:3 455 149 000 096":"UGS: 3 455 149 000 096","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Μέσες διατροφικές αξίες ανά 100γρ","abricot, peche, nectarine au miel, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"βερύκοκο, ροδάκινο, νεκταρίνι με μέλι, ζάχαρη, χυμός λεμονιού, ζελατινοποιητής: πηκτίνες μήλου.","De Petit Bisous est un mélange succulent et harmonieux qui capture l’essence de l’été dans un pot.":"Το De Petit Bisous είναι ένα νόστιμο και αρμονικό μείγμα που αιχμαλωτίζει την ουσία του καλοκαιριού σε ένα βάζο.","C’est un voyage à travers les saveurs d’une récolte abondante, offrant un goût de bisous dans chaque cuillerée.":"Είναι ένα ταξίδι μέσα από τις γεύσεις μιας πλούσιας συγκομιδής, προσφέροντας μια γεύση φιλιών σε κάθε κουταλιά."}
Με πλούσια και μελισσόχρωμη υφή, εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ενεργειακές της ιδιότητες. Είναι η πιο καταναλωμένη ποικιλία στην Αραβική Χερσόνησο. Προέρχεται από την περιοχή Qassim στη Σαουδική Αραβία.
Αυτή η πρωτότυπη ανθοδέσμη γύρω από τη λεπτή νότα του μπίσαπ είναι η ειδικότητα της SENEAFOOD. Ένας πραγματικός θησαυρός.
Αυτή η κόκκινη μαύρη μαρμελάδα θα σας γοητεύσει με την αυθεντική της υφή και τα φρουτώδη και φυτικά αρώματά της.
Είναι μια παραδοσιακή χειροποίητη παραγωγή που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη Seneafood.
Οι μαρμελάδες Seneafood είναι 100% φυσικές, χωρίς προσθήκη χρωστικών ή συντηρητικών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
Συστατικά: Μπίσαπ 50%, ζάχαρη 45%, νερό 5%
Κυρίαρχη νότα: Ελαφρώς ξινή με γεύση άγριων μύρτιλων
Υφή: μαρμελάδα με κομμάτια
Συμβουλή γευσιγνωσίας: φρυγανιές, αρτοσκευάσματα, γιαούρτι ή στραγγιστό τυρί, ζαχαροπλαστική.
Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ, ηλιέλαιο, αλάτι
Χάρη στη ισορροπημένη συνταγή της, είναι ιδανική για άτομα που προσέχουν τη γραμμή τους και/ή την υγεία τους.
Αυτή η κρέπα είναι καλά ψημένη, με σκοπό τη συντήρηση.
Καταναλώνεται κρύα σε σάντουιτς, ή ακόμα και το πρωί και το απόγευμα (με βούτυρο ή με σοκολάτα, μαρμελάδα…), και γεμιστή για μεσημεριανό και βραδινό.
Ιδέα γεύματος:
Για το γεύμα, μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε:
- βούτυρο, τυρί γκρυέρ, ζαμπόν, αυγό,
- βούτυρο, καπνιστό σολομό, χυμό λεμονιού
- τυρί, σαλάτα
- λουκάνικο
- καπνιστό μπέικον
- με μικρά λαχανικά