Το ποτό: Το Adriatico αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά Amaretto. Παράγεται από 100% φυσικά ιταλικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αμυγδάλων από την Απουλία. Μαζεύονται με το χέρι, καβουρδίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν αποσταχθούν και συνδυαστούν με νότες βανίλιας, κανέλας, κακάου και μια πινελιά καφέ. Τέλος, μια πρέζα αλατιού προσθέτει αυτή την ευαίσθητη νότα που θυμίζει τη γειτονική Αδριατική Θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα λικέρ που είναι δύο φορές λιγότερο γλυκό από ένα παραδοσιακό Amaretto και διαθέτει εξαιρετική αρωματικότητα. Ένα λιχουδιά για να καταναλώνεται με πάγο ή σε κοκτέιλ (Amaretto Sour, Amaretto Coffee ή Godfather)!
Η εταιρεία: Το Adriatico είναι το επιτυχημένο στοίχημα του Jean-Robert Bellanger, Γάλλου επιχειρηματία που ήρθε να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ιταλικές μάρκες στον δικό τους τομέα. Στα 40 του χρόνια, αποφασίζει να αλλάξει καριέρα στον τομέα των ποτών και δημιουργεί τη μάρκα τον Σεπτέμβριο του 2019.
Τύπος: Amaretto
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 28%
Ρίξτε το πιάτο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε για μερικά λεπτά σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ή ρίξτε το περιεχόμενο της κονσέρβας σε ένα κατάλληλο σκεύος και ζεστάνετε στο μικροκύματα για 2 έως 3 λεπτά στη μέγιστη ισχύ.
Λιπαρά: 4,1 γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,1 γρ
Υδατάνθρακες: 7,2 γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5 γρ
Ίνες: 1,3 γρ
Πρωτεΐνες: 6,1 γρ
Αλάτι: 0,90 γρ
Φιλμ προστασίας χρώματος που επιτρέπει την αλλαγή του χρώματος ενός οχήματος ενώ παρέχει την προστασία του PPF (αυτοϊαση, γυαλάδα, προστασία UV, προστασία από ταινία δρόμου...)
Οι λάτρεις των αντσούγιων το γνωρίζουν, τα φιλέτα αντσούγιας σε ελαιόλαδο προσφέρουν ατελείωτη απόλαυση και ταιριάζουν σε πολλές συνταγές όπου προσφέρουν τη δυνατή γεύση του ψαριού και του αλατιού. Οι αντσούγιες σε ελαιόλαδο χρησιμοποιούνται σχεδόν σαν καρύκευμα, για να δώσουν μια μοναδική και νόστιμη γεύση σε κάθε συνταγή στην οποία συμμετέχουν.
Συνδυάζοντας την αντσούγια σε ελαιόλαδο με άλλες γεύσεις
Πριν μιλήσουμε για συνταγές, εδώ είναι μια λίστα με υλικά που ταιριάζουν τέλεια με το φιλέτο αντσούγιας μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο. Αν έχετε μια συνταγή που χρησιμοποιεί κυρίως αυτά τα υλικά, τότε μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε αντσούγια και να πετύχετε σε όλες τις περιπτώσεις:
- Πράσινη ή μαύρη ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, θρυμματισμένη, ντοματίνια...)
- Κάππαρη
- Ψητές πιπεριές
- Κολοκυθάκι
- Πατάτες
- Τυριά μοτσαρέλα και φέτα
- Βραστό αυγό, μαγιονέζα ή ομελέτα
- Σκελίδες σκόρδου.
Συντηρητικά Guintrand
Αυτά τα συντηρητικά παρασκευάζονται από πλυμένες και καθαρισμένες ντομάτες, αποφλοιωμένες, χωρίς σπόρους και κομμένες σε κύβους πριν τοποθετηθούν σε κονσέρβα χωρίς προσθήκη υγρού κάλυψης οποιουδήποτε είδους.
Συστατικά: ντομάτες*, κρεμμύδι*, ηλιέλαιο*, ζάχαρη*, αλάτι, αρωματικά*, μπαχαρικά*.
* συστατικά προερχόμενα από βιολογική γεωργία
Η EUROVOLAILLES είναι χονδρέμπορος ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ.
Η EUROVOLAILLES είναι ειδικός στο ζαμπόν Πάρμα και στο ζαμπόν Σαν Ντανιέλε στο Ρουνζ. Χονδρική πώληση ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ, ωμό ζαμπόν.
Ενισχυτής Στερεάς Κατάστασης, Κατηγορία A
Συχνότητα: 10 kHz - 400 MHz
Ονομαστική Ικανότητα: 2000 Watts
Κατασκευαστής: PRANA
Έκδοση DC: με οθόνη, ψηφιακό έλεγχο και επικοινωνία IEEE με ενσωματωμένο ζεύκτη και οθόνη στιγμιαίας ισχύος
Αναπτυγμένο και βελτιωμένο με την πάροδο των ετών, το PPF είναι σήμερα μια υψηλής ποιότητας θεραπεία με διαφανή εμφάνιση που διατηρεί την αισθητική του οχήματος.
Εφαρμόζεται τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε μοτοσικλέτες, καλύπτει όλες τις επιφάνειες του αμαξώματος ή μόνο καθορισμένες περιοχές ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη: φώτα, προφυλακτήρες, κ.λπ.
Για μια ολοκληρωμένη συντήρηση του οχήματός σας στη Fréjus, ανακαλύψτε τις άλλες τεχνικές προστασίας του αμαξώματος, όπως η κεραμική θεραπεία ή ο βαθύς καθαρισμός εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου σας.