Προϊόντα για νεοφόρων (6)

Ερυθριτόλη

Ερυθριτόλη

Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες. Αριθμός EC: 205-737-3 Μοριακός τύπος: C4H10O4 Αριθμός CAS: 149-32-6
Τολουόλιο

Τολουόλιο

Διαλύτης
Πολυδεξτρόζη

Πολυδεξτρόζη

Γλυκαντική ουσία
Προετοιμασία για Accras

Προετοιμασία για Accras

Προετοιμασία για Ακράς Αναφ.: SAL058 Περιεχόμενο: 120 γ
Αγκινάρες

Αγκινάρες

La Perla Superiore, Καρδιές Αγκινάρας, σε Νερό, 425 ml Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος. ΜΕΓΕΘΟΣ: 425 ml ΜΑΡΚΑ: La Perla Superiore ΣΥΝΤΑΓΗ: σε Νερό ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12 ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Καρδιές Αγκινάρας